Teema: Joogid
Pealkiri:
VeinijuhtAutor(id): Kalev Kesküla
Kujundaja: Tõnu Kaalep
Kirjastus: Eesti Ekspressi Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2005
Originaalkeel:
ISBN: 9985953452
Lehekülgi: 400
Seisukord: kohati kulunud ja teibiga tugevdatud kaaned, veidi kulunud leheservad, normaalses seisukorras sisu
Mõõdud: 130 × 216 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmes köites
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 084
Kalev Kesküla veinijuht on esimene eesti keeles kirjutatud veinileksikon. Teos annab ülevaate kõigist tähtsamatest veinimaadest, nende ajaloost, veinipiirkondadest ja viinamarjasortidest. Iga veinimaa ülevaate järel on meie kauplustes esindatud veinide ja nende tootjate tutvustus. Raamatus on üle 400 veinisoovituse koos foto, maitsekirjelduse ja toidusoovitusega. Põhjalikud registrid aitavad leida lemmikveini või huvipakkuvat tootjat. Leksikon on mõeldud aitama nii veinisõpra kui juhuostjat.
Peatüki "Veini valmistamine" kirjutas Arne Pajula. Peatüki "Moldova" kirjutas Andre Peremees.
veinitööstus, vein, sordid, teatmikud
Hind:
14,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kalev Kesküla, Kalev Kesküla uus veinijuht,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2007, hind: 21,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 5,00 eurot
Elisabeth Sild, Keedu- ja majapidamisraamat,
Maalehe Raamat, 2001, hind: 8,00 eurot
Aime Sügis, Toiduretsepte üleminekuks tervislikule toitumisele. Taime-piima-muna dieet. Odava ja tervisliku toidu retsepte,
Noarootsi Tervisliku Eluviisi Selts, 1992, hind: 4,00 eurot
Köögivilja toidud,
Teadus, 1992, hind: 3,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Elle Reeder, Hoidistamine,
Valgus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maire Suitsu, Kevadpühade piduroad,
Varrak, 2011, hind: 11,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 21,00 eurot
Peeter Kard; toimetanud Ingrid Sõnajalg, Ungari köök,
Varrak, 1994, hind: 9,00 eurot
Kokaraamatud all on 2225 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!