Koostanud Mai Maser ja Anneli Zirkel, Leivaraamat, 2006 Eesti Leivaliit

Must leib ehk rukkileib on eestlaste toidulaual olnud juba tuhatkond aastat. Keerulistel nälja-aastatel on ta päästnud nii mõnegi elu, olles pea ainukeseks toiduks. Eesti Leivaliit, mis ühendab endas 14 Eesti suuremat ja vanemat leivatootjat, on oma missiooniks võtnud edendada ja arendada rukkileivakultuuri. Selles raamatus räägime leiva valmistamisest eile ja täna, samuti leiva tervislikkusest ja vanarahva tarkustest, mis leivaga seotud. Märksõnad leib rukkileib pagaritööstus leivatehased Eesti teatmikud

Raamatu autoriks on Koostanud Mai Maser ja Anneli Zirkel kasutatud raamatud pealkirjaga Leivaraamat on raamat kirjastuselt Eesti Leivaliit aastast 2006

mille on kirjutanud Koostanud Mai Maser ja Anneli Zirkel antud 2006 aasta raamat Leivaraamat on Koostanud Mai Maser ja Anneli Zirkel oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Koostanud Mai Maser ja Anneli Zirkel, Leivaraamat vanaraamat.ee raamatupood Koostanud Mai Maser ja Anneli Zirkel, Leivaraamat
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Leivaraamat",
teema: Kokaraamatud

Leivaraamat
Pealkiri: Leivaraamat
Autor(id): Koostanud Mai Maser ja Anneli Zirkel

Kirjastus: Eesti Leivaliit
Linn: Tartu
Aasta: 2006
Originaalkeel:

ISBN: 9789949150274
Lehekülgi: 86


Seisukord: kaaned pisut kulunud, sisu korras
Mõõdud: 175 × 246 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Must leib ehk rukkileib on eestlaste toidulaual olnud juba tuhatkond aastat. Keerulistel nälja-aastatel on ta päästnud nii mõnegi elu, olles pea ainukeseks toiduks.

Eesti Leivaliit, mis ühendab endas 14 Eesti suuremat ja vanemat leivatootjat, on oma missiooniks võtnud edendada ja arendada rukkileivakultuuri.
Selles raamatus räägime leiva valmistamisest eile ja täna, samuti leiva tervislikkusest ja vanarahva tarkustest, mis leivaga seotud.


Märksõnad
leib
rukkileib
pagaritööstus
leivatehased
Eesti
teatmikud

Hind: - info Hetkel on otsas*
*Loe lähemalt ootenimekirja lisamise võimaluse kohta.
Otsing autori järgi:

Astrid Tammiste, M. Maser, Imiku kalender. Meelespea terve imiku vanematele, Eesti Tervishoiu Arenduskeskus, 1992, hind: 2,50 eurot
Eha Laanepere, Mai Maser, Helina Piip, Marika Puhm , Helen Sõber, Jaanus Tombak ja Kaja Torm, Kokteilist kookideni. Magusroad, mida sa võid endale lubada, Ühinenud Ajakirjad, 2009, hind: 3,00 eurot
Mai Maser, Igaühele oma tõde. 30 võimalust sobiva dieedi valikuks, Pegasus, 2005, hind: 9,00 eurot
Mai Maser, Sinu laps hällist koolini, Vikerkaar, 1994, hind: 5,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Koostanud Elina Sildre ja Silver Tibbing, Gluteenivabad retseptid, Tere AS, 2013, hind: 14,00 eurot
Koostanud: Gerda Kroom, Slaavi köök. Vene, Ukraina, Valgevene, Odamees, 2007, hind: 8,00 eurot
Nicola Graimes, Suur vokiroogade raamat. 365 kiireltvalmivat, värsket ja hõrku retsepti, Maalehe Raamat, 2007, hind: 15,00 eurot
Birgitta Rasmusson, Cecilia Lundin, Kalatoidud_, Sinisukk, 2001, hind: 13,00 eurot
Maire Suitsu ja Lia Virkus, Kiired argiroad, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 9,00 eurot
Pille Enden, Angeelika Kang, Lia Virkus, 100 kooki Pereköögist, Ajakirjade Kirjastus, 2002, hind: 10,00 eurot
Maire Suitsu ja Lia Virkus, Eesti perenaise 100 rooga, Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 8,00 eurot
Martti Koppel, Lihtsalt lastele, Mainori Kirjastus, 2002, hind: 3,20 eurot
Tekst ja retseptid ning toidud valmistanud ja pildile seadnud: Maido Maiste, Meelis Maiste, Maiste söömingute aeg. Kodune gurmee, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 8,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast, Valgus, 1992, hind: 9,00 eurot
Peeter Kard, Kehva aja kokaraamat, Perona, 1991, hind: 3,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele, 1991, hind: 3,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa), Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 5,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite, Valgus, 1981, hind: 3,00 eurot
Kaisa Isotalo ja Raija Kuittinen, Kodutoit, Varrak, 2009, hind: 16,00 eurot
Minna Nevalainen, Soili Soisalo, Kerge köögi hõrgutised, Suur Eesti Raamatuklubi, 2003, hind: 9,00 eurot
Anne Willan, Salatite valmistamine, Dorling Kindersley, 1997, hind: 3,80 eurot
Peeter Kard, 33 omletti, Perona, 1990, hind: 2,00 eurot
Malle Peterson ja Elli Vendla, 76 aedviljatoitu, Forma Media, 2011, hind: 3,50 eurot
Elle Reeder, Liha. Kala. Piim, Valgus, 1996, hind: 6,00 eurot
Raili Mikk ja Maire Suitsu. Toimetanud Velve Saar, Tervislikud teraviljaroad, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 13,00 eurot
Amory Blanche, Päikesemärgid ja toidulaud. Astroloogiline kokaraamat. Tervis ja ilu, Perioodika, 1997, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Tiiu Väinsaar, Taimetoidud. Laiast maailmast igale maitsele, Maalehe Raamat, 2007, hind: 13,00 eurot
Jamie Oliver, Jamie Itaalia, Pegasus, 2009, hind: 24,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1315 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901