Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook, 2006 Eesti Ekspressi Kirjastus

RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 122 Eesti Gourmet Kokaraamat viib sind lähemale Eesti haute cuisine´le ning selle kulinaarsetele saladustele. Ahjusoojad odrajahukaraskid võiga, suitsutatud lambakarre, ahjukartulid, vürtsikilu ja sült – kõik need parimaist parimate kokkade valmistatud iidsed Eesti road kutsuvad ergutama maitsemeeli. Eesti ja inglise keeles. Märksõnad toidud toiduvalmistamine Eesti kokaraamatud

Raamatu autoriks on Koostanud Siiri Kirikal kasutatud raamatud pealkirjaga Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook on raamat kirjastuselt Eesti Ekspressi Kirjastus aastast 2006

mille on kirjutanud Koostanud Siiri Kirikal antud 2006 aasta raamat Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook on Koostanud Siiri Kirikal oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook vanaraamat.ee raamatupood Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook",
teema: Kokaraamatud

Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook
Pealkiri: Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook
Autor(id): Koostanud Siiri Kirikal
Kujundaja: Mart Nigola

Kirjastus: Eesti Ekspressi Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel:
Tõlkija: Indrek Arula, Tiit Blaat, Meelis Jääger, Vallo Kruuser, Kristjan Lepp, Ingmar Muusikus ja Jüri Seljamaa
ISBN: 9985974353
Lehekülgi: 122


Seisukord: kaaned kohati kulunud, leheservad pisut määrdunud, templid ja kirjed sees (raamatukogust kustutatud), sisu korras
Mõõdud: 220 × 280 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega


Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 122

"Eesti Gourmet Kokaraamat" viib sind lähemale Eesti haute cuisine´le ning selle kulinaarsetele saladustele. Ahjusoojad odrajahukaraskid võiga, suitsutatud lambakarre, ahjukartulid, vürtsikilu ja sült – kõik need parimaist parimate kokkade valmistatud iidsed Eesti road kutsuvad ergutama maitsemeeli.
Eesti ja inglise keeles.


Märksõnad
toidud
toiduvalmistamine
Eesti
kokaraamatud

Hind: 9,00 EUR
Otsing autori järgi:

Angeelika Kang, Maru, Kaie Mei, Raili Mikk; Koostanud: Siiri Kirikal, Oma Maitse retseptiraamat. Retseptiraamat 2005-2010, Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Koostaja Siiri Kirikal, Veinijutud. Oma Maitse veinivihik, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 4,50 eurot
koostanud Siret Vatman; kommentaari autorid Siret Vatman, A. Koop, J. Kirikal, Eesti NSV seltsimehelike kohtute põhimäärus. Kommenteeritud väljaanne, Eesti Raamat, 1983, hind: 4,50 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Pille Enden ja Lia Virkus, Nutika perenaise kokaraamat. Kuidas valmistada perele süüa 30 kuni 70 krooniga?, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 19,00 eurot
Ulrika Davidsson, GI kogu perele, Viola, 2008, hind: 29,00 eurot
Marje Mäekalle, Irina Bogdanova, Eve Kärblane, Tiiu Toompuu, Dina Aarma, Tiina Parm, Inge Laur, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Lulli Taavet; Koostanud: Sirje Rekkor, Kulinaaria. Õpik, Riiklik Eksami- ja Kvalifikatsioonikeskus, 1997, hind: 23,00 eurot
Koostanud Mai Maser ja Anneli Zirkel, Leivaraamat, Eesti Leivaliit, 2006, hind: 8,00 eurot
Eva Olsson, Janne Olsson, Jenny Olsson ja Linda Olsson, Kalad vees ja pannil. Käsiraamat harrastuskalastajale ja retseptikogu kalasõbrale, Ilo, 2009, hind: 10,00 eurot
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi (3. osa). Liha, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 3,50 eurot
Maire Suitsu, Säästlikult ja suupäraselt, Varrak, 2009, hind: 16,00 eurot
Mirja von Knorring, Elav gastronoomia, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 19,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine, Maalehe Raamat, 1998, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Aeduba, 1992, hind: 2,00 eurot
Koostanud: Maurice Duroy, Hõrgutavad toidud 25 minutiga, Tormikiri, 2002, hind: 2,50 eurot
Malle Peterson, Elli Vendla, 76 vormirooga, Forma Media, 2010, hind: 4,50 eurot
Kartulitoidud, Kaalujälgijad, 1998, hind: 3,50 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust, Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 19,00 eurot
Maria Öhrn, Maiustused. Vanad ja uued lemmikud magusasõpradele, Varrak, 2005, hind: 12,00 eurot
Caroline Ellwood, Chinese Cooking, Chancellor Press, 1994, hind: 14,00 eurot
Anneli Viik, Dolce vita, Manfred, 2006, hind: 9,00 eurot
S. Kalvik, Eesti rahvusköök, Периодика, 1987, hind: 3,70 eurot
Maire Suitsu (peatoimetaja), Head isu! Bon appetit! mai 1995, AS Capella, 1995, hind: 2,50 eurot
Jevgeni Mihhailovitš Aleksejev, Niina Mihhailovna Miftahudinova, Arvestus ja kalkulatsioon ühiskondliku toitlustamise ettevõtetes (õppevahend kutsekoolidele), Valgus, 1970, hind: 8,00 eurot
Jill Norman, Vürtsid, Koolibri, 1998, hind: 4,50 eurot
Vürtsikad hoidised eksootilistest viljadest, Ilo, 2012, hind: 4,50 eurot
Salme Masso, Salatid ja mahlajoogid, Valgus, 1971, hind: 3,00 eurot
Katrin Aasmäe, Epp Mihkels, Gudrun Noormets ja Lia Virkus, Lastepere kokaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 15,00 eurot
Linda Petti, Juust, Valgus, 1978, hind: 2,50 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1233 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901