Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook, 2006 Eesti Ekspressi Kirjastus

RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 122 Eesti Gourmet Kokaraamat viib sind lähemale Eesti haute cuisine´le ning selle kulinaarsetele saladustele. Ahjusoojad odrajahukaraskid võiga, suitsutatud lambakarre, ahjukartulid, vürtsikilu ja sült – kõik need parimaist parimate kokkade valmistatud iidsed Eesti road kutsuvad ergutama maitsemeeli. Eesti ja inglise keeles. Märksõnad toidud toiduvalmistamine Eesti kokaraamatud

Raamatu autoriks on Koostanud Siiri Kirikal kasutatud raamatud pealkirjaga Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook on raamat kirjastuselt Eesti Ekspressi Kirjastus aastast 2006

mille on kirjutanud Koostanud Siiri Kirikal antud 2006 aasta raamat Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook on Koostanud Siiri Kirikal oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook vanaraamat.ee raamatupood Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook",
teema: Kokaraamatud

Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook
Pealkiri: Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook
Autor(id): Koostanud Siiri Kirikal
Kujundaja: Mart Nigola

Kirjastus: Eesti Ekspressi Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel:
Tõlkija: Indrek Arula, Tiit Blaat, Meelis Jääger, Vallo Kruuser, Kristjan Lepp, Ingmar Muusikus ja Jüri Seljamaa
ISBN: 9985974353
Lehekülgi: 122


Seisukord: kaaned kohati kulunud, leheservad pisut määrdunud, templid ja kirjed sees (raamatukogust kustutatud), sisu korras
Mõõdud: 220 × 280 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega


Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 122

"Eesti Gourmet Kokaraamat" viib sind lähemale Eesti haute cuisine´le ning selle kulinaarsetele saladustele. Ahjusoojad odrajahukaraskid võiga, suitsutatud lambakarre, ahjukartulid, vürtsikilu ja sült – kõik need parimaist parimate kokkade valmistatud iidsed Eesti road kutsuvad ergutama maitsemeeli.
Eesti ja inglise keeles.


Märksõnad
toidud
toiduvalmistamine
Eesti
kokaraamatud

Hind: 8,00 EUR
Otsing autori järgi:

Angeelika Kang, Maru, Kaie Mei, Raili Mikk; Koostanud: Siiri Kirikal, Oma Maitse retseptiraamat. Retseptiraamat 2005-2010, Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 11,00 eurot
Koostaja Siiri Kirikal, Veinijutud. Oma Maitse veinivihik, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 4,00 eurot
koostanud Siret Vatman; kommentaari autorid Siret Vatman, A. Koop, J. Kirikal, Eesti NSV seltsimehelike kohtute põhimäärus. Kommenteeritud väljaanne, Eesti Raamat, 1983, hind: 4,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Tekst ja retseptid ning toidud valmistanud ja pildile seadnud: Maido Maiste, Meelis Maiste, Maiste söömingute aeg. Kodune gurmee, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 8,00 eurot
Pitsa, pasta, lasanje. Itaalia köögist, ICA Media, 2002, hind: 4,00 eurot
Alfred Elmar Lepp, Toortaimtoitlaste toitude valmistamisõpetus, Ilutrükk, 1992, hind: 3,00 eurot
Lynda Brown, Traditsioonilised ja uued hoidised, Varrak, 2012, hind: 9,00 eurot
Anu Jõesaar, Taluperenaiste hoidised, Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised, Varrak, 2010, hind: 24,00 eurot
Malle Järvan ja Laine Vihermets, Paprika aias ja köögis, Maalehe Raamat, 2002, hind: 7,00 eurot
Leopold Meensalu, Toivo Niiberg ja Väino Pallum, Kapsas aias ja köögis, Maalehe Raamat, 2001, hind: 8,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Soolased hoidised, ATA-Raamat, 2000, hind: 5,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised, ATA-Raamat, 2001, hind: 5,00 eurot
Toivo Niiberg, Endel Kuppar, Aia- ja metsasaaduste säilitamine. Säilitamine, Maalehe Raamat, 2003, hind: 6,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine, Maalehe Raamat, 1998, hind: 4,00 eurot
Koostanud: Marika Vingissar, Tervislikud naudingud. Kaaluhoidja kokaraamat, Suur Eesti Raamatuklubi, 2004, hind: 6,00 eurot
Koostanud Selma Vitsur, Neli lindu- kui palju roogi!, Valgus, 1976, hind: 2,50 eurot
Benjamin Bartlett, Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid, TEA Kirjastus, 2013, hind: 18,00 eurot
Arja Lindstedt, parimad jõuluhõrgutised, Sinisukk, 1995, hind: 8,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1974, hind: 4,50 eurot
Niina Buteikis ja Robert Kengis, Jahust kondiitritoodete valmistamine, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1965, hind: 21,00 eurot
Adeline Tannbaum. Toimetanud: Argo Sieger, Moodne perenaine, Pandekt OÜ, 2013, hind: 26,00 eurot
Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia, Valgus, 1968, hind: 13,00 eurot
Vilma retseptiraamat, 2.osa, Kalev, 2008, hind: 2,00 eurot
Anne Wilson, Vormiroad ja ühepajatoidud, Koolibri, 2008, hind: 3,50 eurot
Laine Remmelgas, Hakkliharaamat, Latrolle, 1998, hind: 3,00 eurot
76 kiiret rooga, Forma Media, 2006, hind: 3,00 eurot
Urmas Jalakas, 76 magustoitu, Forma Media, 2007, hind: 4,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1255 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901