Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook, 2006 Eesti Ekspressi Kirjastus

RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 122 Eesti Gourmet Kokaraamat viib sind lähemale Eesti haute cuisine´le ning selle kulinaarsetele saladustele. Ahjusoojad odrajahukaraskid võiga, suitsutatud lambakarre, ahjukartulid, vürtsikilu ja sült – kõik need parimaist parimate kokkade valmistatud iidsed Eesti road kutsuvad ergutama maitsemeeli. Eesti ja inglise keeles. Märksõnad toidud toiduvalmistamine Eesti kokaraamatud

Raamatu autoriks on Koostanud Siiri Kirikal kasutatud raamatud pealkirjaga Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook on raamat kirjastuselt Eesti Ekspressi Kirjastus aastast 2006

mille on kirjutanud Koostanud Siiri Kirikal antud 2006 aasta raamat Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook on Koostanud Siiri Kirikal oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook vanaraamat.ee raamatupood Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook",
teema: Kokaraamatud

Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook
Pealkiri: Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook
Autor(id): Koostanud Siiri Kirikal
Kujundaja: Mart Nigola

Kirjastus: Eesti Ekspressi Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel:
Tõlkija: Indrek Arula, Tiit Blaat, Meelis Jääger, Vallo Kruuser, Kristjan Lepp, Ingmar Muusikus ja Jüri Seljamaa
ISBN: 9985974353
Lehekülgi: 122


Seisukord: kaaned kohati kulunud, leheservad pisut määrdunud, templid ja kirjed sees (raamatukogust kustutatud), sisu korras
Mõõdud: 220 × 280 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega


Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 122

"Eesti Gourmet Kokaraamat" viib sind lähemale Eesti haute cuisine´le ning selle kulinaarsetele saladustele. Ahjusoojad odrajahukaraskid võiga, suitsutatud lambakarre, ahjukartulid, vürtsikilu ja sült – kõik need parimaist parimate kokkade valmistatud iidsed Eesti road kutsuvad ergutama maitsemeeli.
Eesti ja inglise keeles.


Märksõnad
toidud
toiduvalmistamine
Eesti
kokaraamatud

Hind: - info Hetkel on otsas*
*Loe lähemalt ootenimekirja lisamise võimaluse kohta.
Otsing autori järgi:

Angeelika Kang, Maru, Kaie Mei, Raili Mikk; Koostanud: Siiri Kirikal, Oma Maitse retseptiraamat. Retseptiraamat 2005-2010, Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 11,00 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus ; peatoimetaja Monika Kelle, tegevtoimetaja Siiri Kirikal, Oma Maitse 2009/10. Eesti suurim toiduajakiri, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 1,50 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus ; peatoimetaja Monika Kelle, tegevtoimetaja Siiri Kirikal, Oma Maitse 2008/9. Eesti suurim toiduajakiri, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 1,50 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus ; peatoimetaja Monika Kelle, tegevtoimetaja Siiri Kirikal, Oma Maitse 2008/10. Eesti suurim toiduajakiri, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 1,50 eurot
Koostaja Siiri Kirikal, Veinijutud. Oma Maitse veinivihik, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 4,00 eurot
koostanud Siret Vatman; kommentaari autorid Siret Vatman, A. Koop, J. Kirikal, Eesti NSV seltsimehelike kohtute põhimäärus. Kommenteeritud väljaanne, Eesti Raamat, 1983, hind: 4,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Disney, Piilupart Donaldi kokaraamat, Egmont Estonia AS, 1996, hind: 7,00 eurot
Anne Sheasby, Maitsvad lahjad toidud. Hõrgud retseptid tervislikuks toitumiseks, Sinisukk, 2000, hind: 13,00 eurot
Harri Ilves, Lia Virkus, Tiina Väljaste, Eesti perepeod. Estonian family celebrations, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 22,00 eurot
Rex Stout, Nero Wolfe´i kokaraamat, Elimelto, 2002, hind: 16,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1979, hind: 3,50 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1983, hind: 5,00 eurot
Laine Remmelgas, Küpsetame ise I-II, Eesti Ühing Teadus, 1992, hind: 2,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust, Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 12,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite, Valgus, 1975, hind: 6,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1983, hind: 4,50 eurot
Jane Komussar, Beebitoitude kokaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 15,00 eurot
Koostanud Elina Sildre ja Silver Tibbing, Gluteenivabad retseptid, Tere AS, 2013, hind: 14,00 eurot
Koostanud: Gerda Kroom, Slaavi köök. Vene, Ukraina, Valgevene, Odamees, 2007, hind: 8,00 eurot
Nicola Graimes, Suur vokiroogade raamat. 365 kiireltvalmivat, värsket ja hõrku retsepti, Maalehe Raamat, 2007, hind: 15,00 eurot
Birgitta Rasmusson, Cecilia Lundin, Kalatoidud_, Sinisukk, 2001, hind: 13,00 eurot
Maire Suitsu ja Lia Virkus, Kiired argiroad, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 9,00 eurot
Pille Enden, Angeelika Kang, Lia Virkus, 100 kooki Pereköögist, Ajakirjade Kirjastus, 2002, hind: 10,00 eurot
Maire Suitsu ja Lia Virkus, Eesti perenaise 100 rooga, Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 8,00 eurot
Martti Koppel, Lihtsalt lastele, Mainori Kirjastus, 2002, hind: 3,20 eurot
Tekst ja retseptid ning toidud valmistanud ja pildile seadnud: Maido Maiste, Meelis Maiste, Maiste söömingute aeg. Kodune gurmee, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 8,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast, Valgus, 1992, hind: 9,00 eurot
Peeter Kard, Kehva aja kokaraamat, Perona, 1991, hind: 3,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele, 1991, hind: 3,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa), Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 5,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1315 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901