Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook, 2006 Eesti Ekspressi Kirjastus

RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 122 Eesti Gourmet Kokaraamat viib sind lähemale Eesti haute cuisine´le ning selle kulinaarsetele saladustele. Ahjusoojad odrajahukaraskid võiga, suitsutatud lambakarre, ahjukartulid, vürtsikilu ja sült – kõik need parimaist parimate kokkade valmistatud iidsed Eesti road kutsuvad ergutama maitsemeeli. Eesti ja inglise keeles. Märksõnad toidud toiduvalmistamine Eesti kokaraamatud

Raamatu autoriks on Koostanud Siiri Kirikal kasutatud raamatud pealkirjaga Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook on raamat kirjastuselt Eesti Ekspressi Kirjastus aastast 2006

mille on kirjutanud Koostanud Siiri Kirikal antud 2006 aasta raamat Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook on Koostanud Siiri Kirikal oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook vanaraamat.ee raamatupood Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook",
teema: Kokaraamatud

Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook
Pealkiri: Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook
Autor(id): Koostanud Siiri Kirikal
Kujundaja: Mart Nigola

Kirjastus: Eesti Ekspressi Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel:
Tõlkija: Indrek Arula, Tiit Blaat, Meelis Jääger, Vallo Kruuser, Kristjan Lepp, Ingmar Muusikus ja Jüri Seljamaa
ISBN: 9985974353
Lehekülgi: 122


Seisukord: kaaned kohati kulunud, leheservad pisut määrdunud, templid ja kirjed sees (raamatukogust kustutatud), sisu korras
Mõõdud: 220 × 280 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega


Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 122

"Eesti Gourmet Kokaraamat" viib sind lähemale Eesti haute cuisine´le ning selle kulinaarsetele saladustele. Ahjusoojad odrajahukaraskid võiga, suitsutatud lambakarre, ahjukartulid, vürtsikilu ja sült – kõik need parimaist parimate kokkade valmistatud iidsed Eesti road kutsuvad ergutama maitsemeeli.
Eesti ja inglise keeles.


Märksõnad
toidud
toiduvalmistamine
Eesti
kokaraamatud

Hind: - info Hetkel on otsas
Otsing autori järgi:

Angeelika Kang, Maru, Kaie Mei, Raili Mikk; Koostanud: Siiri Kirikal, Oma Maitse retseptiraamat. Retseptiraamat 2005-2010, Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 11,00 eurot
Koostaja Siiri Kirikal, Veinijutud. Oma Maitse veinivihik, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 4,00 eurot
koostanud Siret Vatman; kommentaari autorid Siret Vatman, A. Koop, J. Kirikal, Eesti NSV seltsimehelike kohtute põhimäärus. Kommenteeritud väljaanne, Eesti Raamat, 1983, hind: 4,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Peeter Kard, 33 punast suppi, Perona, 1991, hind: 2,50 eurot
Martti Koppel, Peibutavad pirukad, Erahariduskeskuse Kirjastus, 2002, hind: 7,00 eurot
Rex Stout, Nero Wolfe´i kokaraamat, Elimelto, 2002, hind: 14,00 eurot
AS Clik, Natüürmort, Clik, 2010, hind: 8,00 eurot
Linda Petti, Ervin Pihu, Meie kalad meie laual, Valgus, 1991, hind: 3,60 eurot
Angeelika Kang, Jäised ahvatlused, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 9,00 eurot
Toimetanud: Sarah Ainley, Lembi Kaasik, 450 retsepti kogu maailmast, Varrak, 2008, hind: 16,00 eurot
Koostanud: Tiiu Väinsaar, Taimetoidud. Laiast maailmast igale maitsele, Maalehe Raamat, 2007, hind: 13,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1983, hind: 4,50 eurot
Linda Petti, Jaapani köök. Eksootiline ja tervislik, Valgus, 2000, hind: 5,00 eurot
Carol Bowen, Põhjalik mikrolaineahju käsiraamat, Sinisukk, 2000, hind: 10,00 eurot
Sara Lewis, Lapsed köögis. 60 toredat ja lihtsat retsepti lastele, Sinisukk, 2004, hind: 8,00 eurot
Hans Joachim Döbbelin, Hermann Bulling, Peod perekonnaringis. 15 esmaklassilist peomenüüd terveks aastaks, AS Bit, 2000, hind: 9,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult, Varrak, 2012, hind: 13,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1985, hind: 3,00 eurot
Heivi Peterson, Ahjusoojad saiad-leivad. Samm-sammult, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 9,00 eurot
Dr Oetker, Salatid, Sinisukk, 2013, hind: 30,00 eurot
Dr Oetker, Panniroad, Sinisukk, 2012, hind: 26,00 eurot
Emily Quah, Gordon Ramsay, Mark Sargeant, Tervisetoidud, Varrak, 2015, hind: 21,00 eurot
Liivia Orm, Imre Kose naudingute kunst, Pegasus, 2012, hind: 26,00 eurot
Maria Öhrn, Laste oma kokaraamat, Ilo, 2005, hind: 13,00 eurot
retseptid: Marika Vingissar; koostanud ja toimetanud: Marika Vingissar, Tervisesmuutid. Kollased, oranžid, punased, rohelised ja valged, Ühinenud Ajakirjad, 2017, hind: 7,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Koostanud: Margit Kirsipuu, Köögikiusatused I osa, Eesti Päevaleht, 2005, hind: 9,00 eurot
Road odavatest toiduainetest. Pizza. Road makaronitoodetest. Pudrud, Ersen, 1995, hind: 4,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1278 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901