Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Küpsetame ise IAutor(id): Laine Remmelgas
Kirjastus: Eesti Ühing ''Teadus''
Linn: Tallinn
Aasta: 1990
Originaalkeel:
Lehekülgi: 52
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 138 × 192 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T237# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 149
Algajale perenaisele mõeldud raamatukeses on rohkesti tööd hõlbustavaid juhiseid ja näpunäiteid. Käsitletakse taignate eriliike, et algajad-küpsetajad saaksid võrdleva ettekujutuse, mille järgi valikut teha. Suurema osa brošüürist moodustavad retseptid.
Sisu:
-üldisi juhendeid küpsetamisel
-juhend taignate valmistamisel
-pärmitaigen
-muretaigen
-biskviittaigen
-lehttaigen
-õhuline munavalgetaigen, besee
-keedutaignatooted
-suured ja väikesed saiad
-pirukad
Hind:
3,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anne Kersna, Sirje Rekkor, Reet Piiri, Dina Aarma, Õile Aavik, Inara Luigas, Elli Vendla, Inge Rego, Eesti rahvusköök,
Maalehe Raamat, 2004, hind: 25,00 eurot
Hr. Korkmani kokteilisegaja käsiraamat,
Vaimukirjastus, 1997, hind: 7,00 eurot
Hanno Kask, Kalastaja retseptiraamat,
Kalastaja Raamat, 2011, hind: 15,00 eurot
Ülo Mallene, Õlleraamat,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 8,00 eurot
Aari Rõuk, 100 toitu õunast,
Agronoom, 1938, hind: 7,00 eurot
Angelica Udeküll, Värvilised salatid,
Ajakirjade Kirjastus, 2013, hind: 15,00 eurot
Koostaja Julia Pill, Esimene samm võluriks. Algajale pagar-kondiitrile.,
Ida-Virumaa Kutsehariduskeskus, 2018, hind: 17,00 eurot
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Epp Mihkels, Pille Enden, Muna. Toidud kana-, pardi-, jaanalinnu-, hane-, vutimunadest,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 11,00 eurot
Angeelika Kang, Maire Suitsu ja Lia Virkus, Linnuliha,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 10,00 eurot
Kokaraamatud all on 2291 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!