Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
HakkliharaamatAutor(id): Laine Remmelgas
Kujundaja: Signe Kanarbik
Kirjastus: Latrolle
Linn:
Aasta: 1998
Originaalkeel:
Lehekülgi: 64
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 158 × 228 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, pehmes köites
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL.097
Hakklihatoitude retseptivalimik.
Hakklihatoite valmistades võite erinevaid maitseaineid ja lisandeid kasutades saada iga kord erineva tulemuse ja nii ei muutu toiduvalmistamine kunagi igavaks ega ühekülgseks.
Hakklihast saab valmistada külmi suupisteid, sooje võileibu, piruka- ja pannkoogitäidiseid, suppe ning kastmeid, rikkalikust praadidevalikust rääkimata. Raamatus olevad retseptid on arvestatud neljale inimesel.
Märksõnad:
kokaraamatud
Hind:
3,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Praetud lihatoidud,
International Masters Publishers AB, 2012, hind: 5,00 eurot
Sven Azojan, Liharaamat. Kodu & Aed,
Forma Media, 2005, hind: 3,50 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 8,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 6,00 eurot
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!