Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Laitmatud liharoadAutor(id): Martti Koppel
Kujundaja: Mare Koha
Kirjastus: EHK Kirjastus
Linn:
Aasta: 2003
Originaalkeel: eesti keel
Lehekülgi: 64
Sari: Retseptikogu Soolatera
Seisukord: normaalses seisukorras kasutatud raamat
Mõõdud: 244 × 170 mm
Suurus: tavaformaadis pehmete kaantega raamat
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 131
Oma tavad on kõikjal maailmas, viimasel ajal on tekkinud Eestiski suur huvi katsetada teistest rahvusköökidest pärit roogade valmistamisega. Mõned näited leiad ka sellest raamatust, aga samas püüame hea kingsepana jääda oma, eestimaiste liistude juurde. Enamik sellesse raamatusse koondatud lihatoitudest on valitud eestlaste maitset arvestades ning valmistatud linnu-, veise- ja sealihast, ei puudu ka lamba-, jänese- ja metsloomaliha toidud.
lihatoidud
kokaraamatud
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!