Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Värvid toidusAutor(id): Maia Smõslova
Kujundaja: Külli Kuusik
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2014
Originaalkeel:
ISBN: 9789949528745
Lehekülgi: 112
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 210x210
Suurus: Kõvakaaneline
Sisu:
Me sööme silmadega. Värvid taldrikul ergutavad maitsemeeli, turgutavad söögiisu ja pakuvad silmale suurt naudingut. Ühtses toonis puhtad toorained moodustavad taldrikul ahvatleva terviku, tekitavad elevust ning mõjuvad kutsuvalt ja isuäratavalt. „Soovin, et toiduvalmistamine pakuks katsetajatele rohkem mänguruumi ja oleks sööjatele huvitav. Proovige, nautige head toitu ja rõõmustage selle üle!” ütleb Kalamaja kohviku Sesoon peakokk Maia Smõslova, kes ammutas raamatu koostamisel inspiratsiooni just külluslikust värvipaletist.
Aasta kokaraamat 2014
Märksõnad:
Ajakirjade Kirjastus
toiduvalmistamine
garneerimine
kokaraamatud
Hind:
18,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök,
Koolibri, 2008, hind: 4,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 5,50 eurot
Nadežda Kaarma, Nadja väike koogiabi,
Menu, 2012, hind: 6,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2342 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!