Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
DIGIraamat: Suur küpsetamisraamat. 1. osaAutor(id): Maire Suitsu, Lia Virkus
Kujundaja: Aila Utsu
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn:
Aasta: 2012
Originaalkeel:
ISBN: 4747008002143
Lehekülgi: 0
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 135x75 mm
Suurus:
Sisu:
Digiraamat ehk e-raamatu kinkekaart, osta endale või sõbrale.
Raamatus on 4 tainapeatükki. Igas peatükis on taina valmistamise, vormimise ja küpsetamise omapärad põhjalikult lahti seletatud, lisaks sellele on rohkesti retsepte, neist suur enamus fotodega. Retseptid: 1. Kasinad küpsetised: lihtsad küpsetised, milles on tavaliselt väga kasinalt rasva ja suhkrut nagu karaskid, iiri soodaleib, inglise muffinid, iiri ja šoti skoonid, india chapati, ahjupannkook, soodaga pitsapõhi, kohutuskoogid ehk popoverid, norra kartulilefsed ja pehmed nisutortiljad. 2. Küpsetuspulbriga küpsetised: sooda või küpsetuspulbri abil kerkivad, eelmise peatüki omadega võrreldes rikkalikumalt rasva, mune ja suhkrut sisaldavad, kuid hõlpsasti valmivad arvukad vormikoogid, keeksid, plaadikoogid, muffinid rohkete variantidega, lusikaküpsised, hapupiimapannkoogid, mazariinid ja madeleine’i küpsised, mitut sorti piparkoogid, brownies ehk pehmed šokolaadiruudud ning populaarne kihiline meekook. 3. Vahustatud keeksi- ja küpsisetainas, mille tegemine algab rasvaine ja suhkru põhjaliku vahustamisega, misjärel mikserdatakse juurde munad ja lisatakse muud komponendid. Taolisest tainast saab põhiainete vahekorra varieerimisega küpsetada pehmeid keeksitaolisi vormikooke ning nii rullitud kui ka pritsitud küpsiseid; munade arvu vähendamisel saab tainast kasutada ka magusa pirukapõhja ja korvikeste materjaliks. Kõik need küpsetisteliigid on esindatud suure hulga retseptidega; pirukapõhjale ja madalatele korvikestele ehk tartelettidele ka detailne valmistusjuhend ning mitmeid täidisevariante. 4. Muretainas: mahukas peatükk, mille teoreetilise osa järgi saab igaüks igaüks selgeks õppida täiusliku muretaina valmistamise etappide kaupa nii köögikombainis kui käsitsi. Üksikasjalik õpetus ka pirukaümbrise ja väikeste korvikeste valmistamiseks. Variantidena kohupiima-, kartuli- ja jogurtimuretainas; magusast muretainast on olemas nii tavaline kui porgandiga variant. Retseptiosas rohkesti suuri ja väikesi, soolaseid ja magusaid pirukaid, plaadikooke ja küpsiseid.
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
DIGIraamat: Suur küpsetamisraamat. 1. osa, Maire Suitsu, Lia Virkus, Ajakirjade Kirjastus 2012Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Otsing autori järgi:
Maire Suitsu, Kevadpühade piduroad,
Varrak, 2011, hind: 11,00 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang, Hoidised,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 21,00 eurot
Maire Suitsu ja Lia Virkus, Kiired argiroad,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 13,00 eurot
Maire Suitsu, Oodatud perepeod,
2002, hind: 9,00 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Suur küpsetamisraamat I osa,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 21,00 eurot
Peatoimetaja Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit! Aprill 1997,
Jääkülm, 1997, hind: 4,00 eurot
Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus, Kalaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Maire Suitsu, Rabarberikoogid ja -magustoidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 12,00 eurot
Peatoimetaja Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit! Juuli 1997,
Jääkülm, 1997, hind: 2,00 eurot
Peatoimetaja Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit! 1997/12,
1997, hind: 2,00 eurot
Peatoimetaja Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit! 1996/11,
Jääkülm, 1996, hind: 2,00 eurot
peatoimetaja: Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit (veebruar),
Jääkülm, 1997, hind: 2,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Elle Reeder, Hoidistamine,
Valgus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Maire Suitsu, Kevadpühade piduroad,
Varrak, 2011, hind: 11,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 21,00 eurot
Peeter Kard; toimetanud Ingrid Sõnajalg, Ungari köök,
Varrak, 1994, hind: 9,00 eurot
Amanda Cross, Charmaine Yabsley, Tervistavad joogid. 60 tervise kosutajat,
Maalehe Raamat, 2011, hind: 15,00 eurot
Wend/Priit Kuusk. Toimetanud Mart Kuusk, Köögiorja päevaraamat,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2008, hind: 15,00 eurot
Felix Kala, Tea, mida sööd. Toidu lisaainete välimääraja,
Haigur OÜ, 2011, hind: 7,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Šokolaad. Lihtsatest küpsistest hõrkude kookideni,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 20,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele,
1991, hind: 2,50 eurot
Kokaraamatud all on 2225 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!