Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Pitsilise köögi lõunad. Granaatõun ja piprateraAutor(id): Maru
Kujundaja: Angelika Schneider
Kirjastus: Menu Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2013
Originaalkeel:
ISBN: 9789949495771
Lehekülgi: 80
Seisukord: normaalses korras raamat, kaaned üle kiletatud, raamatukogu ja sealt mahakandmise tempel sees, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 245x167
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Köögikunstnik Maru on koostanud erilise kokaraamatu just talveks ja jõuludeks. Talviselt karges ja kaunis kokraamatus on 40 retspeti, mis jagunevad järgmistesse alapeatükkidesse: talvesupid, talvised salatid, ahjuampsud, talvehõrk, talveküpsised, talvekülm, talvine sahver, talveilu, magus argihõrk. Miks mitte katta just tänavu teistmoodi jõululaud ja pakkuda näiteks verivorste kartulitainas?
Märksõnad:
Menu Kirjastus
kokaraamatud
Hind:
9,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!