Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Südamega tehtud toidudAutor(id): Moonika Lauba
Kujundaja: Aila Utsu-Püttsepp
Kirjastus: Hea Lugu
Linn: Tallinn
Aasta: 2023
Originaalkeel:
ISBN: 9789916726372
Lehekülgi: 160
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 240x170
Suurus: Kõvakaaneline
Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.
„Olen hingelt kokk ja armastuse toidu vastu saanud kaasa emapiimaga. Mulle on lapsest saati meeldinud süüa teha ja kõik toiduvalmistamise põhitõed olen saanud kokaametit pidanud emalt, aga ka isalt ja vanaemalt. Teen kummarduse esivanematele ja sõpradele pärandretseptide alalhoidmise ja edasiandmise eest – olengi need siia kaante vahele kokku kogunud.
Toit on meie igapäevane kaaslane ja seetõttu võiks kokkamine olla rõõmus tegevus. Mulle on südamelähedane tooraine ja toidu väärtustamine ning planeeritud – nii ajaliselt kui koguseliselt – toiduvalmistamine, seepärast jagan retseptide juures palju praktilisi nippe, kuidas nn jätkutoitudes kõike maksimaalselt ära kasutada.
Meie peres väärtustatakse ehedat toorainet, sh ise kasvatamist ja korilust, hoidistamist ja säilitamist, ja seda sageli koostegemise rõõmu saatel. Talgute käigus toimub meil näiteks kapsa hapendamine, õunamahla tegemine, kurkide marineerimine, searümba tükeldamine ja sellest puljongi, süldi, mooritud liha, pasteedi, pelmeenide jms valmistamine.
Raamatus on üle 70 toiduretsepti, millel on oma lugu ja meie peres oma kindel koht!”
Moonika
Autorist: Moonika Lauba on personaalkokk. Iga päev pakub ta ehedat, südamega loodud toiduelamust klientidele, kes väärtustavad ausa ja päris toidu puhtaid maitseid ja lihtsust ning seda nii väikestel kodustel koosviibimistel kui ka suurematel sündmustel.
Tal on seljataga aastaid restoranitöö ja arvukatel catering’idel osalemise kogemust - igal pool, iga ilmaga ja hea tujuga, kui tahes keerulistes oludes ja alati põhimõttega, et kõik on võimalik. See on oluline pagas, mis andis julguse loobuda palgatööst ja asutada oma persoonibrändi ettevõte.
Märksõnad:
Hea Lugu
Aila Utsu-Püttsepp
kokaraamatud
toiduretseptid
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Südamega tehtud toidud, Moonika Lauba, Hea Lugu 2023Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
retseptide autorid: Õile Aavik, Terje Jürgens, Heli Kruusamägi, Marina Madisson, Elle Möller, Rosa Paimets, Ingrid Ploom, Elle Pool-Juhkanson, Liia Saatre, Taisi Talviste, Sergei Tšekmarjov, Kadi Viks, Viiu Viks, Eesti jõuluküpsetised ja -joogid. Eesti retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 8,00 eurot
Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2006, hind: 20,00 eurot
Marina Neri, Hõrgud ja ahvatlevad koogid. 140 magusat retsepti,
Koolibri, 2013, hind: 18,00 eurot
Gina Steer, Väike kohviraamat,
Koolibri, 1999, hind: 1,50 eurot
Gina Steer, Väike tomatiraamat,
Koolibri, 1999, hind: 2,50 eurot
tekst: Mollie Thomson, Rosalba Gioffrè, Carla Bardi, Salatid. Minikokaraamat,
Sinisukk, 2004, hind: 4,00 eurot
Elle Reeder, Liha. Kala. Piim,
Valgus, 1996, hind: 7,00 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Vormiroad,
OÜ ATA-Raamat, 2000, hind: 4,00 eurot
Angela Laig, Jane Maastik, Kodune leivategu leivaküpsetusmasinaga,
Menu Kirjastus, 2012, hind: 25,00 eurot
Edith Soosaar, Kingitused köögist. Trühvlid, küpsised, pestod, kreemid.,
Menu, 2013, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2320 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!