Niina Buteikis ja Robert Kengis, Jahust kondiitritoodete valmistamine, 1965 Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit

Raamatus kirjeldatakse jahust kondiitritoodete valmistamisel kasutatavate toorainete ettevalmistamist, poolfabrikaatide, pärmitaignast ja pärmita taignast toodete valmistamist ning kondiitritoodete kaunistamist. Raamatus on kirjeldatud ka toorainete ja poolfabrikaatide mitmesuguseid mehaanilisi ja termilisi töötlemisviise ning seejuures kasutatavaid seadmeid ja võtteid, mis kindlustavad kõrgekvaliteediliste jahust kondiitritoodete saamise. Toodete valmistamisel võib kasutada raamatus toodud retsepte. Märksõnad: Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit jahu kondiitritooted tootmistehnoloogia õpikud retseptid käsiraamatud

Raamatu autoriks on Niina Buteikis ja Robert Kengis kasutatud raamatud pealkirjaga Jahust kondiitritoodete valmistamine on raamat kirjastuselt Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit aastast 1965

mille on kirjutanud Niina Buteikis ja Robert Kengis antud 1965 aasta raamat Jahust kondiitritoodete valmistamine on Niina Buteikis ja Robert Kengis oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Niina Buteikis ja Robert Kengis, Jahust kondiitritoodete valmistamine vanaraamat.ee raamatupood Niina Buteikis ja Robert Kengis, Jahust kondiitritoodete valmistamine
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Jahust kondiitritoodete valmistamine",
teema: Kokaraamatud

Jahust kondiitritoodete valmistamine
Pealkiri: Jahust kondiitritoodete valmistamine
Autor(id): Niina Buteikis ja Robert Kengis
Kujundaja: Helmut Polberg

Kirjastus: Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit
Linn: Tallinn
Aasta: 1965
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: A. Teder
ISBN:
Lehekülgi: 236


Seisukord: kaaned veidi kulunud ja määrdunud, pisut köitest lahtine, sisu korras
Mõõdud: 150 × 210 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Raamatus kirjeldatakse jahust kondiitritoodete valmistamisel kasutatavate toorainete ettevalmistamist, poolfabrikaatide, pärmitaignast ja pärmita taignast toodete valmistamist ning kondiitritoodete kaunistamist.
Raamatus on kirjeldatud ka toorainete ja poolfabrikaatide mitmesuguseid mehaanilisi ja termilisi töötlemisviise ning seejuures kasutatavaid seadmeid ja võtteid, mis kindlustavad kõrgekvaliteediliste jahust kondiitritoodete saamise.
Toodete valmistamisel võib kasutada raamatus toodud retsepte.

Märksõnad:
Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit
jahu
kondiitritooted
tootmistehnoloogia
õpikud
retseptid
käsiraamatud

Hind: 21,00 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Virpi Raipala-Cormier, Frantsila talu köök (Taimetoidud Frantsila moodi), Maalehe Raamat, 1998, hind: 11,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1983, hind: 1,50 eurot
Koostanud: Valli Järve, Pudrud, pudingud, piima- ja püreesupid, AED, 1998, hind: 6,00 eurot
Koostanud Õie Jaagomäe, Seenenäitus, Eesti NVS Kultuuriministeerium, 1972, hind: 4,00 eurot
Koostanud: E. Randoja, Kondiitritöö tehnoloogia. Õppekonspekt, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1988, hind: 23,00 eurot
Tekst ja retseptid ning toidud valmistanud ja pildile seadnud: Maido Maiste, Meelis Maiste, Maiste söömingute aeg. Kodune gurmee, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 8,00 eurot
Pitsa, pasta, lasanje. Itaalia köögist, ICA Media, 2002, hind: 4,00 eurot
Alfred Elmar Lepp, Toortaimtoitlaste toitude valmistamisõpetus, Ilutrükk, 1992, hind: 3,00 eurot
Lynda Brown, Traditsioonilised ja uued hoidised, Varrak, 2012, hind: 9,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised, Varrak, 2010, hind: 24,00 eurot
Malle Järvan ja Laine Vihermets, Paprika aias ja köögis, Maalehe Raamat, 2002, hind: 7,00 eurot
Leopold Meensalu, Toivo Niiberg ja Väino Pallum, Kapsas aias ja köögis, Maalehe Raamat, 2001, hind: 8,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Soolased hoidised, ATA-Raamat, 2000, hind: 5,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised, ATA-Raamat, 2001, hind: 5,00 eurot
Toivo Niiberg, Endel Kuppar, Aia- ja metsasaaduste säilitamine. Säilitamine, Maalehe Raamat, 2003, hind: 6,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine, Maalehe Raamat, 1998, hind: 4,00 eurot
Koostanud: Marika Vingissar, Tervislikud naudingud. Kaaluhoidja kokaraamat, Suur Eesti Raamatuklubi, 2004, hind: 6,00 eurot
Koostanud Selma Vitsur, Neli lindu- kui palju roogi!, Valgus, 1976, hind: 2,50 eurot
Benjamin Bartlett, Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid, TEA Kirjastus, 2013, hind: 18,00 eurot
Arja Lindstedt, parimad jõuluhõrgutised, Sinisukk, 1995, hind: 8,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1974, hind: 4,50 eurot
Adeline Tannbaum. Toimetanud: Argo Sieger, Moodne perenaine, Pandekt OÜ, 2013, hind: 26,00 eurot
Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia, Valgus, 1968, hind: 13,00 eurot
Vilma retseptiraamat, 2.osa, Kalev, 2008, hind: 2,00 eurot
Anne Wilson, Vormiroad ja ühepajatoidud, Koolibri, 2008, hind: 3,50 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1257 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901