Niina Buteikis ja Robert Kengis, Jahust kondiitritoodete valmistamine, 1965 Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit

Raamatus kirjeldatakse jahust kondiitritoodete valmistamisel kasutatavate toorainete ettevalmistamist, poolfabrikaatide, pärmitaignast ja pärmita taignast toodete valmistamist ning kondiitritoodete kaunistamist. Raamatus on kirjeldatud ka toorainete ja poolfabrikaatide mitmesuguseid mehaanilisi ja termilisi töötlemisviise ning seejuures kasutatavaid seadmeid ja võtteid, mis kindlustavad kõrgekvaliteediliste jahust kondiitritoodete saamise. Toodete valmistamisel võib kasutada raamatus toodud retsepte. Märksõnad: Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit jahu kondiitritooted tootmistehnoloogia õpikud retseptid käsiraamatud

Raamatu autoriks on Niina Buteikis ja Robert Kengis kasutatud raamatud pealkirjaga Jahust kondiitritoodete valmistamine on raamat kirjastuselt Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit aastast 1965

mille on kirjutanud Niina Buteikis ja Robert Kengis antud 1965 aasta raamat Jahust kondiitritoodete valmistamine on Niina Buteikis ja Robert Kengis oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Niina Buteikis ja Robert Kengis, Jahust kondiitritoodete valmistamine vanaraamat.ee raamatupood Niina Buteikis ja Robert Kengis, Jahust kondiitritoodete valmistamine
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Jahust kondiitritoodete valmistamine",
teema: Kokaraamatud

Jahust kondiitritoodete valmistamine
Pealkiri: Jahust kondiitritoodete valmistamine
Autor(id): Niina Buteikis ja Robert Kengis
Kujundaja: Helmut Polberg

Kirjastus: Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit
Linn: Tallinn
Aasta: 1965
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: A. Teder
ISBN:
Lehekülgi: 236


Seisukord: kaaned veidi kulunud ja määrdunud, pisut köitest lahtine, sisu korras
Mõõdud: 150 × 210 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Raamatus kirjeldatakse jahust kondiitritoodete valmistamisel kasutatavate toorainete ettevalmistamist, poolfabrikaatide, pärmitaignast ja pärmita taignast toodete valmistamist ning kondiitritoodete kaunistamist.
Raamatus on kirjeldatud ka toorainete ja poolfabrikaatide mitmesuguseid mehaanilisi ja termilisi töötlemisviise ning seejuures kasutatavaid seadmeid ja võtteid, mis kindlustavad kõrgekvaliteediliste jahust kondiitritoodete saamise.
Toodete valmistamisel võib kasutada raamatus toodud retsepte.

Märksõnad:
Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit
jahu
kondiitritooted
tootmistehnoloogia
õpikud
retseptid
käsiraamatud

Hind: - info Hetkel on otsas*
*Loe lähemalt ootenimekirja lisamise võimaluse kohta.
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Koostanud: S. Kuuse, Küpsised, ATA-Raamat, 1994, hind: 3,50 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, 100 pirukat, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 9,00 eurot
Peeter Kard, Aeduba, 1992, hind: 1,50 eurot
Vilma retseptiraamat, 2.osa, Kalev, 2008, hind: 2,00 eurot
Retseptid: Riitta Rantanen, Kaalujälgijate kokaraamat, Kaalujälgijad, 1996, hind: 3,00 eurot
Angeelika Kang, Pannkoogiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 3,50 eurot
Koostanud M. Niit, Tartu Konservitehas (toodangu tutvustaja), 1982, hind: 3,00 eurot
koostaja Kaja Torm, 100 lemmikretsepti. Kaalujälgijad, Kaalujälgijad, 2005, hind: 8,00 eurot
Salme Masso, Olga Relve, Lihatoidud, Valgus, 1978, hind: 2,50 eurot
S. Masso, O. Relve, Lihatoidud, Valgus, 1976, hind: 3,00 eurot
O. Kask (koostaja), Kokakunst, 1993, hind: 5,00 eurot
M. Sillaste, Kulinaaria II, 1983, hind: 8,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1970, hind: 3,50 eurot
Salme Masso, Olga Relve, Võileivad, Valgus, 1973, hind: 2,00 eurot
Salme Masso, Olga Relve, Võileivad, Valgus, 1971, hind: 3,00 eurot
Marta Põld-Riives, Taimetoidud, 1993, hind: 4,00 eurot
Silvia Kalvik, Eestiläisiä ruokia, Perioodika, 1988, hind: 10,00 eurot
Aivar Kokk, Aivar Koka raamat. Minu maitseelamused, A. Kokk, 2018, hind: 7,00 eurot
Ulrika Jidström Claesson, Lena Holmsäter, Lauakatmised ja peod. Palju ideesid õhtusöögi õnnestumiseks: lauakatmised, retseptid ja isevalmistatavad dekoratsioonid, Sinisukk, 2001, hind: 10,00 eurot
Hilaire Walden, Kastmed ja marinaadid. Klassikalisi ja uudseid võimalusi, kuidas toite huvitavamaks muuta, Sinisukk, 2002, hind: 11,00 eurot
Harri Ilves, Lia Virkus, Tiina Väljaste, Eesti perepeod. Estonian family celebrations, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 22,00 eurot
Delimano retseptiraamat, , hind: 7,00 eurot
Rimi Eesti Food AS ; peatoimetaja Tiina Laanem, Toit ja Trend 2008/august-september, Menu Meedia, 2008, hind: 1,50 eurot
Toit ja Trend 2008/veebruar-märts, Menu Meedia, 2008, hind: 1,50 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus ; peatoimetaja Monika Kelle, tegevtoimetaja Siiri Kirikal, Oma Maitse 2009/10. Eesti suurim toiduajakiri, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 1,50 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1400 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901