Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin, Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadele, 1957 Eesti Riiklik Kirjastus

toiduainete töötlemine, toiduainetetehnoloogia, toitlustamine, toitlustusettevõtted, toiduvalmistamine, kokandus, kutsekooliõpikud, toiduretseptid, kokaraamatud Originaali pealkiri Технология приготовления пищи. Eesti keeles

Raamatu autoriks on Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin kasutatud raamatud pealkirjaga Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadele on raamat kirjastuselt Eesti Riiklik Kirjastus aastast 1957

mille on kirjutanud Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin antud 1957 aasta raamat Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadele on Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin, Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadele vanaraamat.ee raamatupood Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin, Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadele
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadele",
teema: Kokaraamatud

Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadele
Pealkiri: Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadele
Autor(id): Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin

Kirjastus: Eesti Riiklik Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 1957
Originaalkeel:

ISBN:
Lehekülgi: 296


Seisukord: pisut kulunud kaaned ja nurgad, lehtede nurgad pisut kortsunud, sisu olemas ja korralik
Mõõdud: 150 × 220 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
toiduainete töötlemine, toiduainetetehnoloogia, toitlustamine, toitlustusettevõtted, toiduvalmistamine, kokandus, kutsekooliõpikud, toiduretseptid, kokaraamatud

Originaali pealkiri Технология приготовления пищи. Eesti keeles

Hind: 13,50 EUR
Otsing autori järgi:

Aleksandr Kovaljov, Kooliõpilase enesekasvatusest, Valgus, 1970, hind: 3,80 eurot
Koostanud A. K. Bušlja Toimetanud A. K. Kovaljov, Pedagoogika põhijooned, Eesti Raamat, 1965, hind: 5,00 eurot
Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia, Valgus, 1968, hind: 8,00 eurot
S. I. Kovaljov, M. M. Kublanov, Leiud Juuda kõrbes, Eesti Raamat, 1965, hind: 3,00 eurot
Toimetaja S. Kovaljov, Ateisti käsiraamat, Eesti Riiklik Kirjastus, 1963, hind: 14,00 eurot
Toimetanud S. M. Kovaljov, Dialektiline ja ajalooline materialism. Parteiharidussüsteemile, Eesti Raamat, 1976, hind: 5,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Silvia Kalvik, Aus der estnischen nationalküche, Perioodika, 1987, hind: 10,00 eurot
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua hõrgutisi, Perioodika, 1995, hind: 3,50 eurot
Toivo Niiberg, Kodused rüüped & napsud, Maalehe Raamat, 2005, hind: 9,00 eurot
Jane Komussar, Beebitoitude kokaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 11,00 eurot
Jan Gradvall, Liselotte Forslin, Tex-Mex. Texase toit, muusika ja elurõõm, Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Carla Bardi, Kerged salatid, Koolibri, 2012, hind: 9,00 eurot
Greta Kaupmees, 108 ideed laua katmiseks. Kevadpühadest jõuludeni, Minu kodu24 OÜ, 2013, hind: 12,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria, Argo, 2006, hind: 16,00 eurot
Allan Kuning; Koostanud: Heidi Vihma, Kuninga magusaraamat, Forma Media, 2007, hind: 9,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal..., Menu, 2010, hind: 20,00 eurot
Maire Suitsu, Kastmed, Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 8,00 eurot
Erik Enden ja Alvar Andres Virkus, Poisid köögis 2, Ajakirjade Kirjastus, 2011, hind: 12,00 eurot
retseptid: Veronika Nuter; toimetaja Katrin Reinmaa, 76 isemoodi hoidist, Forma Media, 2014, hind: 8,00 eurot
Joy Skipper, Kerged eined, Valgus, 2008, hind: 9,00 eurot
retseptid koostanud Sille Varblane, Hanne Sõber ; toimetanud Tiina Tammer, Marika Puhm, Koolilapse kodutoit. Tervislik ja lapsele isetegemiseks jõukohane, Tammerraamat, 2014, hind: 15,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1989, hind: 3,50 eurot
Angelica Udeküll, Raili Mikk, Tervislikud toidud, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 5,00 eurot
koostaja Aivar Hanson ; toimetaja Angeelika Kang, Kokteil. Moodsad kokteilid Eesti ja Soome parimatelt baarmenitelt, Eesti Ekspress, 2010, hind: 11,00 eurot
Murdoch Books, Kana, Varrak, 2005, hind: 8,00 eurot
Koostanud: Anne Kangur, Salatid ja suupisted igale maitsele, Odamees, 2005, hind: 5,50 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1985, hind: 3,20 eurot
retseptid ja jutud: Heidit Kaio; toimetanud Velve Saar, Kuidas valmib gluteenivaba pereroog? Laktoosivabad retseptid, Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 11,00 eurot
Angeelika Kang, Tere retseptid. Tere recipes. Tere рецепты, Menu Kirjastus, 2010, hind: 10,00 eurot
Laine Remmelgas, Hoidistaja ABC, Huma, 1995, hind: 6,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine, Maalehe Raamat, 1998, hind: 4,50 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1704 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901