Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadeleAutor(id): Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin
Kirjastus: Eesti Riiklik Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 1957
Originaalkeel:
Lehekülgi: 296
Seisukord: veidi kulunud kaaned, veidi plekilised sisekaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 150 × 220 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 017
toiduainete töötlemine, toiduainetetehnoloogia, toitlustamine, toitlustusettevõtted, toiduvalmistamine, kokandus, kutsekooliõpikud, toiduretseptid, kokaraamatud
Originaali pealkiri Технология приготовления пищи. Eesti keeles
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Harry Eyres, Vein,
TEA Kirjastus, 1997, hind: 3,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol,
ATA-Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Soolased hoidised,
ATA-Raamat, 2000, hind: 7,00 eurot
Heino Gustavson, Karastusjoogid. Allikaveest limonaadini,
Valgus, 1985, hind: 2,80 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Ragne Värk, Andra Kalda, Retseptisahtel käsitöökapis,
Varrak, 2013, hind: 20,00 eurot
Ragne Värk, Andra Kalda, Hoidistaja salaraamat. Häid maitseid kogu aastaks,
Varrak, 2016, hind: 25,00 eurot
Peeter Kard; toimetanud Ingrid Sõnajalg, Ungari köök,
Varrak, 1994, hind: 9,00 eurot
Maire Suitsu, Kevadpühade piduroad,
Varrak, 2011, hind: 11,00 eurot
Kokaraamatud all on 2225 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!