Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin, Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadele, 1957 Eesti Riiklik Kirjastus

toiduainete töötlemine, toiduainetetehnoloogia, toitlustamine, toitlustusettevõtted, toiduvalmistamine, kokandus, kutsekooliõpikud, toiduretseptid, kokaraamatud Originaali pealkiri Технология приготовления пищи. Eesti keeles

Raamatu autoriks on Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin kasutatud raamatud pealkirjaga Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadele on raamat kirjastuselt Eesti Riiklik Kirjastus aastast 1957

mille on kirjutanud Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin antud 1957 aasta raamat Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadele on Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin, Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadele vanaraamat.ee raamatupood Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin, Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadele
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadele",
teema: Kokaraamatud

Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadele
Pealkiri: Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadele
Autor(id): Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin

Kirjastus: Eesti Riiklik Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 1957
Originaalkeel:

ISBN:
Lehekülgi: 296


Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 150 × 220 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
toiduainete töötlemine, toiduainetetehnoloogia, toitlustamine, toitlustusettevõtted, toiduvalmistamine, kokandus, kutsekooliõpikud, toiduretseptid, kokaraamatud

Originaali pealkiri Технология приготовления пищи. Eesti keeles

Hind: 14,00 EUR
Otsing autori järgi:

Aleksandr Kovaljov, Kooliõpilase enesekasvatusest, Valgus, 1970, hind: 3,80 eurot
Koostanud A. K. Bušlja Toimetanud A. K. Kovaljov, Pedagoogika põhijooned, Eesti Raamat, 1965, hind: 5,00 eurot
Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia, Valgus, 1968, hind: 8,00 eurot
Toimetaja S. Kovaljov, Ateisti käsiraamat, Eesti Riiklik Kirjastus, 1963, hind: 14,00 eurot
Toimetanud S. M. Kovaljov, Dialektiline ja ajalooline materialism. Parteiharidussüsteemile, Eesti Raamat, 1976, hind: 5,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1979, hind: 3,50 eurot
tekst: Maire Suitsu ; toimetaja Lia Virkus ; retseptid: Harri Ilves, Lia Virkus, Eesti köök. Estonian cooking, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 16,00 eurot
Anita Danielson, Tervis marjadest ja puuviljadest, Sinisukk, 2001, hind: 8,00 eurot
Andrues Vana, Kuidas kokata, Andrues, 2005, hind: 8,00 eurot
Jüri Tuulik, Räim, pisike kena kala. Valitud lugusid ja toiduretsepte., Kadmirell, 2008, hind: 13,00 eurot
Arja Lindstedt, Parimad salatid, Sinisukk, 1997, hind: 8,00 eurot
Roberto Martini, Täistaimetoidud lihasööjatele. Üle 125 ülimaitsva retsepti, mis pakuvad rahuldust nii taimetoitlasele kui ka lihasööjale, Helios Kirjastus, 2013, hind: 17,00 eurot
Alex Barker, 150 suurepärast toitu munast, Sinisukk, 2011, hind: 10,00 eurot
Merike Jürjo, Kokaraamat. Cookbook. Kochbuch, Nornberg&Co, 2011, hind: 15,00 eurot
Toimetanud Anna-Maija Tanttu, Head isu! Parimad kodused retseptid, M. Vingissaar, 1999, hind: 11,00 eurot
Toimetanud: Anna-Maija Tanttu, Viivi Variksaar, Head isu! Suur küpsetamisraamat. Parimad kodused retseptid küpsetamiseks, Suur Eesti Raamatuklubi, 2001, hind: 13,00 eurot
Simon Majumdar, Minu maailma maitsed, Tänapäev, 2009, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Merike Kask, Teeme ise. Liha. Kala. Marjad, puu- ja köögiviljad. Seened. Leib, sai. Piim, piimatooted. Joogid. Maitsetaimed, Estada, 2009, hind: 12,00 eurot
Laine Remmelgas, Küpsetame ise I, Eesti Ühing Teadus, hind: 2,50 eurot
Ulla Lehtonen, Taimetoidud, Maalehe raamat, 1995, hind: 4,50 eurot
Margit Kirsipuu, Esimesed ampsud. Pisikeste silmaterade lemmiktoidud, Hea Lugu, 2011, hind: 8,00 eurot
Carolyn Humphries, 1000 klassikalist retsepti taimetoitlastele, Ersen, 2002, hind: 14,00 eurot
Tõnis Siiguri ja Toomas Leedu kogutud ja loodud retseptid pani kirja Karl Martin Sinijärv, 50 hääd eesti retsepti, Kuldse Notsu Kõrts, 2001, hind: 13,00 eurot
Pille Enden ja Kadri Vilen, Metsa maitsed. 55 toitu väärtuslikest metsaandidest, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 15,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Linda Petti, Juust, Valgus, 1978, hind: 2,50 eurot
Linda Petti, Juust, Valgus, 1984, hind: 3,00 eurot
E. Reeder, Toiduainete säilitamine kodus, Valgus, 1988, hind: 4,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1974, hind: 2,80 eurot
Olga Kesk, Hoidised, Loodus, 1938, hind: 8,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1415 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901