Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
33 külma suvesuppiAutor(id): Peeter Kard
Kujundaja: Omar Volmer
Kirjastus: Perona
Linn: Pärnu
Aasta: 1991
Originaalkeel:
Lehekülgi: 40
Seisukord: pisut kulunud ja määrdunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 145x200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T065# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 049
Kuumadel suvepäevadel on maitsvaks ja kosutavaks lõunasöögiks külmad suvesupid. Tuntumad neist on slaavi köögist pärinevad kaljasupid ehk okroškad ja külmad punapeedisupid. Teistes rahvusköökides kasutatakse supivedelaks ka hapupiima, keefiri, jogurtit, aedviljade ja seente keeduleent, liha ja kalapuljongit. Külmadele suppidele lisatakse hapukoort, keedetud mune ja rohkesti maitserohelist. Põhiaineteks on liha, kala, aedviljad, seened ja muu käepärane. Hädakorral võib liha asendada mõne odava vorstiga. Need supid serveeritakse hästi külmalt ja mõnikord antakse kõrvale ka toidujääd. Ärgem unustagem, et meie soola või suhkruga maitsestatud ja hapupiimaga segatud kamajahu on ka tegelikult külm supp ja kamaretsept on üldse üks iidsemaid tänapäevani säilinud retsepte maailmaköögis.
Hind:
2,50 EUROtsing autori järgi:
Peeter Kard, 33 sousti,
Perona, 1991, hind: 2,50 eurot
Peeter Kard, Kehva aja kokaraamat,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Hoidised aedviljadest,
kirjandusühistu Teadus, 1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 15,00 eurot
Peeter Kard, Soome köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Itaalia köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Aeduba,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 kevadsuppi,
Perona, 1991, hind: 3,50 eurot
Peeter Kard, Kalamehe köök,
Valgus, 1997, hind: 15,00 eurot
Peeter Kard, 33 šašlõkki,
Perona, 1990, hind: 5,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kristina Efert, Tomat. Salatist vürtsmoosini,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Frank McKibbin, Jean McKibbin, Piibliaja toidud. Kokaraamat,
Eritrade, 1994, hind: 3,50 eurot
Rudolf Biller, Garneerimine,
Sinisukk, 1997, hind: 10,00 eurot
Disney-Pixar, Küpsetame koos karupoeg Puhhiga,
Egmont Estonia, 2005, hind: 4,00 eurot
Maire Suitsu, Kiired suupisted,
Menu, 2014, hind: 14,00 eurot
Anne Kangur (koostaja), Portugali köök,
Odamees, 2004, hind: 7,00 eurot
Kristo Tomingas, Heinar Õispuu, Brigitte Susanne Hunt, Kokteilitame Brigittega - džinn,
Butterfly Cocktail Catering, 2022, hind: 16,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1974, hind: 5,00 eurot
Tuuli Mathisen, Martin Hanson; toimetaja Eva Mere, Sahver. Joogid. Siirupid, kaljad, limonaadid, õlled, veinid, liköörid ...,
Menu, 2012, hind: 10,00 eurot
Angeelika Kang, Smuutid,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2303 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!