Peeter Kard, 33 külma suvesuppi, 1991 Perona

Kuumadel suvepäevadel on maitsvaks ja kosutavaks lõunasöögiks külmad suvesupid. Tuntumad neist on slaavi köögist pärinevad kaljasupid ehk okroškad ja külmad punapeedisupid. Teistes rahvusköökides kasutatakse supivedelaks ka hapupiima, keefiri, jogurtit, aedviljade ja seente keeduleent, liha ja kalapuljongit. Külmadele suppidele lisatakse hapukoort, keedetud mune ja rohkesti maitserohelist. Põhiaineteks on liha, kala, aedviljad, seened ja muu käepärane. Hädakorral võib liha asendada mõne odava vorstiga. Need supid serveeritakse hästi külmalt ja mõnikord antakse kõrvale ka toidujääd. Ärgem unustagem, et meie soola või suhkruga maitsestatud ja hapupiimaga segatud kamajahu on ka tegelikult külm supp ja kamaretsept on üldse üks iidsemaid tänapäevani säilinud retsepte maailmaköögis.

Raamatu autoriks on Peeter Kard kasutatud raamatud pealkirjaga 33 külma suvesuppi on raamat kirjastuselt Perona aastast 1991

mille on kirjutanud Peeter Kard antud 1991 aasta raamat 33 külma suvesuppi on Peeter Kard oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Peeter Kard, 33 külma suvesuppi vanaraamat.ee raamatupood Peeter Kard, 33 külma suvesuppi
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "33 külma suvesuppi",
teema: Kokaraamatud

33 külma suvesuppi
Pealkiri: 33 külma suvesuppi
Autor(id): Peeter Kard
Kujundaja: Omar Volmer

Kirjastus: Perona
Linn: Pärnu
Aasta: 1991
Originaalkeel: eesti

ISBN:
Lehekülgi: 40


Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korralik
Mõõdud: 145x200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega


Sisu:
Kuumadel suvepäevadel on maitsvaks ja kosutavaks lõunasöögiks külmad suvesupid. Tuntumad neist on slaavi köögist pärinevad kaljasupid ehk okroškad ja külmad punapeedisupid. Teistes rahvusköökides kasutatakse supivedelaks ka hapupiima, keefiri, jogurtit, aedviljade ja seente keeduleent, liha ja kalapuljongit. Külmadele suppidele lisatakse hapukoort, keedetud mune ja rohkesti maitserohelist. Põhiaineteks on liha, kala, aedviljad, seened ja muu käepärane. Hädakorral võib liha asendada mõne odava vorstiga. Need supid serveeritakse hästi külmalt ja mõnikord antakse kõrvale ka toidujääd. Ärgem unustagem, et meie soola või suhkruga maitsestatud ja hapupiimaga segatud kamajahu on ka tegelikult külm supp ja kamaretsept on üldse üks iidsemaid tänapäevani säilinud retsepte maailmaköögis.

Hind: 2,00 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Sarah Brown, Toidud mikrolaineahjus, Dorling Kindersley, Koolibri, 1997, hind: 5,00 eurot
Alexander Ettl, Raamat juustust. 75 pikantset retsepti kogu maailmast, Helios, 2011, hind: 12,00 eurot
Printsesside kokaraamat, Egmont Estonia, 2012, hind: 13,00 eurot
Ute Bareiss, Fantaasiarikkaid lauadekoratsioone koduseks peoks, Odamees, 2000, hind: 12,00 eurot
Projekti juht: Ede-Mall Jüriado; Toidud: Martti Koppel, Hõlbus hakkliha, Mainori Kirjastus, 2001, hind: 5,00 eurot
Alfred Elmar Lepp, Toortaimtoitlaste toitude valmistamisõpetus, Ilutrükk, 1992, hind: 7,00 eurot
August Alop, Martti Koppel, Kuldaväärt kana, Erahariduskeskus, 2000, hind: 4,50 eurot
Liia Tiigi, Üsna odavalt, aga maitsvalt, Valgus, 1996, hind: 5,00 eurot
Kristi Pitkänen ja Mati Soomre, Maalehe väike jõuluraamat, Maalehe Raamat, 2010, hind: 5,00 eurot
Urmas Jalakas, 76 magustoitu, Forma Media, 2007, hind: 4,00 eurot
M. Suurorg, Praktiline perenaine, Eesti Raamat, 1983, hind: 2,00 eurot
Aune Põldma, Kahe nädala menüü kooliõpilasele. Käsiraamat + CD, Argo, 2010, hind: 23,00 eurot
Maire Suitsu, Suur Kartuliraamat, Varrak, 2009, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Kodukiri, Pirukaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 1999, hind: 3,50 eurot
Angeelika Kang, Pannkoogiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 3,50 eurot
Victoria Zak, 20 000 saladust tee kohta. Kuidas saada ravimtaimedest suurimat kasu, Ersen, 2004, hind: 10,00 eurot
Sille Varblane, Kokkuhoiu kokaraamat, Tammerraamat, 2009, hind: 10,00 eurot
Tim Richardson, Maiustused, Olion, 2004, hind: 12,00 eurot
Koostanud Martti Koppel, Lummavad linnud, Erahariduskeskuse Kirjastus, 2003, hind: 5,00 eurot
Martti Koppel, Peibutavad pirukad, Erahariduskeskuse Kirjastus, 2002, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Linda Petti, Pisike piparkoogiraamat. Piparkooke ja muid niknäkke, Maalehe Raamat, 1995, hind: 5,00 eurot
Greta Kaupmees, 108 ideed laua katmiseks. Kevadpühadest jõuludeni, Minu kodu24 OÜ, 2013, hind: 12,00 eurot
retseptid: Nikita Ulitin ja Ülle Saar, Valik toite juustust, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, 2016, hind: 4,00 eurot
Paulig Group Eesti, Magustoitude üllatav maailm, Paulig Group Eesti, 2013, hind: 9,00 eurot
Koostanud: Elle Reeder, Selma Vitsur, Igast konservist maitsev roog, Valgus, 1970, hind: 4,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1728 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901