Peeter Kard, 33 külma suvesuppi, 1991 Perona

Kuumadel suvepäevadel on maitsvaks ja kosutavaks lõunasöögiks külmad suvesupid. Tuntumad neist on slaavi köögist pärinevad kaljasupid ehk okroškad ja külmad punapeedisupid. Teistes rahvusköökides kasutatakse supivedelaks ka hapupiima, keefiri, jogurtit, aedviljade ja seente keeduleent, liha ja kalapuljongit. Külmadele suppidele lisatakse hapukoort, keedetud mune ja rohkesti maitserohelist. Põhiaineteks on liha, kala, aedviljad, seened ja muu käepärane. Hädakorral võib liha asendada mõne odava vorstiga. Need supid serveeritakse hästi külmalt ja mõnikord antakse kõrvale ka toidujääd. Ärgem unustagem, et meie soola või suhkruga maitsestatud ja hapupiimaga segatud kamajahu on ka tegelikult külm supp ja kamaretsept on üldse üks iidsemaid tänapäevani säilinud retsepte maailmaköögis.

Raamatu autoriks on Peeter Kard kasutatud raamatud pealkirjaga 33 külma suvesuppi on raamat kirjastuselt Perona aastast 1991

mille on kirjutanud Peeter Kard antud 1991 aasta raamat 33 külma suvesuppi on Peeter Kard oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Peeter Kard, 33 külma suvesuppi vanaraamat.ee raamatupood Peeter Kard, 33 külma suvesuppi
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "33 külma suvesuppi",
teema: Kokaraamatud

33 külma suvesuppi
Pealkiri: 33 külma suvesuppi
Autor(id): Peeter Kard
Kujundaja: Omar Volmer

Kirjastus: Perona
Linn: Pärnu
Aasta: 1991
Originaalkeel: eesti

ISBN:
Lehekülgi: 40


Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korralik
Mõõdud: 145x200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega


Sisu:
Kuumadel suvepäevadel on maitsvaks ja kosutavaks lõunasöögiks külmad suvesupid. Tuntumad neist on slaavi köögist pärinevad kaljasupid ehk okroškad ja külmad punapeedisupid. Teistes rahvusköökides kasutatakse supivedelaks ka hapupiima, keefiri, jogurtit, aedviljade ja seente keeduleent, liha ja kalapuljongit. Külmadele suppidele lisatakse hapukoort, keedetud mune ja rohkesti maitserohelist. Põhiaineteks on liha, kala, aedviljad, seened ja muu käepärane. Hädakorral võib liha asendada mõne odava vorstiga. Need supid serveeritakse hästi külmalt ja mõnikord antakse kõrvale ka toidujääd. Ärgem unustagem, et meie soola või suhkruga maitsestatud ja hapupiimaga segatud kamajahu on ka tegelikult külm supp ja kamaretsept on üldse üks iidsemaid tänapäevani säilinud retsepte maailmaköögis.

Hind: 2,00 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

tekst: Maire Suitsu ; toimetaja Lia Virkus ; retseptid: Harri Ilves, Lia Virkus, Eesti köök. Estonian cooking, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 16,00 eurot
Anita Danielson, Tervis marjadest ja puuviljadest, Sinisukk, 2001, hind: 8,00 eurot
Andrues Vana, Kuidas kokata, Andrues, 2005, hind: 8,00 eurot
Jüri Tuulik, Räim, pisike kena kala. Valitud lugusid ja toiduretsepte., Kadmirell, 2008, hind: 13,00 eurot
Arja Lindstedt, Parimad salatid, Sinisukk, 1997, hind: 8,00 eurot
Roberto Martini, Täistaimetoidud lihasööjatele. Üle 125 ülimaitsva retsepti, mis pakuvad rahuldust nii taimetoitlasele kui ka lihasööjale, Helios Kirjastus, 2013, hind: 17,00 eurot
Alex Barker, 150 suurepärast toitu munast, Sinisukk, 2011, hind: 10,00 eurot
Merike Jürjo, Kokaraamat. Cookbook. Kochbuch, Nornberg&Co, 2011, hind: 15,00 eurot
Toimetanud Anna-Maija Tanttu, Head isu! Parimad kodused retseptid, M. Vingissaar, 1999, hind: 11,00 eurot
Toimetanud: Anna-Maija Tanttu, Viivi Variksaar, Head isu! Suur küpsetamisraamat. Parimad kodused retseptid küpsetamiseks, Suur Eesti Raamatuklubi, 2001, hind: 13,00 eurot
Simon Majumdar, Minu maailma maitsed, Tänapäev, 2009, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Merike Kask, Teeme ise. Liha. Kala. Marjad, puu- ja köögiviljad. Seened. Leib, sai. Piim, piimatooted. Joogid. Maitsetaimed, Estada, 2009, hind: 12,00 eurot
Laine Remmelgas, Küpsetame ise I, Eesti Ühing Teadus, hind: 2,50 eurot
Ulla Lehtonen, Taimetoidud, Maalehe raamat, 1995, hind: 4,50 eurot
Margit Kirsipuu, Esimesed ampsud. Pisikeste silmaterade lemmiktoidud, Hea Lugu, 2011, hind: 8,00 eurot
Carolyn Humphries, 1000 klassikalist retsepti taimetoitlastele, Ersen, 2002, hind: 14,00 eurot
Tõnis Siiguri ja Toomas Leedu kogutud ja loodud retseptid pani kirja Karl Martin Sinijärv, 50 hääd eesti retsepti, Kuldse Notsu Kõrts, 2001, hind: 13,00 eurot
Pille Enden ja Kadri Vilen, Metsa maitsed. 55 toitu väärtuslikest metsaandidest, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 15,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Linda Petti, Juust, Valgus, 1978, hind: 2,50 eurot
Linda Petti, Juust, Valgus, 1984, hind: 3,00 eurot
E. Reeder, Toiduainete säilitamine kodus, Valgus, 1988, hind: 4,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1974, hind: 2,80 eurot
Olga Kesk, Hoidised, Loodus, 1938, hind: 8,00 eurot
Köögivilja toidud, Teadus, 1992, hind: 1,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1415 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901