Peeter Kard, 33 pannkooki, 1992 Perona

Pannkook ei pruugi alati olla lihtne suupiste või magus järelroog. Pannkoogid, oskuslikult valitud lisandite või täidisega, võivad vabalt moodustada iseseisva lõunasöögi. Pannkooke süüakse tavaliselt keedise, mee või hapukoorega. Ameeriklased armastavad pannkooke või ja suhkruga, rootslased pohlamoosiga, taanlased mitmesuguste kreemidega, meie metsvaarika toormoosiga. Pannkookide valmistamiseks on vaja head paksupõhjalist panni, jahu, mune, piima veidi soola ja suhkrut ning veel üht-teist. Pannkooke lisatakse suppidele, kasutatakse lasagnede asemel vormiroogade valmistamisel ja ka kihiliste tortide valmistamisel. Pannkooke on maailmas tohutu valik ja paras peotäis neid retsepte on koondatud sellesse raamatusse. Märksõnad: kokaraamatud

Raamatu autoriks on Peeter Kard kasutatud raamatud pealkirjaga 33 pannkooki on raamat kirjastuselt Perona aastast 1992

mille on kirjutanud Peeter Kard antud 1992 aasta raamat 33 pannkooki on Peeter Kard oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Peeter Kard, 33 pannkooki vanaraamat.ee raamatupood Peeter Kard, 33 pannkooki
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "33 pannkooki",
teema: Kokaraamatud

33 pannkooki
Pealkiri: 33 pannkooki
Autor(id): Peeter Kard
Illustraator: Ulvi Kuldkepp
Kujundaja: Ulvi Kuldkepp

Kirjastus: Perona
Linn: Pärnu
Aasta: 1992
Originaalkeel:

ISBN:
Lehekülgi: 48


Seisukord: pisut kulunud ja määrdunud kaaned, sisu olemas ja korralik
Mõõdud: 143 × 196 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega


Sisu:
Pannkook ei pruugi alati olla "lihtne" suupiste või magus järelroog. Pannkoogid, oskuslikult valitud lisandite või täidisega, võivad vabalt moodustada iseseisva lõunasöögi.
Pannkooke süüakse tavaliselt keedise, mee või hapukoorega. Ameeriklased armastavad pannkooke või ja suhkruga, rootslased pohlamoosiga, taanlased mitmesuguste kreemidega, meie metsvaarika toormoosiga. Pannkookide valmistamiseks on vaja head paksupõhjalist panni, jahu, mune, piima veidi soola ja suhkrut ning veel üht-teist. Pannkooke lisatakse suppidele, kasutatakse lasagnede asemel vormiroogade valmistamisel ja ka kihiliste tortide valmistamisel.
Pannkooke on maailmas tohutu valik ja paras peotäis neid retsepte on koondatud sellesse raamatusse.


Märksõnad:
kokaraamatud

Hind: 1,50 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Koostanud: S. Kuuse, Küpsised, ATA-Raamat, 1994, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1985, hind: 3,00 eurot
Anne Kangur (koostaja), Portugali köök, Odamees, 2004, hind: 7,00 eurot
retseptid: Nikita Ulitin ja Ülle Saar ; tekstid: Signe Adamberg, Tiiu-Maie Laht, Tagli Pitsi, 20 toredat retsepti piimatoodetest, Kiige RB, 2015, hind: 7,00 eurot
Õile Aavik, Marika Kasvand, Liia Saatre, Eha Raal, Inge Rego, Taisi Talviste, Eliise Välja, Hädi Välja. Toimetanud Piibe Kohava, Eesti gluteeni- ja laktoosivabad toidud. 75 toitu, milles ei ole gluteeni ega laktoosi!, Ilo, 2015, hind: 7,00 eurot
Lena Holmsäter, Ulukiroad. Kaasaegne toit metsast, Maalehe Raamat, 2005, hind: 14,00 eurot
Peatoimetaja Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit! 1996/10, Jääkülm, 1996, hind: 2,00 eurot
Maire Suitsu (peatoimetaja), Head isu! Bon appetit! juuli 1995, AS Capella, 1995, hind: 2,00 eurot
Maire Suitsu (peatoimetaja), Head isu! Bon appetit! nr 7, nr 8 1995 Jõulud, AS Capella, 1995, hind: 3,50 eurot
Peatoimetaja Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit! Aprill 1996, Jääkülm, 1996, hind: 2,00 eurot
Peatoimetaja Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit! Juuli-august 1996 (7/8), Jääkülm, 1996, hind: 2,00 eurot
Maire Suitsu (peatoimetaja), Head isu! Bon appetit! august 1995, AS Capella, 1995, hind: 2,00 eurot
Frank McKibbin, Jean McKibbin, Piibliaja toidud. Kokaraamat, Eritrade, 1994, hind: 2,80 eurot
Koostanud Maris Abel, Jõulutoidud. Vanad head eesti retseptid, Markleis, 2004, hind: 5,00 eurot
Terence Conran, Vicki Conran, Conrani kokaraamat. Kodune, lihtne ja rahuldustpakkuv toit, Varrak, 2004, hind: 23,00 eurot
Valerie Ferguson, Lahjad unelmate magustoidud, Sinisukk, 2000, hind: 8,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1980, hind: 4,50 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat, Valgus, 1984, hind: 6,50 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria, Argo, 2008, hind: 14,00 eurot
Head isu! Bon appetit 1999/3. Lihavõttetoidud, sool, TV-retseptid, AS Jääkülm, 1999, hind: 2,00 eurot
Linda Petti, Ervin Pihu, Meie kalad meie laual, Valgus, 1991, hind: 4,00 eurot
Ulrika Jidström Claesson, Lena Holmsäter, Lauakatmised ja peod. Palju ideesid õhtusöögi õnnestumiseks: lauakatmised, retseptid ja isevalmistatavad dekoratsioonid, Sinisukk, 2001, hind: 10,00 eurot
Laine Remmelgas, Magustoidud (käsiraamat), Valgus, 1985, hind: 3,20 eurot
Alexander Ettl, Raamat juustust. 75 pikantset retsepti kogu maailmast, Helios, 2011, hind: 11,00 eurot
Блюда Татарской кухни (Tatari köök), КПСС, 1980, hind: 4,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1250 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901