Peeter Kard, 33 pannkooki, 1992 Perona

Pannkook ei pruugi alati olla lihtne suupiste või magus järelroog. Pannkoogid, oskuslikult valitud lisandite või täidisega, võivad vabalt moodustada iseseisva lõunasöögi. Pannkooke süüakse tavaliselt keedise, mee või hapukoorega. Ameeriklased armastavad pannkooke või ja suhkruga, rootslased pohlamoosiga, taanlased mitmesuguste kreemidega, meie metsvaarika toormoosiga. Pannkookide valmistamiseks on vaja head paksupõhjalist panni, jahu, mune, piima veidi soola ja suhkrut ning veel üht-teist. Pannkooke lisatakse suppidele, kasutatakse lasagnede asemel vormiroogade valmistamisel ja ka kihiliste tortide valmistamisel. Pannkooke on maailmas tohutu valik ja paras peotäis neid retsepte on koondatud sellesse raamatusse. Märksõnad: kokaraamatud

Raamatu autoriks on Peeter Kard kasutatud raamatud pealkirjaga 33 pannkooki on raamat kirjastuselt Perona aastast 1992

mille on kirjutanud Peeter Kard antud 1992 aasta raamat 33 pannkooki on Peeter Kard oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Peeter Kard, 33 pannkooki vanaraamat.ee raamatupood Peeter Kard, 33 pannkooki
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "33 pannkooki",
teema: Kokaraamatud

33 pannkooki
Pealkiri: 33 pannkooki
Autor(id): Peeter Kard
Illustraator: Ulvi Kuldkepp
Kujundaja: Ulvi Kuldkepp

Kirjastus: Perona
Linn: Pärnu
Aasta: 1992
Originaalkeel:

ISBN:
Lehekülgi: 48


Seisukord: pisut kulunud ja määrdunud kaaned, sisu olemas ja korralik
Mõõdud: 143 × 196 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega


Sisu:
Pannkook ei pruugi alati olla "lihtne" suupiste või magus järelroog. Pannkoogid, oskuslikult valitud lisandite või täidisega, võivad vabalt moodustada iseseisva lõunasöögi.
Pannkooke süüakse tavaliselt keedise, mee või hapukoorega. Ameeriklased armastavad pannkooke või ja suhkruga, rootslased pohlamoosiga, taanlased mitmesuguste kreemidega, meie metsvaarika toormoosiga. Pannkookide valmistamiseks on vaja head paksupõhjalist panni, jahu, mune, piima veidi soola ja suhkrut ning veel üht-teist. Pannkooke lisatakse suppidele, kasutatakse lasagnede asemel vormiroogade valmistamisel ja ka kihiliste tortide valmistamisel.
Pannkooke on maailmas tohutu valik ja paras peotäis neid retsepte on koondatud sellesse raamatusse.


Märksõnad:
kokaraamatud

Hind: 1,50 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Virpi Raipala-Cormier, Frantsila talu köök (Taimetoidud Frantsila moodi), Maalehe Raamat, 1998, hind: 11,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1983, hind: 1,50 eurot
Koostanud: Valli Järve, Pudrud, pudingud, piima- ja püreesupid, AED, 1998, hind: 6,00 eurot
Koostanud Õie Jaagomäe, Seenenäitus, Eesti NVS Kultuuriministeerium, 1972, hind: 4,00 eurot
Koostanud: E. Randoja, Kondiitritöö tehnoloogia. Õppekonspekt, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1988, hind: 23,00 eurot
Tekst ja retseptid ning toidud valmistanud ja pildile seadnud: Maido Maiste, Meelis Maiste, Maiste söömingute aeg. Kodune gurmee, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 8,00 eurot
Pitsa, pasta, lasanje. Itaalia köögist, ICA Media, 2002, hind: 4,00 eurot
Alfred Elmar Lepp, Toortaimtoitlaste toitude valmistamisõpetus, Ilutrükk, 1992, hind: 3,00 eurot
Lynda Brown, Traditsioonilised ja uued hoidised, Varrak, 2012, hind: 9,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised, Varrak, 2010, hind: 24,00 eurot
Malle Järvan ja Laine Vihermets, Paprika aias ja köögis, Maalehe Raamat, 2002, hind: 7,00 eurot
Leopold Meensalu, Toivo Niiberg ja Väino Pallum, Kapsas aias ja köögis, Maalehe Raamat, 2001, hind: 8,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Soolased hoidised, ATA-Raamat, 2000, hind: 5,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised, ATA-Raamat, 2001, hind: 5,00 eurot
Toivo Niiberg, Endel Kuppar, Aia- ja metsasaaduste säilitamine. Säilitamine, Maalehe Raamat, 2003, hind: 6,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine, Maalehe Raamat, 1998, hind: 4,00 eurot
Koostanud: Marika Vingissar, Tervislikud naudingud. Kaaluhoidja kokaraamat, Suur Eesti Raamatuklubi, 2004, hind: 6,00 eurot
Koostanud Selma Vitsur, Neli lindu- kui palju roogi!, Valgus, 1976, hind: 2,50 eurot
Benjamin Bartlett, Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid, TEA Kirjastus, 2013, hind: 18,00 eurot
Arja Lindstedt, parimad jõuluhõrgutised, Sinisukk, 1995, hind: 8,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1974, hind: 4,50 eurot
Niina Buteikis ja Robert Kengis, Jahust kondiitritoodete valmistamine, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1965, hind: 21,00 eurot
Adeline Tannbaum. Toimetanud: Argo Sieger, Moodne perenaine, Pandekt OÜ, 2013, hind: 26,00 eurot
Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia, Valgus, 1968, hind: 13,00 eurot
Vilma retseptiraamat, 2.osa, Kalev, 2008, hind: 2,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1257 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901