Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Meie küla kokaraamatAutor(id): Riin Ehin, Madis Peil, Aro Kütt. Retseptid: Riin Ehin, Madis Peil, Aro Kütt, Varje Kütt, Rein Kütt
Kujundaja: Argo Sieger
Kirjastus: Värati arendus
Linn:
Aasta: 2009
Originaalkeel:
Lehekülgi: 175
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 203x228 mm
Suurus: suures formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Raamat annab ülevaate rannaküla elanike toiduvalmistamise viisidest. Annab retseptid, mida on elus sadu kordi järele proovitud. Toorained valdavalt põllult, laudast, merest, metsast, järvest või vallakeskuse poest. Seega tõelised ”säästuretseptid” ja seda mitte maitseelamuste arvelt.
Rohked värvipildid annavad ülevaate nii külaelu tegemistest kui roogade isuäratavusest.
Märksõnad:
toitumistavad
toiduvalmistamine
Pärnumaa
kokaraamatud
Hind:
9,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kristina Efert ja Tiit Efert; toimetanud Eha Kõrge, Eesti maitsed. Ligi 40 tootja lugu, üle 60 retsepti,
Varrak, 2019, hind: 18,50 eurot
Harry Eyres, Vein,
TEA Kirjastus, 1997, hind: 3,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol,
ATA-Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Soolased hoidised,
ATA-Raamat, 2000, hind: 7,00 eurot
Heino Gustavson, Karastusjoogid. Allikaveest limonaadini,
Valgus, 1985, hind: 2,80 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Ragne Värk, Andra Kalda, Retseptisahtel käsitöökapis,
Varrak, 2013, hind: 20,00 eurot
Ragne Värk, Andra Kalda, Hoidistaja salaraamat. Häid maitseid kogu aastaks,
Varrak, 2016, hind: 25,00 eurot
Peeter Kard; toimetanud Ingrid Sõnajalg, Ungari köök,
Varrak, 1994, hind: 9,00 eurot
Kokaraamatud all on 2225 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!