Simon Majumdar, Minu maailma maitsed, 2009 Tänapäev

RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 035 Viisakalt öeldes on selle raamatu autor Simon Majumdar gurmaan, ehkki kohati tundub, et pigem kokandushull. Tema elu täidavad suures osas kokaraamatud, uute toitude valmistamine, kõikvõimalikud toiduteemalised ajakirjad ja foorumid. Söömisest rääkimata. Mõne aasta eest otsustas ta loobuda kontoritööst ja minna kulinaarsele ümbermaailmareisile, et süüa kogu maailma toite. Šotimaa viskitehastest Soome keedukartuliteni, Baikali kaladest Maroko kaamelilihani ning Vietnami kiirtoidust Mehhiko ja Vahemere köögi hõrgutisteni – seda kõike serveeritakse lugejale väga humoorikas ja teravas kastmes. Eraldi arvestust peetakse ka maailma kõige jubedamate toitude üle, mida ei julge siin täpsemalt kirjeldadagi. Walesi ning india juurtega perekonnast Simon Majumdar töötas aastaid kirjastajana, aga nüüd kirjutab erinevates väljaannetes toidust ja söögikohtadest. Ta peab populaarset toidublogi www.doshermanos.co.uk. Simon tunnistab, et rohkem kui üks naine on ta maha jätnud sel põhjusel, et ei suutnud restorani külastades enam kuulata tema virisemist halvasti tehtud toidu pärast. Anthony Bourdain, raamatute „Avameelselt köögist“ ning „Koka rännakud“ autor, ütleb Simon Majumdari kohta: Toidusõltlane, hämmastavalt informeeritud, provokatiivne ning otsekohene Simon Majumdar tunneb oma asja ... ning, kurat, ta oskab kirjutada.

Raamatu autoriks on Simon Majumdar kasutatud raamatud pealkirjaga Minu maailma maitsed on raamat kirjastuselt Tänapäev aastast 2009

mille on kirjutanud Simon Majumdar antud 2009 aasta raamat Minu maailma maitsed on Simon Majumdar oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Simon Majumdar, Minu maailma maitsed vanaraamat.ee raamatupood Simon Majumdar, Minu maailma maitsed
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Minu maailma maitsed",
teema: Kokaraamatud

Minu maailma maitsed
Pealkiri: Minu maailma maitsed
Autor(id): Simon Majumdar
Kujundaja: Jüri Jegorov

Kirjastus: Tänapäev
Linn: Tallinn
Aasta: 2009
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Kadri Mäger
ISBN: 9789985628034
Lehekülgi: 312


Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 149 × 222 mm
Suurus: tavaformaadis ja kõvas köites raamat


Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 035

Viisakalt öeldes on selle raamatu autor Simon Majumdar gurmaan, ehkki kohati tundub, et pigem kokandushull. Tema elu täidavad suures osas kokaraamatud, uute toitude valmistamine, kõikvõimalikud toiduteemalised ajakirjad ja foorumid. Söömisest rääkimata. Mõne aasta eest otsustas ta loobuda kontoritööst ja minna kulinaarsele ümbermaailmareisile, et süüa kogu maailma toite. Šotimaa viskitehastest Soome keedukartuliteni, Baikali kaladest Maroko kaamelilihani ning Vietnami kiirtoidust Mehhiko ja Vahemere köögi hõrgutisteni – seda kõike serveeritakse lugejale väga humoorikas ja teravas kastmes. Eraldi arvestust peetakse ka maailma kõige jubedamate toitude üle, mida ei julge siin täpsemalt kirjeldadagi.
Walesi ning india juurtega perekonnast Simon Majumdar töötas aastaid kirjastajana, aga nüüd kirjutab erinevates väljaannetes toidust ja söögikohtadest. Ta peab populaarset toidublogi www.doshermanos.co.uk. Simon tunnistab, et rohkem kui üks naine on ta maha jätnud sel põhjusel, et ei suutnud restorani külastades enam kuulata tema virisemist halvasti tehtud toidu pärast.
Anthony Bourdain, raamatute „Avameelselt köögist“ ning „Koka rännakud“ autor, ütleb Simon Majumdari kohta: Toidusõltlane, hämmastavalt informeeritud, provokatiivne ning otsekohene Simon Majumdar tunneb oma asja ... ning, kurat, ta oskab kirjutada.

Hind: 7,00 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Ulla Lehtonen, Taimetoidud, Maalehe raamat, 1995, hind: 4,50 eurot
Klassikaline kreeka köök, Varrak, 2000, hind: 9,00 eurot
Jüri Pino, Teise päeva toidud ehk abiks algajale mehepojale, Tammerraamat, 2011, hind: 7,00 eurot
Anne Willan, Supid, Koolibri, 1998, hind: 4,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1989, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1974, hind: 2,80 eurot
Salme Masso ja Olga Relve, Supid ja ühepajatoidud, Valgus, 1981, hind: 3,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1979, hind: 3,50 eurot
Kuldne magustoiduraamat. Üle 250 suurepärase retsepti, Varrak, 2010, hind: 15,00 eurot
Peeter Kard, Ungari köök, Varrak, 1994, hind: 7,50 eurot
Angeelika Kang, Kodukirja parimad palad, AS Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 4,00 eurot
Solomon Mihhailovitš Bremener, Ühiskondliku toitlustamise hügieen. Anatoomia ja füsioloogia alustega. Õpik ühiskondliku toitlustamise ja nõukogude kaubanduse tehnikumidele, Eesti Riiklik Kirjastus, 1958, hind: 12,00 eurot
Pagaritoodete valmistamise tehnoloogilised instruktsioonid, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1964, hind: 14,00 eurot
A. Kuznetsov, A. Romadin, L. Tompakov, D. Davõdov ; Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, Pagari tehmiinimum tarbijate kooperatiivide leivatööstuses, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1958, hind: 10,00 eurot
Margit Arndt-Kalju, Tuuli Mathisen ja Raili Mikk, Söögimosaiik. Retsepte ja toidumälestusi 1970.-80. aastatest, Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 16,00 eurot
Toimetanud Riina Lõhmus, Maailma toiduainete entsüklopeedia. 1000 toiduainet sõnas ja pildis, TEA Kirjastus, 2006, hind: 45,00 eurot
Adeline Tannbaum, Keedu- ja majapidamisjuht Moodne perenaine, Postimees, 1937, hind: 22,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1983, hind: 2,40 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Võileivaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 8,00 eurot
Vladislav Koržets. Toimetanud: Katrin Kuusemäe, Koržetsi kalaraamat, Forma Media AS, 2006, hind: 25,00 eurot
Angeelika Kang, Monika Kelle, Juusturaamat, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 11,00 eurot
Markus Haxter, Hea toidu aabits. 50 lihtsat asja, mida peaks teadma heast toidust, Kunst, 2009, hind: 10,00 eurot
Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa, Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda, Agitaator, 2012, hind: 8,00 eurot
Helgi Oras, Koduveinid, Katherine, 1991, hind: 2,50 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1746 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2020 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901