Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
KulinaariaAutor(id): Sirje Rekkor, Anne Kersna, Maire Merits, Indrek Kivisalu, Dina Aarma, Õile Aavik, Eewe Kärblane, Ülle Kruuda, Liis Animägi
Kirjastus: Argo
Linn: Tallinn
Aasta: 2013
Originaalkeel:
ISBN: 9789949466382
Lehekülgi: 352
Seisukord: esikaanel plekk, muidu korralik raamat
Suurus: suures formaadis, pehmes köites
Sisu:
Märksõnad
kokandus
kutsekooliõpikud
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Kulinaaria, Sirje Rekkor, Anne Kersna, Maire Merits, Indrek Kivisalu, Dina Aarma, Õile Aavik, Eewe Kärblane, Ülle Kruuda, Liis Animägi, Argo 2013Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kristina Efert ja Tiit Efert; toimetanud Eha Kõrge, Eesti maitsed. Ligi 40 tootja lugu, üle 60 retsepti,
Varrak, 2019, hind: 18,50 eurot
Harry Eyres, Vein,
TEA Kirjastus, 1997, hind: 3,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol,
ATA-Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Soolased hoidised,
ATA-Raamat, 2000, hind: 7,00 eurot
Heino Gustavson, Karastusjoogid. Allikaveest limonaadini,
Valgus, 1985, hind: 2,80 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Ragne Värk, Andra Kalda, Retseptisahtel käsitöökapis,
Varrak, 2013, hind: 20,00 eurot
Ragne Värk, Andra Kalda, Hoidistaja salaraamat. Häid maitseid kogu aastaks,
Varrak, 2016, hind: 25,00 eurot
Peeter Kard; toimetanud Ingrid Sõnajalg, Ungari köök,
Varrak, 1994, hind: 9,00 eurot
Kokaraamatud all on 2225 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!