Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Praktiline kulinaariaAutor(id): Sirje Rekkor, Anne Kersna, Maire Merits, Indrek Kivisalu, Liis Animägi, Õnnela Muuga
Kirjastus: Argo TTP OÜ
Linn: Tallinn
Aasta: 2013
Originaalkeel:
ISBN: 9789949527014
Lehekülgi: 248
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 270x211
Suurus: Pehmekaaneline
Sisu:
Mitu põlvkonda kokkasid on välja kujundanud kulinaaria kullafondi, milles peab orienteeruma iga endast lugu pidav restoranikokk. Need retseptid pärinevad eri maade köökidest ning on omakorda inspireerinud looma uusi retsepte. Muutub ju kokakunst pidevalt, kasutusele võetakse üha uusi toidutegemise viise ja võtteid, tooraineid, seadmeid ning töövahendeid. Muutuvad ka klientide vajadused ja soovid, kaovad vanad ja tekivad uued toidutrendid.
Sellesse õpikusse on koondatud nii klassikalise kulinaaria kullafondi kuuluvad kui ka moeroogade ning Eesti traditsioonilise köögi professionaalsed retseptid. Suurt tähelepanu on pööratud koka töös olulistele teadmistele töövahenditest ja -võtetest, töökorraldusest, ohutusest ja esmaabist ning tootearendusest.
„Praktiline kulinaaria” on toitlustusala õppijaile abiks toiduvalmistamise praktiliste oskuste arendamisel ning töötavatele kokkadele meisterlikkuse lihvimisel ja tootearendusel.
„Praktilise kulinaaria” õpikut on soovitav kasutada koos kirjastuse Argo „Kulinaaria” õpikuga.
3., täiend. vlj.
Märksõnad:
Argo TTP OÜ
kokandus
toidud
toiduvalmistamine
toiduretseptid
kokandus
toidud
toiduvalmistamine
toiduretseptid
kutsekooliõpikud
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Praktiline kulinaaria, Sirje Rekkor, Anne Kersna, Maire Merits, Indrek Kivisalu, Liis Animägi, Õnnela Muuga, Argo TTP OÜ 2013Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Alexander Ettl, Raamat juustust. 75 pikantset retsepti kogu maailmast,
Helios, 2011, hind: 9,00 eurot
Margit Kirsipuu ja Urmas Kokassaar, Pähkliraamat,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2008, hind: 12,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Tuuli Mathisen, Baklažaanitoidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 11,00 eurot
Pille Enden, Tiina Lebane; toimetanud Velve Saar, Magus maasikaaeg,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 11,00 eurot
Tuuli Mathisen, Mari-Liis Ilover, Seenetoidud. Hõrgutisi metsa- ja poeseentest,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 9,00 eurot
Epp Mihkels, Pille Enden, Muna. Toidud kana-, pardi-, jaanalinnu-, hane-, vutimunadest,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 11,00 eurot
Michael Jackson, Suur õllemääraja,
Eesti Entsüklopeediakirjastus, 2002, hind: 20,00 eurot
Kristina Efert ja Tiit Efert; toimetanud Eha Kõrge, Eesti maitsed. Ligi 40 tootja lugu, üle 60 retsepti,
Varrak, 2019, hind: 18,50 eurot
Harry Eyres, Vein,
TEA Kirjastus, 1997, hind: 3,00 eurot
Kokaraamatud all on 2225 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!