, Suur salatiraamat, 2001 Sinisukk

Kausitäis salatit võib sisaldada palju maitsvat ja kasulikku. Piiriks on ainult omaenda fantaasia. Salat võib olla väikeseks hõrgutavaks eelroaks, seda võib serveerida lisandina põhitoidu juurde või ka iseseisva lõuna- või õhtusöögina. Parimaks lõpetuseks söögikorrale on värske puuviljasalat. Suurest salatiraamatust leiad paarsada retsepti erinevateks puhkudeks. Omaette peatükk on pühendatud maitsvatele kastmetele ja salatikastmetele. Raamatus tutvustatakse ka mitmeid uuemaid salati-, tomati- ja tšillipiprasorte. Olgu salat toidu kõrval sama loomulik kui leib laual. Originaali pealkiri: Stora boken om sallader. Eesti keeles Märksõnad salatid (toit) kokaraamatud

Raamatu autoriks on kasutatud raamatud pealkirjaga Suur salatiraamat on raamat kirjastuselt Sinisukk aastast 2001

mille on kirjutanud antud 2001 aasta raamat Suur salatiraamat on oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut , Suur salatiraamat vanaraamat.ee raamatupood , Suur salatiraamat
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Suur salatiraamat",
teema: Kokaraamatud

Suur salatiraamat
Pealkiri: Suur salatiraamat
Autor(id):

Kirjastus: Sinisukk
Aasta: 2001
Originaalkeel:
Tõlkija: Kadri Papp
ISBN: 9985732847
Lehekülgi: 160


Seisukord: kaaned veidi kulunud ja määrdunud, sisu olemas ja korralik
Mõõdud: 199 × 273 mm
Suurus: suures formaadis ning kõvas köites raamat


Sisu:
Kausitäis salatit võib sisaldada palju maitsvat ja kasulikku. Piiriks on ainult omaenda fantaasia. Salat võib olla väikeseks hõrgutavaks eelroaks, seda võib serveerida lisandina põhitoidu juurde või ka iseseisva lõuna- või õhtusöögina. Parimaks lõpetuseks söögikorrale on värske puuviljasalat.
Suurest salatiraamatust leiad paarsada retsepti erinevateks puhkudeks. Omaette peatükk on pühendatud maitsvatele kastmetele ja salatikastmetele. Raamatus tutvustatakse ka mitmeid uuemaid salati-, tomati- ja tšillipiprasorte. Olgu salat toidu kõrval sama loomulik kui leib laual.


Originaali pealkiri: Stora boken om sallader. Eesti keeles


Märksõnad
salatid (toit)
kokaraamatud

Hind: 7,50 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

S. Kuuse (koostaja), Pirukad, AS ATA, 1995, hind: 2,50 eurot
Koostanud: S. Kuuse, Küpsised, ATA-Raamat, 1994, hind: 3,50 eurot
Elisabeth Sild-Kutsar, Hoidiste valmistamine marjadest, puu- ja aid-viljadest, 1942, hind: 8,00 eurot
Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin, Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadele, Eesti Riiklik Kirjastus, 1957, hind: 14,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised, ATA-Raamat, 2001, hind: 5,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Soolased hoidised, ATA-Raamat, 2000, hind: 5,00 eurot
Koostanud: Ragna Malm, Balkani köök. Kreeka. Bulgaaria, Odamees, 2003, hind: 4,00 eurot
76 kiiret rooga, Forma Media, 2006, hind: 3,00 eurot
Jonathan Routh ja Shelagh Routh, Leonardo köögimärkmeid ehk Romanovi koodeks. Leonardo da Vinci märkmed toiduvalmistamise ja lauakommete kohta, Valgus, 2005, hind: 12,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1985, hind: 5,00 eurot
Angeelika Kang, Supiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2000, hind: 3,00 eurot
Helgi Oras, Koduveinid, Katherine, 1991, hind: 2,50 eurot
Hans Sossi, Siirupi valmistamine kartulist kodusel teel, Agronoom, 1942, hind: 6,00 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus; Toimetanud: Lia Virkus, Pereköök. Mai 2010. Peotoitude eri, Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 1,50 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus; Toimetanud: Lia Virkus, Pereköök. November 2011. Sõbrad tulevad külla, Ajakirjade Kirjastus, 2011, hind: 1,50 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus; Toimetanud: Lia Virkus, Pereköök. Mai 2001. Hakkliharoad ja rabarberikoogid, Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 1,50 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus; Toimetanud: Lia Virkus, Pereköök. Detsember 2000. Jõulu-eri, Ajakirjade Kirjastus, 2000, hind: 1,50 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus; Toimetanud: Lia Virkus, Pereköök. Jaanuar 2001. Kartuli-eri, Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 1,50 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus; Toimetanud: Lia Virkus, Pereköök. Veebruar 2001. Pannkoogi-eri, Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 1,50 eurot
Leibur, Võileivaks loodud. Rukkipala retseptiraamat, , hind: 2,00 eurot
ENSV Toiduainetööstuse Ministeerium, Leivad. Saiad, ENSV Toiduainetööstuse Ministeerium, hind: 4,00 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus ; peatoimetaja Monika Kelle, tegevtoimetaja Siiri Kirikal, Oma Maitse 2009/10. Eesti suurim toiduajakiri, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 1,50 eurot
Toit ja Trend 2008/veebruar-märts, Menu Meedia, 2008, hind: 1,50 eurot
Rimi Eesti Food AS ; peatoimetaja Tiina Laanem, Toit ja Trend 2008/august-september, Menu Meedia, 2008, hind: 1,50 eurot
Delimano retseptiraamat, , hind: 7,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1304 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901