Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Vürtsid toidus. Vürtsid, maitsetaimed ja toitAutor(id): Sylvia Danielsson
Kujundaja: Sylvia Danielsson
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2005
Originaalkeel: rootsi keel
Tõlkija: Kadri Papp
ISBN: 9985739442
Lehekülgi: 132
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 235 × 238 mm
Suurus: suur formaat, kõva köide
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 089
«Vürtsid toidus» on järg varem ilmunud raamatule «Marjad, puu- ja köögiviljad» – uus värske energia. Mõlemad raamatud on inspiratsiooniallikaks värsketest maitsetaimedes, puu- ja köögiviljadest tervislike, põnevate ja värviküllaste toitude valmistamisel.
Lisaks raamatute kirjutamisele tegeleb Sylvia ka sisustus- ja moefotode pildistamiseks vajalike interjööride kujundamisega.
Originaali pealkiri: Kryddan i maten
Märksõnad:
vürtsid
maitsetaimed
ravimtaimed
toiduvalmistamine
kokaraamatud
Hind:
13,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Peeter Kard, Hoidised aedviljadest,
kirjandusühistu Teadus, 1992, hind: 4,00 eurot
Aime Sügis, Toiduretsepte üleminekuks tervislikule toitumisele. Taime-piima-muna dieet,
Ühing Teadus, 1991, hind: 4,00 eurot
Linda Petti, Piparkoogiraamat,
Hea Lugu, 2013, hind: 12,00 eurot
Angeelika Kang, Kodukiri, Pirukaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 1999, hind: 3,50 eurot
Mart Vabar, Kalajutte käsi laiutamata ehk koduranna kogupere kokaraamat,
hind: 7,00 eurot
Anni Arro, Sandra Urvak, Epp-Maria Kokamägi, Roosamanna ja banaanismuuti ehk lapsepõlvetoidud siis ja praegu,
Menu, 2017, hind: 14,00 eurot
Kristina Eriksson, Maitsvad võileivatordid, pidulikud einevõileivad, suupisted ja soojad võileivad,
Sinisukk, 2015, hind: 16,00 eurot
Gabriele Lehari, Puuviljade ja marjade säilitamine. Mahlad, moosid, kompotid,
Tormikiri, 2005, hind: 8,00 eurot
Koostanud Gerda Kroom, Toite peolauale,
Odamees, 2021, hind: 5,50 eurot
Peeter Kard, Vene köök. Sakusmendid,
Valgus, 2001, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2223 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!