Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Suur väike kokaraamatAutor(id): Tekstide autor Carla Bardi. Toimetaja Merle Valkonen
Kujundaja: Marco Nardi. Fotod Cristina Canepari, Ke-ho Casati, Gil Gallo, Walter Mericchi ja Sandra Preussinger
Kirjastus: Tänapäev
Linn: Tallinn
Aasta: 2007
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Kreet Vee
ISBN: 9789985625293
Lehekülgi: 976
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 120 x 160 mm
Suurus: taskuformaadis ja pehmes köites raamat
Sisu:
Carla Bardi. Suur väike kokaraamat. 564 rooga, mida valmistad 30 minutiga
Inglise keelest tõlkinud Kreet Vee
800 fotoga illustreeritud mahukas väikeseformaadilises kokaraamatus leidub 564 ideed, kuidas valmistada lihtsaid ja maitsvaid toite ainult 30 minutiga.
Raamat sisaldab retsepte igaks puhuks – alustades eelroogadest ja suupistetest suppide, pasta- ja riisiroogadeni ning mereanni-, liha- ja munaroogadest köögiviljatoitude, salatite ja magustoitudeni. Iga roa valmistamise raskusaste on hinnatud skaalal 1 (lihtne), 2 (keskmine) või 3 (keeruline).
Enamik retsepte on lihtsad või keskmiselt rasked.
Märksõnad:
kokaraamatud
toit
toiduvalmistamine
Originaali tiitel: The little big quick meals cook book. Eesti keeles
Hind:
17,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
koostaja Maire Suitsu, Sõbranna kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 4,00 eurot
Marje Sepp, Saledaks saada, saledaks jääda,
Perioodika, 1994, hind: 4,00 eurot
Marguerite Patten, Jeannette Ewin, Toitumissoovitused artriidi leevendamiseks. Eneseabiplaan ja üle 60 toiduretsepti. Jätke valuga hüvasti loomulikul teel,
Ersen, 2003, hind: 14,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Angelica Uudeküll, Potiemanda parimad palad. Parimad palad argipäevaks. Parimad palad pühapäevaks,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 12,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Šokolaad. Lihtsatest küpsistest hõrkude kookideni,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 20,00 eurot
tekst: Maire Suitsu ; toimetaja Lia Virkus ; retseptid: Harri Ilves, Lia Virkus, Eesti köök. Estonian cooking,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2340 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!