Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Puu- ja aedvilja töötlemise tehnoloogiaAutor(id): Toimetanud Fjodor Tserevitinov
Kirjastus: Pedagoogiline Kirjandus
Linn: Tallinn
Aasta: 1948
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: A. Kask
Lehekülgi: 448
Seisukord: üsna kulunud, määrdunud ja katkised kaaned, sisu olemas ja korras
Suurus: tavaformaat, pehme köide
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 214
Aedvilja ja puuvilja kuivatamine
Aed- ja puuvilja hapendamine, soolamine ja marineerimine
Puu- ja aedviljade keemilised marineerimismeetodid
Puu- ja aedviljade konservimine
Tomatisaaduste valmistamine
Puuvilja- ja marjamahlade, siirupite ja ekstraktide valmistamine
Püree, marmelaad, keedis, džeem
Puu- ja aedviljade konservimine külmutamise teel
Seente tõlkimine
Uurimismeetodid
Märksõnad:
puuviljad
köögiviljad
toiduainete töötlemine
toiduainetetehnoloogia
Hind:
25,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Pille Enden ja Lia Virkus, 100 magustoitu,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 8,00 eurot
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi. Supid, eelroad, pirukad,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 8,00 eurot
Küpsetised kohvi kõrvale. Küpsised, minikoogid, keeksid, tordid,
Kaalujälgijad, 2002, hind: 10,00 eurot
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi. Kala. Juust. Köögiviljad,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 9,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 4,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Nina Engels, Rebitavad leivad-saiad,
Sinisukk, 2018, hind: 15,00 eurot
Jason Vale, See lahe värske mahla raamat,
TEA Kirjastus, 2012, hind: 16,00 eurot
Koostanud Heidi Vihma, Jahimeeste kokaraamat,
Menu, 2013, hind: 25,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!