Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Making Bread at Home: 50 Recipes from Around the WorldAutor(id): Tom Jaine
Kirjastus: Weidenfeld Nicolson Illustrated
Linn:
Aasta: 1995
Originaalkeel:
ISBN: 029783309x, 978-0297833093
Lehekülgi: 120
Seisukord: ümbrispaber kohati kulunud, sisu korras
Suurus: suures formaadis, kõvas köites
Sisu:
#T244# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 265
Convinced that modern bread did not measure up to the substantial, tasty and health-giving originals developed by generations of bakers around the world, Tom Jaine constructed a traditional brick oven fired by wood and began baking loaves for his village community. These are his recipes, adapted from around the world for the domestic kitchen.
Märksõnad:
kokaraamatud
toiduretseptid
leib
küpsetamine
küpsetised
Hind:
8,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostaja: Pille Petersoo, Nami-Nami. Maailma maitsed,
Varrak, 2013, hind: 10,00 eurot
Koostanud: Ragna Malm, Maiuspalu lordide laualt: Inglismaa, Šotimaa, Iirimaa,
Odamees, 2003, hind: 8,00 eurot
Silvi Kohu, Hoidistaja käsiraamat,
ATA-Raamat OÜ, 2008, hind: 21,00 eurot
Maire Suitsu. Toimetanud: Lea Arme, Suur leivaraamat,
Varrak, 2010, hind: 36,00 eurot
Laine Remmelgas, Hoidistaja ABC,
Huma, 1995, hind: 7,00 eurot
Mary Jane Finsand, Täielik diabeetiku kokaraamat,
Egmont Estonia, 2002, hind: 17,00 eurot
Kristina Efert, Jõulud. 30 teistmoodi jõulurooga,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 10,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 8,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 5,50 eurot
Kalev Kesküla, Kalev Kesküla uus veinijuht,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2007, hind: 21,00 eurot
Kokaraamatud all on 2225 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!