Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Hoidistaja käsiraamatAutor(id): Silvi Kohu
Kujundaja: Kaanekujundus Silvi Kohu
Kirjastus: ATA-Raamat OÜ
Linn: Tartu
Aasta: 2008
Originaalkeel: eesti keel
ISBN: 9789949151936
Lehekülgi: 192
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 172 × 240 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Juurdetrükk uue kaanekujundusega. Sisaldab registrit.
''Hoidistaja käsiraamat'' käsitleb kõikvõimalikke hoidistamisviise ja -võtteid: sügavkülmutamine, aedvilja ja seente hapendamine, soolamine, marineerimine, marjade ja puuvilja hoidistamine suhkru abil ja ilma suhkruta.
Raamatus on 350 retsepti.
Retsepte on konservatiivsele perenaisele, kes peab lugu traditsioonilisest hoidistamisest.
Palju huvitavat on ka neile, kes otsivad uut ja põnevat.
Peatükis ''Kastmed ja maitselisandid'' avaneb tšatnite eksootiline maailm. Selgub ka, kuidas ise valmistada teravaid ja aromaatseid kastmeid, pastasid, vürtsi- ja ürdiäädikaid ning maitsestatud õlisid.
Märksõnad:
hoidised
säilitamine (toit.)
marjad
puuviljad
köögiviljad
kompotid
mahlad
keedised
salatid (toit)
supid
kastmed
seened
hapendamine
marineerimine
külmutamine
kuivatamine
kokaraamatud
Hind:
21,00 EUROtsing autori järgi:
Silvi Kohu, Muna? Muna!,
Ata-Raamat, 2007, hind: 7,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 5,00 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Vormiroad,
OÜ ATA-Raamat, 2000, hind: 4,50 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Pizzad ja lahtised pirukad,
OÜ Ata-Raamat, 2001, hind: 7,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Kuumad võileivad,
AS ATA, 1996, hind: 2,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol,
ATA-Raamat, 1999, hind: 6,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Koogid. Plaadikoogid, vormikoogid, keeksid,
AS ATA, 1993
Koostanud: Silvi Kohu, Soolased hoidised,
ATA-Raamat, 2000
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001
Silvi Kohu, Kodune kokaraamat,
Varrak, 2009
Silvi Kohu, Mida teha seentega,
Ata-Raamat, 2011
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Gabriele Lehari, Toiduainete säilitamine. Hoidistamine, külmutamine, kuivatamine, suitsutamine,
Sinisukk, 2010, hind: 9,00 eurot
Tom Stevenson, Vein,
Koolibri, 1998, hind: 6,00 eurot
76 kiiret rooga,
Forma Media, 2006, hind: 3,00 eurot
Jaan Koor, Wäikene köögi-sõber. Eesti pereemadele ja neidudele (Väikene köögi-sõber),
Hermann, hind: 15,00 eurot
neiu Helena, Kartowli kokk ehk õpetus, kuda kartowlidest 125 rooga walmistada wõib. Üks kasuline köögiraamat Eesti neiudele ja perenaistele. Kirjutanud neiu Helena,
1893, hind: 30,00 eurot
Johan Pärtma, Kodune weini- ja likööriwalmistamine,
J. Pärtma, 1936, hind: 15,00 eurot
Adeline Tannbaum, Praktiline perenaine (toiduretseptid),
1930, hind: 8,00 eurot
Marie von Redelin, Konserwide walmistamise õpetus (Konservide valmistamise õpetus),
J. Reevits, 1905, hind: 10,00 eurot
Hilda Pagland (Pagland = Paglant); eessõna: Liis Käbin, Liha alalhoid, kasutamine ja vorstide valmistamine,
Eesti Maanaiste Keskselts, 1933, hind: 8,00 eurot
Silvi Kohu, Hoidistaja käsiraamat,
ATA-Raamat OÜ, 2008, hind: 21,00 eurot
Kokaraamatud all on 2088 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!