Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kartul ja teised maitsvad juurikadAutor(id): koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane
Kujundaja: Anu Maarand
Kirjastus: Ühinenud Ajakirjad
Linn: Tallinn
Aasta: 2021
Originaalkeel:
ISBN: 9789949696727
Lehekülgi: 56
Sari: 50 retsepti!
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 168x228mm
Suurus: piklikus tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 036
Kes meist ei teaks, et iga päev peab sööma vähemalt pool kilo aedvilja. See tundub tülikas, sest juurvilju peab pesema, koorima ja tükeldama ning lõpuks neist ka toidu valmistama.
Tegelikult on köögiviljad nii maitsvad ja tervislikud, et kogu nähtud vaev tasub end kuhjaga ära. Tuleb vaid fantaasiale voli anda ja juurvilju vaheldusrikkalt kasutada.
Kartulite või makaronide asemel võib liharoa lisandiks pakkuda näiteks porgandit. Tõmba kooritud porgandist koorimisnoaga pikad õhukesed ribad. Hoia neid lühikest aega keevas vees ja ongi magus praekõrvane olemas. Ribasid võib kasutada ka toorsalatis. Tihtipeale ei taha lapsed keedetud porgandit, küll aga söövad hea meelega lihapalle. Kotleti- ja lihapallitaina hulka võib rohkelt porgandit riivida, see annab hea magusa maitse ja märkamatult saab kätte ka päevase juurviljaportsu.
Kõige paremad on muidugi hooajalised aedviljad, kuid õnneks leiab ka külmletist tükeldatud ja külmutatud aedvilju, millest saab kiiresti õhtusöögi valmistada.
Märksõnad:
Ühinenud Ajakirjad
köögiviljad
köögiviljatoidud
juurviljad
kokaraamatud
50 retsepti!
Viiskümmend retsepti!
Hind:
6,00 EUROtsing autori järgi:
Koostanud: Ann Aruvee, Esimene esimene september,
Ilo, 2008, hind: 13,00 eurot
Koostanud Gerda Kroom, Etiketiraamat,
Odamees, 2008, hind: 13,00 eurot
Koostanud: Peedu Haaslava, Avameelselt äbielust (anekdoodid),
Kirilille Kirjastus, 2000, hind: 5,00 eurot
Koostanud Janek Pärk, Personalitöötaja käsiraamat 2004 + CD,
Ten-Team, 2004, hind: 5,00 eurot
Koostanud Viktor Masing, Ökoloogialeksikon. Loodusteaduslik oskussõnastik,
Eesti Entsüklopeediakirjastus, 1992, hind: 8,50 eurot
Koostanud Francois Fortin, Sport. Täielik illustreeritud käsiraamat,
Pegasus, 2006, hind: 13,00 eurot
Koostanud Mart Lepik ja Liis Raud, Fr. R. Kreutzwald 1803-1882. Elu ja tegevus sõnas ja pildis,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1953, hind: 8,00 eurot
Juhan Jaik. Koostanud Andres Jaaksoo, Nõiutud Tuks,
Steamark, 1999, hind: 15,00 eurot
Andrejs Pumpurs. Koostanud: Imants Lasmanis, Karutapja,
Eesti Raamat, 1979, hind: 3,50 eurot
Koostanud: Holger Oidjärv, Tervitame päikest. Laste jooga,
Pilgrim, 2004, hind: 14,00 eurot
Koostanud Sven Peterson, Sussikommilood. Jõululaule väikestele ja suurtele,
SP Muusikaprojekt, 2005, hind: 10,00 eurot
koostanud ja toimetanud Raimo Raag, Jüri Valge, Sõida tasa üle silla. Raamat eesti keelest ja meelest,
EKSA, 2018, hind: 19,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Erika Casparek-Türkkan, Kalad ja mereannid,
Avita, 2001, hind: 13,00 eurot
Kati Ambo-Vaher, Appi, külalised! ehk Paanikata peolaud,
Kati Ambo-Vaher, 2020, hind: 20,00 eurot
Lia Virkus, Angeelika Kang (retseptid), Maire Suitsu (tekst), Õunakoogid,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat (vene keeles),
Valgus, 1988, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Ungari guljašid,
1992, hind: 3,00 eurot
Hilda Ottenson, Aiasaaduste, metsamarjade ja seente säilitamine,
Teaduslik Kirjandus, 1945, hind: 5,00 eurot
Linda Petti, Austria köök,
Ilmavalgus, 1996, hind: 7,50 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 5,00 eurot
Nele Siplane, Gaili Kalberg, Reelika Õunpuu. Toimetaja Vilve Torn, Araabia köögi radadel. Egiptuses ja Marokos,
Pegasus, 2012, hind: 20,00 eurot
Anna Selby, Tervistavad toidud. 25 ülitervislikku ja kõrge toiteväärtusega toiduainet,
Maalehe Raamat, 2001, hind: 10,00 eurot
Kokaraamatud all on 2358 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!