Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Maailma toidud eesti maitsesAutor(id): Vladimir Iljin, Henno Leissoo
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2014
Originaalkeel:
ISBN: 9789949390175
Lehekülgi: 100
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 225x170
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Hea lugeja, ära mängi toiduga, vaid mängi ja katseta maitsetega. Julge katsetada ja proovida. Ära karda ebaõnnestuda, ainult nii võid jõuda õnnestumisteni. See raamat on julgustuseks, inspiratsiooniks ja innustuseks – nii maitsete kui serveeringute vallas. Vladimir Iljin on mitmekülgsete ja rikkalike kogemustega kokk, kes on töötanud mitmes Euroopa tipprestoranis ning viimasel aastal tutvustanud restoranides MIX ja My Cafe fusion-kööki. Fusion-köögi retseptides segunevad Euroopa köögi maitsed Kaug-Ida ja Kesk-Aasia omadega. Fusion kogus populaarsust juba 1970. aastatel. Vladimiri jaoks tähendab fusion-köök lihtsaid roogasid, mis sünnivad erinevaid toiduaineid ja rahvuskööke tundva koka inspiratsioonist ning soovist luua üha uusi üllatavaid kulinaarseid teoseid.
Märksõnad:
Ajakirjade Kirjastus
kokad
toidud
rahvustoidud
toiduvalmistamine
toiduained
Eesti
kokaraamatud
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Maailma toidud eesti maitses, Vladimir Iljin, Henno Leissoo, Ajakirjade Kirjastus 2014Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Eve Kuslap, Korilase kokaraamat: seened,
Nõiaraamat, 2004, hind: 8,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk eriväljaanne 5/2012. Supid,
Septyni Menai, 2012, hind: 4,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk 2013/3. Lihavõtteroad,
Septyni Menai, 2013, hind: 4,00 eurot
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök,
Koolibri, 2008, hind: 4,50 eurot
Kokaraamatud all on 2342 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!