Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Köögiorja päevaraamatAutor(id): Wend/Priit Kuusk. Toimetanud Mart Kuusk
Kujundaja: Ragne Rikkonen-Tähnas
Kirjastus: Eesti Ekspressi Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel:
ISBN: 9789949444267
Lehekülgi: 132
Sari: Eesti Ekspress raamat
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 222 × 227 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Terevisiooni saatejuht Wend (alias Priit Kuusk) veetis restoran Ö köögis nädal aega, hakkides, segades, keetes ja küpsetades koos köögirahvaga. Verd, higi ja palju tööd.
Kas ta pidas vastu?
Kas töö köögis on tõesti raskem, kui rattaga üle Himaalaja sõita?
Lisaks paljastab peakokk oma suus sulavad retseptid.
Märksõnad:
Ö, restoran (Tallinn)
restoranid
toiduvalmistamine
toiduretseptid
päevikud
Tallinn
Sari: Eesti Ekspress raamat
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Peeter Kard, Hoidised aedviljadest,
kirjandusühistu Teadus, 1992, hind: 4,00 eurot
Aime Sügis, Toiduretsepte üleminekuks tervislikule toitumisele. Taime-piima-muna dieet,
Ühing Teadus, 1991, hind: 4,00 eurot
Linda Petti, Piparkoogiraamat,
Hea Lugu, 2013, hind: 12,00 eurot
Angeelika Kang, Kodukiri, Pirukaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 1999, hind: 3,50 eurot
Mart Vabar, Kalajutte käsi laiutamata ehk koduranna kogupere kokaraamat,
hind: 7,00 eurot
Anni Arro, Sandra Urvak, Epp-Maria Kokamägi, Roosamanna ja banaanismuuti ehk lapsepõlvetoidud siis ja praegu,
Menu, 2017, hind: 14,00 eurot
Kristina Eriksson, Maitsvad võileivatordid, pidulikud einevõileivad, suupisted ja soojad võileivad,
Sinisukk, 2015, hind: 16,00 eurot
Gabriele Lehari, Puuviljade ja marjade säilitamine. Mahlad, moosid, kompotid,
Tormikiri, 2005, hind: 8,00 eurot
Koostanud Gerda Kroom, Toite peolauale,
Odamees, 2021, hind: 5,50 eurot
Peeter Kard, Vene köök. Sakusmendid,
Valgus, 2001, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2223 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!