Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toitvad teraviljatoidudAutor(id): koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane
Kujundaja: Anu Maarand
Kirjastus: Ühinenud Ajakirjad
Linn: Tallinn
Aasta: 2021
Originaalkeel:
ISBN: 9789949696970
Lehekülgi: 56
Sari: 50 retsepti!
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 168x228mm
Suurus: piklikus formaadis ning pehmes köites raamat
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 306
Teraviljade hulka kuuluvad kõrrelised, nagu rukis, oder, nisu, kaer, riis ja hirss, teraviljadeks loetakse ka mittekõrrelised tatar ja kinoa. Kuigi aeg-ajalt paneb järjekordne moodne dieet mõne neist põlu alla, siis on kõik toitumisteadlased ühel meelel, et teraviljatooted on organismile olulised ja vajalikud. Kõik nad sisaldavad palju kasulikke aineid: vitamiine, rasvu, valke, mineraal- ja kiudaineid.
Võtame või kõigile tuttava hommikuse kaerapudru: see on tervislik valik, sest hoiab korras seedimise ja tänu kaeras sisalduvale beetaglükaanile alandab ka kolesterooli.
Teratooteid ostes tasub valida täisteraviljatooted, sest nendes on rohkem kasulikke aineid. Väga oluline on kiudainerikkad kuivad kruubid ehk kooritud ja lihvitud terad ning tangud ehk kooritud ja purustatud terad eelnevalt leotada. Sellega valmistate terad söögitegemiseks ette – need on pehmemad ja valmivad kiiremini – ja omastate ka toitaineid paremini.
Kui valite oma menüüsse tera- ja köögiviljad, siis on teie toiduvalik kindlasti toitev ja tervislik.
Märksõnad:
Ühinenud Ajakirjad
teraviljatoidud
toiduretseptid
kokaraamatud
50 retsepti!
Hind:
6,00 EUROtsing autori järgi:
Koostanud: Ann Aruvee, Esimene esimene september,
Ilo, 2008, hind: 13,00 eurot
Koostanud Gerda Kroom, Etiketiraamat,
Odamees, 2008, hind: 13,00 eurot
Koostanud: Peedu Haaslava, Avameelselt äbielust (anekdoodid),
Kirilille Kirjastus, 2000, hind: 5,00 eurot
Koostanud Janek Pärk, Personalitöötaja käsiraamat 2004 + CD,
Ten-Team, 2004, hind: 5,00 eurot
Koostanud Viktor Masing, Ökoloogialeksikon. Loodusteaduslik oskussõnastik,
Eesti Entsüklopeediakirjastus, 1992, hind: 8,50 eurot
Koostanud Francois Fortin, Sport. Täielik illustreeritud käsiraamat,
Pegasus, 2006, hind: 13,00 eurot
Koostanud Mart Lepik ja Liis Raud, Fr. R. Kreutzwald 1803-1882. Elu ja tegevus sõnas ja pildis,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1953, hind: 8,00 eurot
Juhan Jaik. Koostanud Andres Jaaksoo, Nõiutud Tuks,
Steamark, 1999, hind: 15,00 eurot
Andrejs Pumpurs. Koostanud: Imants Lasmanis, Karutapja,
Eesti Raamat, 1979, hind: 3,50 eurot
Koostanud: Holger Oidjärv, Tervitame päikest. Laste jooga,
Pilgrim, 2004, hind: 14,00 eurot
Koostanud Sven Peterson, Sussikommilood. Jõululaule väikestele ja suurtele,
SP Muusikaprojekt, 2005, hind: 10,00 eurot
koostanud ja toimetanud Raimo Raag, Jüri Valge, Sõida tasa üle silla. Raamat eesti keelest ja meelest,
EKSA, 2018, hind: 19,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Erika Casparek-Türkkan, Kalad ja mereannid,
Avita, 2001, hind: 13,00 eurot
Kati Ambo-Vaher, Appi, külalised! ehk Paanikata peolaud,
Kati Ambo-Vaher, 2020, hind: 20,00 eurot
Lia Virkus, Angeelika Kang (retseptid), Maire Suitsu (tekst), Õunakoogid,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat (vene keeles),
Valgus, 1988, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Ungari guljašid,
1992, hind: 3,00 eurot
Hilda Ottenson, Aiasaaduste, metsamarjade ja seente säilitamine,
Teaduslik Kirjandus, 1945, hind: 5,00 eurot
Linda Petti, Austria köök,
Ilmavalgus, 1996, hind: 7,50 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 5,00 eurot
Nele Siplane, Gaili Kalberg, Reelika Õunpuu. Toimetaja Vilve Torn, Araabia köögi radadel. Egiptuses ja Marokos,
Pegasus, 2012, hind: 20,00 eurot
Anna Selby, Tervistavad toidud. 25 ülitervislikku ja kõrge toiteväärtusega toiduainet,
Maalehe Raamat, 2001, hind: 10,00 eurot
Kokaraamatud all on 2358 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!