Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kuidas valmib gluteenivaba pereroog? Laktoosivabad retseptidAutor(id): retseptid ja jutud: Heidit Kaio; toimetanud Velve Saar
Kujundaja: Mai Grepp
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2017
Originaalkeel:
ISBN: 9789949394265 9789949881598 (vale)
Lehekülgi: 110
Sari: Pere ja Kodu raamat 6
Seisukord: heas korras raamat
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Märksõnad
toiduvalmistamine
dieettoidud
gluteenivaba dieet
laktoositalumatus
nõuanded
kokaraamatud
Pere ja Kodu raamat
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Kuidas valmib gluteenivaba pereroog? Laktoosivabad retseptid, retseptid ja jutud: Heidit Kaio; toimetanud Velve Saar, Ajakirjade Kirjastus 2017Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Erika Casparek-Türkkan, Kalad ja mereannid,
Avita, 2001, hind: 13,00 eurot
Kati Ambo-Vaher, Appi, külalised! ehk Paanikata peolaud,
Kati Ambo-Vaher, 2020, hind: 20,00 eurot
Lia Virkus, Angeelika Kang (retseptid), Maire Suitsu (tekst), Õunakoogid,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat (vene keeles),
Valgus, 1988, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Ungari guljašid,
1992, hind: 3,00 eurot
Hilda Ottenson, Aiasaaduste, metsamarjade ja seente säilitamine,
Teaduslik Kirjandus, 1945, hind: 5,00 eurot
Linda Petti, Austria köök,
Ilmavalgus, 1996, hind: 7,50 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 5,00 eurot
Nele Siplane, Gaili Kalberg, Reelika Õunpuu. Toimetaja Vilve Torn, Araabia köögi radadel. Egiptuses ja Marokos,
Pegasus, 2012, hind: 20,00 eurot
Anna Selby, Tervistavad toidud. 25 ülitervislikku ja kõrge toiteväärtusega toiduainet,
Maalehe Raamat, 2001, hind: 10,00 eurot
Kokaraamatud all on 2358 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!