Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Eesti köök. Estonian cookingAutor(id): tekst: Maire Suitsu ; toimetaja Lia Virkus ; retseptid: Harri Ilves, Lia Virkus
Kujundaja: Aila Utsu
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2003
Originaalkeel:
Tõlkija: Siiri Kalev, Andre Kalev
ISBN: 9789985789018
Lehekülgi: 132
Sari: 100 rooga
Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 225x225
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 169
Harri Ilves ja Lia Virkus on siia raamatusse kogunud armastatud eesti toitude retsepte. Mõned neist toitudest on pidanud vastu pikale ajaproovile, teised on jõudnud meie toidulauale üsna hiljuti. Maire Suitsu on pannud lühidalt kirja eestlase söögikommete arenguloo. Retseptide juures olevatelt piltidelt on näha, et eesti köök ei jää isuäratavusega põrmugi alla ühelegi teisele maailmas ülipopulaarsele köögile. Lisaks toidupiltidele leiab raamatust ka kauneid Eestimaa looduspilte. Kuna raamatu tekst, k.a retseptid, on paralleelselt nii eesti kui inglise keeles, sobib see retseptiraamat suurepäraselt ka kingituseks välismaalastele.
Märksõnad:
Ajakirjade Kirjastus
100 rooga
toitumistavad
rahvustoidud
Eesti
kokaraamatud
Hind:
18,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Toivo Niiberg, Priit Põldma, Aia- ja metsasaaduste säilitamine. Hapendamine,
Maalehe Raamat, 1997, hind: 7,00 eurot
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine,
Eesti Ühing ''Teadus'', 1991, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, 33 pannkooki,
Perona, 1992, hind: 4,00 eurot
Ühepajatoidud,
International Masters Publishers, 2012, hind: 6,00 eurot
Klassikalised küpsetised,
International Masters Publishers, 2012, hind: 7,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 5,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 10,00 eurot
Michael Jackson, Suur õllemääraja,
Eesti Entsüklopeediakirjastus, 2002, hind: 20,00 eurot
Angeelika Kang, Jäised ahvatlused,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Enn Tobreluts, Priit Toomits, Tiit Treve; Toimetanud: Velve Saar, Grillimine ja barbecue,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 16,00 eurot
Kokaraamatud all on 2210 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!