Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Eesti köök. Estonian cookingAutor(id): tekst: Maire Suitsu ; toimetaja Lia Virkus ; retseptid: Harri Ilves, Lia Virkus
Kujundaja: Aila Utsu
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2003
Originaalkeel:
Tõlkija: Siiri Kalev, Andre Kalev
ISBN: 9789985789018
Lehekülgi: 132
Sari: 100 rooga
Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 225x225
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Harri Ilves ja Lia Virkus on siia raamatusse kogunud armastatud eesti toitude retsepte. Mõned neist toitudest on pidanud vastu pikale ajaproovile, teised on jõudnud meie toidulauale üsna hiljuti. Maire Suitsu on pannud lühidalt kirja eestlase söögikommete arenguloo. Retseptide juures olevatelt piltidelt on näha, et eesti köök ei jää isuäratavusega põrmugi alla ühelegi teisele maailmas ülipopulaarsele köögile. Lisaks toidupiltidele leiab raamatust ka kauneid Eestimaa looduspilte. Kuna raamatu tekst, k.a retseptid, on paralleelselt nii eesti kui inglise keeles, sobib see retseptiraamat suurepäraselt ka kingituseks välismaalastele.
Märksõnad:
Ajakirjade Kirjastus
100 rooga
toitumistavad
rahvustoidud
Eesti
kokaraamatud
Hind: -
![](d1/graaf/info.gif)
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Eesti köök. Estonian cooking, tekst: Maire Suitsu ; toimetaja Lia Virkus ; retseptid: Harri Ilves, Lia Virkus, Ajakirjade Kirjastus 2003Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Jaan Välimaa, Koduveini valmistamine,
Valgus, 1968, hind: 3,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Valgus, 1966, hind: 3,50 eurot
Mart Vabar, Väike Eesti kohviraamat,
Aabitsakukk, 2018, hind: 4,00 eurot
Anniina Ljokkoi, Liisa Kaski, Taimsed pärimustoidud,
Varrak, 2022, hind: 20,00 eurot
Eva Pärtel, Küpsetaja käsiraamat,
Varrak, 2015, hind: 15,00 eurot
Joanna Farrow, Kala. 80 klassikalist ja tänapäevast rooga,
Varrak, 2007, hind: 13,00 eurot
Linda Doeser, Aasia köök,
Varrak, 2011, hind: 25,00 eurot
Helmi Pastak, Toit - tervise varaait,
Valgus, 1967, hind: 5,00 eurot
Linda Petti, Hiina köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 5,00 eurot
Angeelika Kang, Kodukirja parimad palad,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2302 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!