Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Grillime liha, kala, köögivilju, puuviljuAutor(id): toimetanud Irma Aren
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2000
Originaalkeel:
Tõlkija: Eve Rütel
ISBN: 9789985731253
Lehekülgi: 96
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 210x240
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Peagi on käes grillimise aeg. Grillitud toidu õnnestumise eelduseks on toiduainete asjatundlik ettevalmistamine ja marinaadkastmete ning maitseainete õige vahekord. Sellest raamatust leiate juhiseid maitsvate grillitud liha-, kala- ja köögiviljaroogade valmistamiseks.
Märksõnad:
Sinisukk
grilltoidud
marineerimine
kastmed
lihatoidud
kalatoidud
köögiviljatoidud
puuviljad
kokaraamatud
Hind:
9,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Toiduvalmistamine Zepteriga,
1999, hind: 5,00 eurot
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine,
Teadus, 1992, hind: 5,50 eurot
Suur küpsetamisraamat,
Sinisukk, 2012, hind: 25,00 eurot
Toivo Niiberg, Kodused rüüped ja napsud,
Maalehe Raamat, 2005, hind: 10,00 eurot
Anne Kersna, Lihtsad toidud lihtsast toorainest,
Maaleht, 2008, hind: 10,00 eurot
Laine Remmelgas, Küpsetame ise I-II,
Eesti Ühing ''Teadus'', 1992, hind: 6,00 eurot
Koostanud Tiiu Maran ja Kaire Mets; retseptid: Indrek Kivisalu, Risto Toome, Māris Astičs, Reinis Stalbovs, Kohalik toit. Parimad palad naabrite köögist. Vietējie ēdieni. Populārākās receptes kaimiņu virtuvē,
Foodart, Põlvamaa Arenduskeskus, 2013, hind: 11,00 eurot
peatoimetaja: Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit,
Jääkülm, 1997, hind: 4,00 eurot
Pille Enden, Angeelika Kang ja Lia Virkus, 100 suppi, paja- ja vormirooga 2,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 18,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 11,00 eurot
Kokaraamatud all on 2359 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!