Angeelika Kang ja Lia Virkus, Pastaraamat, 2006 Ajakirjade Kirjastus

50 hõrku pastatoitude retsepti nii argipäevaks kui ka peolauale. Eri pastaliikide tutvustus, pasta keetmise saladused, kogused ja vajalikud abivahendid, juhtnöörid värske pasta ning ravioolide valmistamiseks. Klassikalised Itaalia pastakastmed: pesto, napolitana, carbonara, boscaiola, puttanesca, arrabbiata, marinara. Uus trend on kasutada värske pasta valmistamiseks täistera-, rukki- ja isegi tatrajahu. Märksõnad: pastatooted pastatoidud kokaraamatud Sari: 100 rooga

Raamatu autoriks on Angeelika Kang ja Lia Virkus kasutatud raamatud pealkirjaga Pastaraamat on raamat kirjastuselt Ajakirjade Kirjastus aastast 2006

mille on kirjutanud Angeelika Kang ja Lia Virkus antud 2006 aasta raamat Pastaraamat on Angeelika Kang ja Lia Virkus oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Angeelika Kang ja Lia Virkus, Pastaraamat vanaraamat.ee raamatupood Angeelika Kang ja Lia Virkus, Pastaraamat
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Pastaraamat",
teema: Kokaraamatud

Pastaraamat
Pealkiri: Pastaraamat
Autor(id): Angeelika Kang ja Lia Virkus
Illustraator: Fotod Jaan Heinmaa
Kujundaja: Aila Utsu

Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel:

ISBN: 9985968417
Lehekülgi: 124
Sari: 100 rooga


Seisukord: heas korras kasutatud raamat
Mõõdud: 170 × 210 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
50 hõrku pastatoitude retsepti nii argipäevaks kui ka peolauale. Eri pastaliikide tutvustus, pasta keetmise saladused, kogused ja vajalikud abivahendid, juhtnöörid värske pasta ning ravioolide valmistamiseks. Klassikalised Itaalia pastakastmed: pesto, napolitana, carbonara, boscaiola, puttanesca, arrabbiata, marinara. Uus trend on kasutada värske pasta valmistamiseks täistera-, rukki- ja isegi tatrajahu.

Märksõnad:
pastatooted
pastatoidud
kokaraamatud

Sari: 100 rooga

Hind: 9,00 EUR
Otsing autori järgi:

Lia Virkus, Angeelika Kang, Pille Enden, 100 suppi, paja- ja vormirooga, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 9,00 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang, Hakkliharaamat, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 8,00 eurot
Pille Enden, Angeelika Kang, Lia Virkus, Salatiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 11,00 eurot
Pille Enden, Angeelika Kang, Maire Suitsu ja Lia Virkus, Köögiviljaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 15,00 eurot
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 3,50 eurot
Retseptid: Anni Arro, Angeelika Kang, Epp Mihkels. Toimetanud: Eva Mere, Sahver. Lihtsad hoidised, Menu Kirjastus, 2009, hind: 16,00 eurot
Retseptid: Santa Maria, Angeelika Kang, Selle suve grilliraamat, Ajakirjade Kirjastus, hind: 2,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Schokolade, Parragon Books Ltd, hind: 9,00 eurot
Rännumehega maailmas seiklemas, , hind: 2,00 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus ; peatoimetaja Monika Kelle, tegevtoimetaja Siiri Kirikal, Oma Maitse 2008/9. Eesti suurim toiduajakiri, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 1,50 eurot
Eesti Mereakadeemia; koostanud Sirje Laanmäe, Kalakulinaaria, Eesti Mereakadeemia, 2001, hind: 14,00 eurot
Epp Eelmaa, Toiduainete külmutamine, Valgus, 1985, hind: 3,00 eurot
Liivia Orm, Imre Kose naudingute kunst, Pegasus, 2012, hind: 26,00 eurot
Vello Lään, Joogiraamat, Koolibri, 1993, hind: 7,50 eurot
Leibur, Võileivaks loodud. Rukkipala retseptiraamat, , hind: 2,00 eurot
Koostanud: Ragna Malm, Balkani köök. Kreeka. Bulgaaria, Odamees, 2003, hind: 4,00 eurot
ENSV Toiduainetööstuse Ministeerium, Leivad. Saiad, ENSV Toiduainetööstuse Ministeerium, hind: 4,00 eurot
Hans Joachim Döbbelin, Hermann Bulling, Peod perekonnaringis. 15 esmaklassilist peomenüüd terveks aastaks, Avita, 1999, hind: 9,00 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang, Hakkliharaamat, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 8,00 eurot
Joseph Iannuzzi, Maffia kokaraamat, Philos Eesti OÜ, hind: 12,00 eurot
Peatoimetaja Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit! Juuli 1997, Jääkülm, 1997, hind: 2,00 eurot
J. Lindpere, Makaronitoidud, Valgus, 1970, hind: 1,30 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised, ATA-Raamat, 2001, hind: 5,00 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus; Toimetanud: Lia Virkus, Pereköök. Mai 2010. Peotoitude eri, Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 1,50 eurot
Koostanud: Pirjo Kyötavuori jt, Sendiveeretaja kokaraamat, Sinisukk, 2000, hind: 3,00 eurot
Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin, Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadele, Eesti Riiklik Kirjastus, 1957, hind: 14,00 eurot
peatoimetaja: Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit, Jääkülm, 1997, hind: 2,00 eurot
peatoimetaja: Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit (veebruar), Jääkülm, 1997, hind: 2,00 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Pizzad ja lahtised pirukad, OÜ Ata-Raamat, 2001, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Valli Järve, Pudrud, pudingud, piima- ja püreesupid, AED, 1998, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud, Valgus, 1972, hind: 2,50 eurot
Arja Hopsu-Neuvonen, Marjetta Karttunen ja Pirjo Kytövuori, Kodused hoidised, Sinisukk, 2000, hind: 5,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1407 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901