Angeelika Kang ja Lia Virkus, Pastaraamat, 2006 Ajakirjade Kirjastus

50 hõrku pastatoitude retsepti nii argipäevaks kui ka peolauale. Eri pastaliikide tutvustus, pasta keetmise saladused, kogused ja vajalikud abivahendid, juhtnöörid värske pasta ning ravioolide valmistamiseks. Klassikalised Itaalia pastakastmed: pesto, napolitana, carbonara, boscaiola, puttanesca, arrabbiata, marinara. Uus trend on kasutada värske pasta valmistamiseks täistera-, rukki- ja isegi tatrajahu. Märksõnad: pastatooted pastatoidud kokaraamatud Sari: 100 rooga

Raamatu autoriks on Angeelika Kang ja Lia Virkus kasutatud raamatud pealkirjaga Pastaraamat on raamat kirjastuselt Ajakirjade Kirjastus aastast 2006

mille on kirjutanud Angeelika Kang ja Lia Virkus antud 2006 aasta raamat Pastaraamat on Angeelika Kang ja Lia Virkus oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Angeelika Kang ja Lia Virkus, Pastaraamat vanaraamat.ee raamatupood Angeelika Kang ja Lia Virkus, Pastaraamat
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Pastaraamat",
teema: Kokaraamatud

Pastaraamat
Pealkiri: Pastaraamat
Autor(id): Angeelika Kang ja Lia Virkus
Illustraator: Fotod Jaan Heinmaa
Kujundaja: Aila Utsu

Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel:

ISBN: 9985968417
Lehekülgi: 124
Sari: 100 rooga


Seisukord: heas korras kasutatud raamat
Mõõdud: 170 × 210 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
50 hõrku pastatoitude retsepti nii argipäevaks kui ka peolauale. Eri pastaliikide tutvustus, pasta keetmise saladused, kogused ja vajalikud abivahendid, juhtnöörid värske pasta ning ravioolide valmistamiseks. Klassikalised Itaalia pastakastmed: pesto, napolitana, carbonara, boscaiola, puttanesca, arrabbiata, marinara. Uus trend on kasutada värske pasta valmistamiseks täistera-, rukki- ja isegi tatrajahu.

Märksõnad:
pastatooted
pastatoidud
kokaraamatud

Sari: 100 rooga

Hind: - info Hetkel on otsas*
*Loe lähemalt ootenimekirja lisamise võimaluse kohta.
Otsing autori järgi:

koostaja Aivar Hanson ; toimetaja Angeelika Kang, Kokteil. Moodsad kokteilid Eesti ja Soome parimatelt baarmenitelt, Eesti Ekspress, 2010, hind: 11,00 eurot
Lia Virkus, Angeelika Kang, Pille Enden, 100 suppi, paja- ja vormirooga, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 9,00 eurot
Pille Enden, Angeelika Kang, Lia Virkus, Salatiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 11,00 eurot
Pille Enden, Angeelika Kang, Maire Suitsu ja Lia Virkus, Köögiviljaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 15,00 eurot
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 3,50 eurot
Retseptid: Anni Arro, Angeelika Kang, Epp Mihkels. Toimetanud: Eva Mere, Sahver. Lihtsad hoidised, Menu Kirjastus, 2009, hind: 16,00 eurot
Retseptid: Santa Maria, Angeelika Kang, Selle suve grilliraamat, Ajakirjade Kirjastus, hind: 2,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Kaljo Valgma, Ravitoitlustamine, Valgus, 1967, hind: 2,00 eurot
Silvia Kalvik, Aus der estnischen nationalküche, Perioodika, 1987, hind: 10,00 eurot
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua hõrgutisi, Perioodika, 1995, hind: 3,50 eurot
Toivo Niiberg, Kodused rüüped & napsud, Maalehe Raamat, 2005, hind: 9,00 eurot
Jane Komussar, Beebitoitude kokaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 11,00 eurot
Jan Gradvall, Liselotte Forslin, Tex-Mex. Texase toit, muusika ja elurõõm, Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Carla Bardi, Kerged salatid, Koolibri, 2012, hind: 9,00 eurot
Greta Kaupmees, 108 ideed laua katmiseks. Kevadpühadest jõuludeni, Minu kodu24 OÜ, 2013, hind: 12,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria, Argo, 2006, hind: 16,00 eurot
Maire Suitsu, Kastmed, Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 8,00 eurot
Erik Enden ja Alvar Andres Virkus, Poisid köögis 2, Ajakirjade Kirjastus, 2011, hind: 12,00 eurot
retseptid: Veronika Nuter; toimetaja Katrin Reinmaa, 76 isemoodi hoidist, Forma Media, 2014, hind: 8,00 eurot
Joy Skipper, Kerged eined, Valgus, 2008, hind: 9,00 eurot
retseptid koostanud Sille Varblane, Hanne Sõber ; toimetanud Tiina Tammer, Marika Puhm, Koolilapse kodutoit. Tervislik ja lapsele isetegemiseks jõukohane, Tammerraamat, 2014, hind: 15,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1989, hind: 3,50 eurot
Angelica Udeküll, Raili Mikk, Tervislikud toidud, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 5,00 eurot
koostaja Aivar Hanson ; toimetaja Angeelika Kang, Kokteil. Moodsad kokteilid Eesti ja Soome parimatelt baarmenitelt, Eesti Ekspress, 2010, hind: 11,00 eurot
Murdoch Books, Kana, Varrak, 2005, hind: 8,00 eurot
Koostanud: Anne Kangur, Salatid ja suupisted igale maitsele, Odamees, 2005, hind: 5,50 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1985, hind: 3,20 eurot
retseptid ja jutud: Heidit Kaio; toimetanud Velve Saar, Kuidas valmib gluteenivaba pereroog? Laktoosivabad retseptid, Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 11,00 eurot
Angeelika Kang, Tere retseptid. Tere recipes. Tere рецепты, Menu Kirjastus, 2010, hind: 10,00 eurot
Laine Remmelgas, Hoidistaja ABC, Huma, 1995, hind: 6,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine, Maalehe Raamat, 1998, hind: 4,50 eurot
Liivia Orm, Imre Kose naudingute kunst, Pegasus, 2012, hind: 15,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1705 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901