Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kehva aja kokaraamatAutor(id): Peeter Kard
Kujundaja: Omar Volmer
Kirjastus: Perona
Linn: Pärnu
Aasta: 1991
Originaalkeel: eesti
Lehekülgi: 56
Seisukord: kaaned kohati kulunud, sisu korras ja loetav
Mõõdud: 145x200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Antikvariaat:
See väike kokaraamat on mõeldud igapäevaseks kasutamiseks kokkuhoidlikule perenaisele, tudengile, noorele perele, napipalgalisele humanitaarile ja üldse meile kõigile, kes me oleme juhtunud elama meie keerulisel tänapäeval. Sellesse pisiraamatusse on koondatud mitmeid järeleproovitud köögitarkusi ja soovitusi. Neid läks vaja nii sõdade ajal kui muidu kehvadel päevadel ja juba meie emadel, vanaemadel ja vanavanaemadel. Selles raamatus ei ole toiduretsepte nende tavalises mõistes. On antud ainult põhimõtted ja valmistamisviisid. Ainete ja vürtside vahekord jäägu perenaiste maitse ja võimaluste määrata.
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Loe lähemalt
ootenimekirja lisamise võimaluse kohta.
Otsing autori järgi:
Peeter Kard, 33 omletti,
Perona, 1990, hind: 2,50 eurot
Peeter Kard, 33 pannkooki,
Perona, 1992, hind: 2,30 eurot
Peeter Kard, 33 kevadsuppi,
Perona, 1991, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, 33 külma suvesuppi,
Perona, 1991, hind: 2,00 eurot
Peeter Kard, Salateid ja suupisteid,
Varrak, 1991, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, Puljongid & pirukad,
Varrak, 1992, hind: 2,80 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992
Peeter Kard, 33 keeksi,
Perona, 1990
Peeter Kard, Hoidised puuviljadest,
1991
Peeter Kard, Ungari köök,
Varrak, 1994
Peeter Kard, 33 sousti,
Perona, 1991
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Джина Кристанини Ди Фидио, Вилма Страбелло, Композиции из фруктов и овощей на вашем столе,
Ниола-Пресс, 2006, hind: 5,00 eurot
Aet Trisberg, Maitseelamused tervise heaks,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 8,00 eurot
Kiire pasta,
Varrak, 2005, hind: 5,00 eurot
Nigella Lawson, Nigellissima. Kiired itaaliapärased road,
Ajakirjade Kirjastus, 2013, hind: 17,00 eurot
Anita Pasopa ja Milda Peterson, Kokaraamat,
Valgus, 1968, hind: 5,00 eurot
Linda Petti, Jaapani köök. Eksootiline ja tervislik,
Valgus, 2000, hind: 6,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 5,00 eurot
Eero Rannak, Toiduainete keemilise koostise ja toiteväärtuste tabelid,
Valgus, 1973, hind: 3,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Kuumad võileivad,
AS ATA, 1996, hind: 2,00 eurot
Toimetaja ja eessõna: Aita Nurga, Maitsvad elamused,
Äripäev, 2008, hind: 10,00 eurot
Kokaraamatud all on 1953 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!