Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Hoidised puuviljadestAutor(id): Peeter Kard
Kirjastus:
Linn: Pärnu
Aasta: 1991
Originaalkeel:
Lehekülgi: 42
Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korralik
Mõõdud: 140x190 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Retseptikogu toob lugejani retsepte meie koduaedades kasvatatavate puuviljade hoidistamiseks. Retseptid pärinevad meie ja teiste rahvaste köökidest ning annavad nõu õunte, pirnide, ploomide, murelite ja kirsside säilitamiseks purkides. Retseptikogu lõpus vaadeldakse ka mõningaseid puuvilju, mis meil küll ei kasva, kuid sügiseti mõnikord kauplustes müügil. Nende säilivusaeg on kahjuks lühike, kuid hoidistena võivad nad anda mõnusat vaheldust talvisele toidulauale.
Märksõnad:
kokaraamatud
hoidised
puuviljad
toiduretseptid
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Loe lähemalt
ootenimekirja lisamise võimaluse kohta.
Otsing autori järgi:
Peeter Kard, 33 omletti,
Perona, 1990, hind: 2,50 eurot
Peeter Kard, 33 pannkooki,
Perona, 1992, hind: 2,30 eurot
Peeter Kard, 33 kevadsuppi,
Perona, 1991, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, 33 külma suvesuppi,
Perona, 1991, hind: 2,00 eurot
Peeter Kard, Salateid ja suupisteid,
Varrak, 1991, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, Puljongid & pirukad,
Varrak, 1992, hind: 2,80 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992
Peeter Kard, 33 keeksi,
Perona, 1990
Peeter Kard, Ungari köök,
Varrak, 1994
Peeter Kard, 33 sousti,
Perona, 1991
Peeter Kard, Kehva aja kokaraamat,
Perona, 1991
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1974, hind: 4,00 eurot
Helgi Oras, Koduveinid,
Katherine, 1991, hind: 2,20 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 2,50 eurot
Джина Кристанини Ди Фидио, Вилма Страбелло, Композиции из фруктов и овощей на вашем столе,
Ниола-Пресс, 2006, hind: 5,00 eurot
Aet Trisberg, Maitseelamused tervise heaks,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 8,00 eurot
Kiire pasta,
Varrak, 2005, hind: 5,00 eurot
Nigella Lawson, Nigellissima. Kiired itaaliapärased road,
Ajakirjade Kirjastus, 2013, hind: 17,00 eurot
Linda Petti, Jaapani köök. Eksootiline ja tervislik,
Valgus, 2000, hind: 6,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 5,00 eurot
Eero Rannak, Toiduainete keemilise koostise ja toiteväärtuste tabelid,
Valgus, 1973, hind: 3,00 eurot
Kokaraamatud all on 1953 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!