Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Minu köök. Minu hing. My kitchen. My soulAutor(id): Dmitri Haljukov
Kujundaja: Einike Soosaar
Kirjastus: Menu Meedia
Linn: Tallinn
Aasta: 2019
Originaalkeel: eesti keel
Tõlkija: Eiffel Meedia OÜ
ISBN: 9789949549917
Lehekülgi: 216
Sari: Great estonian gastronomy
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 290x210
Suurus: Kõvakaaneline
Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.
Raamatu „Minu köök, Minu hing“ autorit Dmitri Haljukovi tuntakse kui peakokka, kes oma restoraniga Cru on aastaid püsinud Eesti parimate hulgas, aga ka kui Eesti kokanduskultuuri edukat esindajat maailma kõige olulisemal profikokkade võistlusel. 2015. aastal saavutas Dmitri Haljukov Bocuse d’Ori kokavõistlusel, mida ka kokanduse maailmameistrivõistlusteks nimetatakse, neljateistkümnenda koha.
Raamat on mõeldud kasutamiseks eelkõige profikokkadele, aga ka sügavama toiduhuviga kodukokkadele. Autor ei pea vajalikuks, et retsepte üks ühele järgi tehtaks, vaid loodab, et need insipireerivad ja annavad tõuke tema ideede edasi arendamiseks. Taldrik on peakokale sama mis lõuend kunstnikule, kus ta saab jutustada oma loo. Pikema loo jutustamiseks läheb vaja aga mitte taldrikut, vaid tervet raamatut. Raamatus „Minu köök. Minu hing“ jutustab Dmitri Haljukov oma lugu kuuekümne retsepti kaudu, mis on viimaste aastate jooksul loodud restorani Cru köögis ja kulinaarsetel rännakutel.
Märksõnad:
Menu Meedia
Einike Soosaar
Dmitri Haljukov
Great estonian gastronomy
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Minu köök. Minu hing. My kitchen. My soul, Dmitri Haljukov, Menu Meedia 2019Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Harry Eyres, Vein,
TEA Kirjastus, 1997, hind: 3,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol,
ATA-Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Soolased hoidised,
ATA-Raamat, 2000, hind: 7,00 eurot
Heino Gustavson, Karastusjoogid. Allikaveest limonaadini,
Valgus, 1985, hind: 2,80 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Ragne Värk, Andra Kalda, Retseptisahtel käsitöökapis,
Varrak, 2013, hind: 20,00 eurot
Ragne Värk, Andra Kalda, Hoidistaja salaraamat. Häid maitseid kogu aastaks,
Varrak, 2016, hind: 25,00 eurot
Peeter Kard; toimetanud Ingrid Sõnajalg, Ungari köök,
Varrak, 1994, hind: 9,00 eurot
Maire Suitsu, Kevadpühade piduroad,
Varrak, 2011, hind: 11,00 eurot
Kokaraamatud all on 2225 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!