Elle Reeder, Liha. Kala. Piim, 1996 Valgus

RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 162 Raamatus käsitletakse kodust loomade ja lindude tapmist, liha esmast töötlemist ja säilitamist, samuti kõrvalsaaduste töötlemist ja toiduks kasutamist, kalade puhastamist ja säilitamist ning piimatoodete valmistamist. Raamatu koostamisel on aluseks olnud autori praktilised kogemused ja aastatepikkuse katsetamise tulemused ning teadlaste soovitused. Kui valmistate konservid raamatus kirjeldatud tehnoloogia järgi, õnnestuvad need kindlasti ja on käepärased kiirel toiduvalmistamisel. Raamat on mõeldud noortele algajatele loomapidajatele. Liha- ja kalakonservide valmistamise osa on aga soovitatav ka neile, kes toormaterjali ostavad. Ökonoomne on varuda toiduaineid siis, kui hind on kõige soodsam.

Raamatu autoriks on Elle Reeder kasutatud raamatud pealkirjaga Liha. Kala. Piim on raamat kirjastuselt Valgus aastast 1996

mille on kirjutanud Elle Reeder antud 1996 aasta raamat Liha. Kala. Piim on Elle Reeder oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Elle Reeder, Liha. Kala. Piim vanaraamat.ee raamatupood Elle Reeder, Liha. Kala. Piim
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Liha. Kala. Piim",
teema: Kokaraamatud

Liha. Kala. Piim
Pealkiri: Liha. Kala. Piim
Autor(id): Elle Reeder
Kujundaja: Ants Säde

Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1996
Originaalkeel:

ISBN: 5-440-01377-6
Lehekülgi: 128


Seisukord: tagakaanel paar pastakakriipsu, muidu normaalses korras raamat
Mõõdud: 140 × 210 mm
Suurus: tavaformaadis pehmete kaantega raamat


Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 162

Raamatus käsitletakse kodust loomade ja lindude tapmist, liha esmast töötlemist ja säilitamist, samuti kõrvalsaaduste töötlemist ja toiduks kasutamist, kalade puhastamist ja säilitamist ning piimatoodete valmistamist.
Raamatu koostamisel on aluseks olnud autori praktilised kogemused ja aastatepikkuse katsetamise tulemused ning teadlaste soovitused.
Kui valmistate konservid raamatus kirjeldatud tehnoloogia järgi, õnnestuvad need kindlasti ja on käepärased kiirel toiduvalmistamisel.
Raamat on mõeldud noortele algajatele loomapidajatele. Liha- ja kalakonservide valmistamise osa on aga soovitatav ka neile, kes toormaterjali ostavad. Ökonoomne on varuda toiduaineid siis, kui hind on kõige soodsam.

Hind: 6,00 EUR
Otsing autori järgi:

E. Reeder, Toiduainete säilitamine kodus, Valgus, 1988, hind: 4,00 eurot
Elle Reeder, Hoidistamine, Valgus, 1993, hind: 4,00 eurot
Elle Reeder, Neli aastaaega maapere köögis, Maalehe raamat, 1998, hind: 3,20 eurot
Elle Reeder, Köögiviljasalatid ja hoidised, Ilmavalgus, 1995, hind: 5,00 eurot
Koostanud: Elle Reeder, Selma Vitsur, Igast konservist maitsev roog, Valgus, 1970, hind: 4,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Liia Tiigi, Üsna odavalt, aga maitsvalt, Valgus, 1996, hind: 5,00 eurot
Frank McKibbin, Jean McKibbin, Piibliaja toidud. Kokaraamat, Eritrade, 1994, hind: 2,50 eurot
Peeter Kard, 33 omletti, Perona, 1990, hind: 2,50 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele, 1991, hind: 3,00 eurot
Koostanud: Elle Reeder, Selma Vitsur, Igast konservist maitsev roog, Valgus, 1970, hind: 4,00 eurot
Toivo Niiberg, Priit Põldma, Aia- ja metsasaaduste säilitamine. Hapendamine, Maalehe Raamat, 1997, hind: 5,00 eurot
Toivo Niiberg, Koduõlu, kali ja siider, Maalehe Raamat, 1998, hind: 11,00 eurot
Koostanud: Anne Kangur, Siberi köök, Odamees, 2004, hind: 5,50 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1965, hind: 7,50 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1966, hind: 7,00 eurot
Laine Remmelgas, Küpsetame ise I-II, Eesti Ühing Teadus, 1992, hind: 5,00 eurot
Laine Remmelgas, Küpsetame ise I, Eesti Ühing Teadus, hind: 2,80 eurot
Laine Remmelgas, Küpsetame ise II, Eesti Ühing, 1992, hind: 2,80 eurot
Peeter Kard, Kehva aja kokaraamat, Perona, 1991, hind: 3,00 eurot
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine, Teadus, 1992, hind: 3,50 eurot
koostanud Anne Kangur ; toimetanud Sirje Raenok, Prantsuse köök, Odamees, 2003, hind: 7,50 eurot
Koostanud: Ragna Malm, Maiuspalu lordide laualt: Inglismaa, Šotimaa, Iirimaa, Odamees, 2003, hind: 7,00 eurot
Koostanud Ragna Malm, Itaalia köök, Odamees, 2003, hind: 7,50 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat, Valgus, 1984, hind: 6,40 eurot
Adeline Tannbaum, Keedu- ja majapidamis-juht. 25-a. juubeli väljaanne, 1926, hind: 17,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1977, hind: 4,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök, Koolibri, 2008, hind: 3,50 eurot
Peeter Kard, 33 punast suppi, Perona, 1991, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, 33 kevadsuppi, Perona, 1991, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, 33 šašlõkki, Perona, 1990, hind: 4,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1722 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901