Epp Mihkels, Poodi kalale, 2010 Ajakirjade Kirjastus

Kümme-viisteist aastat tagasi vallutasid meie kalalette vaid lõhe ja forell. Praegu on pilt hoopis huvitavam. Müügil on nii kohalikest vetest püütud kalad kui ka hoopiski eksootilisemad isendid. Seetõttu ei või kauplusse kala ostma minnes teada, mis näkkab, ning edukalt võib osturetke nimetada hoopis kalalkäiguks. Ent kui kalaletilt vaatavad vastu merikukk, merihunt või veel hullem – merikurat, tekib küsimus, mis kalad need on ja kas nad ikka toiduks kõlbavad. Ja mõnikord sooviks ka lõhet ja ahvenatki veidi uutmoodi valmistada. Suurest kalaraamatust leiategi 70 retsepti rohkem kui kahekümnest erinevast kalast, mida meie kauplustest enim ostetakse. Lisaks nõuandeid, kuidas veenduda kala ostes selle värskuses, kuidas kala puhastada ja milliseid tööriistu selleks valida. Märksõnad kalad (zool.) kalatoidud kokaraamatud sada rooga Sari: 100 rooga

Raamatu autoriks on Epp Mihkels kasutatud raamatud pealkirjaga Poodi kalale on raamat kirjastuselt Ajakirjade Kirjastus aastast 2010

mille on kirjutanud Epp Mihkels antud 2010 aasta raamat Poodi kalale on Epp Mihkels oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Epp Mihkels, Poodi kalale vanaraamat.ee raamatupood Epp Mihkels, Poodi kalale
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Poodi kalale",
teema: Kokaraamatud

Poodi kalale
Pealkiri: Poodi kalale
Autor(id): Epp Mihkels
Illustraator: Fotod Jaan Heinmaa
Kujundaja: Irina Tammis

Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2010
Originaalkeel:

ISBN: 9789949454945
Lehekülgi: 200
Sari: 100 rooga


Seisukord: korralik raamat
Mõõdud: 173 × 247 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Kümme-viisteist aastat tagasi vallutasid meie kalalette vaid lõhe ja forell. Praegu on pilt hoopis huvitavam. Müügil on nii kohalikest vetest püütud kalad kui ka hoopiski eksootilisemad isendid. Seetõttu ei või kauplusse kala ostma minnes teada, mis näkkab, ning edukalt võib osturetke nimetada hoopis kalalkäiguks.

Ent kui kalaletilt vaatavad vastu merikukk, merihunt või veel hullem – merikurat, tekib küsimus, mis kalad need on ja kas nad ikka toiduks kõlbavad. Ja mõnikord sooviks ka lõhet ja ahvenatki veidi uutmoodi valmistada. Suurest kalaraamatust leiategi 70 retsepti rohkem kui kahekümnest erinevast kalast, mida meie kauplustest enim ostetakse. Lisaks nõuandeid, kuidas veenduda kala ostes selle värskuses, kuidas kala puhastada ja milliseid tööriistu selleks valida.


Märksõnad
kalad (zool.)
kalatoidud
kokaraamatud
sada rooga

Sari: 100 rooga

Hind: 17,00 EUR
Otsing autori järgi:

Katrin Aasmäe, Epp Mihkels, Gudrun Noormets ja Lia Virkus, Lastepere kokaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 14,00 eurot
tekst ja retseptid Epp Mihkels, Kartul. Meie lemmik toidulaual, Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 11,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Koostanud V. Kalpus, Kalatoite, Valgus, 1982, hind: 2,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Koogid. Plaadikoogid, vormikoogid, keeksid, AS ATA, 1993, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Tööõpetus IV-VII klassile. Toitlustamine (õpik), Valgus, 1975, hind: 2,50 eurot
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite, Perioodika, 1988, hind: 5,00 eurot
Maire Suitsu (peatoimetaja), Head isu! Bon appetit! juuli 1995, AS Capella, 1995, hind: 2,00 eurot
Salme Masso, Olga Relve, Võileivad, Valgus, 1977, hind: 3,00 eurot
koostaja Kaja Torm, 100 lemmikretsepti. Kaalujälgijad, Kaalujälgijad, 2005, hind: 11,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Grillitud road: Kööginurk eriväljaanne, Septyni Menai, 2009, hind: 2,50 eurot
Maria Kagan, Tiina Parm, Väärt Eesti toidud, Suur Eesti Raamatuklubi, 2006, hind: 17,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1977, hind: 3,00 eurot
Toimetanud Anne McRae, Vahemere maade kokaraamat. Itaalia, Prantsusmaa, Hispaania, Põhja-Aafrika, Lähis-Ida, Kreeka, Türgi, Balkani maad, Sinisukk, 2004, hind: 20,00 eurot
tekst, retseptid ja fotod: Andra Kalda; toimetanud Kadri Suurmäe, Hapukapsas pirukasse ja potti, Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 7,60 eurot
Eesti Mereakadeemia; koostanud Sirje Laanmäe, Kalakulinaaria, Eesti Mereakadeemia, 2001, hind: 14,00 eurot
Toimetanud: Malle Kiirend, Lõhetoidud, Varrak, 2004, hind: 15,00 eurot
Egon Binder, Kuidas kalu suitsutada?, Tormikiri, 2008, hind: 15,00 eurot
Toomas Kümmel ja Juku-Kalle Raid, Vanad head toidud paluvad lauda, Pegasus, 2013, hind: 9,00 eurot
Peep Pedmanson, Maie ja Valduri kodune köök, Sild, 2002, hind: 7,00 eurot
Kai Linnilä, Aias kasvab ühepajatoit. Kokaraamat, Sinisukk, 1995, hind: 5,00 eurot
Toimetanud Harri Ilves, Angeelika Kang ja Lia Virkus, Wok-toidud, Pere ja Kodu, 2002, hind: 9,00 eurot
Klassikaline kreeka köök, Varrak, 2000, hind: 11,00 eurot
Pille Enden ja Lia Virkus, Seeneraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 11,00 eurot
Laine Remmelgas, Hoidistaja ABC, Huma, 1995, hind: 6,00 eurot
Hannele Klemettilä, Keskaja köök, Varrak, 2008, hind: 21,00 eurot
Elle Reeder, Hoidistamine, Valgus, 1993, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Salatid ja mahlajoogid, Valgus, 1974, hind: 2,50 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1214 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2017 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901