Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kulinaarsetel avastusretkedel Hiinas. 75 retsepti koos spetsiaalselt käesoleva raamatu jaoks pildistatud fotodegaAutor(id): Eugene H. Liu ja Wolfgang W. Reichert
Kirjastus: Avita
Linn: Tallinn
Aasta: 2001
Originaalkeel:
ISBN: 9985204778
Lehekülgi: 208
Sari: Armastus käib kõhu kaudu
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 177 × 248 mm
Suurus: tavaformaadist veidi suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 108
75 retsepti Hiina köögist koos eksklusiivsete fotodega. Lisaks kerge ülevaade ajaloost ja kultuurist.
Originaali pealkiri Kulinarische Streifzüge durch China. Eesti keeles
Märksõnad
rahvustoidud
hiina
toiduvalmistamine
rahvustoidud
toiduvalmistamine
Hiina
kokaraamatud
Sari: Armastus käib kõhu kaudu
Hind:
13,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Barbara Maher, Koogid,
Koolibri, 1998, hind: 5,00 eurot
Sue Maggs, Jõulutoidud. 50 retsepti jõuluajaks,
Varrak, 1997, hind: 6,00 eurot
Anita Pasopa ja Milda Peterson, Kokaraamat,
Valgus, 1968, hind: 6,00 eurot
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine,
Eesti Ühing ''Teadus'', 1991, hind: 5,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1979, hind: 3,50 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Sven Azojan, Suurepärased suupisted,
Forma Media, 2004, hind: 4,00 eurot
Alexander Ettl, Raamat juustust. 75 pikantset retsepti kogu maailmast,
Helios, 2011, hind: 9,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1980, hind: 2,50 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Kokaraamatud all on 2227 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!