Eugene H. Liu ja Wolfgang W. Reichert, Kulinaarsetel avastusretkedel Hiinas. 75 retsepti koos spetsiaalselt käesoleva raamatu jaoks pildistatud fotodega, 2001 Avita

75 retsepti Hiina köögist koos eksklusiivsete fotodega. Lisaks kerge ülevaade ajaloost ja kultuurist. Originaali pealkiri Kulinarische Streifzüge durch China. Eesti keeles Märksõnad rahvustoidud hiina toiduvalmistamine rahvustoidud toiduvalmistamine Hiina kokaraamatud Sari: Armastus käib kõhu kaudu

Raamatu autoriks on Eugene H. Liu ja Wolfgang W. Reichert kasutatud raamatud pealkirjaga Kulinaarsetel avastusretkedel Hiinas. 75 retsepti koos spetsiaalselt käesoleva raamatu jaoks pildistatud fotodega on raamat kirjastuselt Avita aastast 2001

mille on kirjutanud Eugene H. Liu ja Wolfgang W. Reichert antud 2001 aasta raamat Kulinaarsetel avastusretkedel Hiinas. 75 retsepti koos spetsiaalselt käesoleva raamatu jaoks pildistatud fotodega on Eugene H. Liu ja Wolfgang W. Reichert oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Eugene H. Liu ja Wolfgang W. Reichert, Kulinaarsetel avastusretkedel Hiinas. 75 retsepti koos spetsiaalselt käesoleva raamatu jaoks pildistatud fotodega vanaraamat.ee raamatupood Eugene H. Liu ja Wolfgang W. Reichert, Kulinaarsetel avastusretkedel Hiinas. 75 retsepti koos spetsiaalselt käesoleva raamatu jaoks pildistatud fotodega
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Kulinaarsetel avastusretkedel Hiinas. 75 retsepti koos spetsiaalselt käesoleva raamatu jaoks pildistatud fotodega",
teema: Kokaraamatud

Kulinaarsetel avastusretkedel Hiinas. 75 retsepti koos spetsiaalselt käesoleva raamatu jaoks pildistatud fotodega
Pealkiri: Kulinaarsetel avastusretkedel Hiinas. 75 retsepti koos spetsiaalselt käesoleva raamatu jaoks pildistatud fotodega
Autor(id): Eugene H. Liu ja Wolfgang W. Reichert
Illustraator: Fotod Hans Joachim Döbbelin

Kirjastus: Avita
Linn: Tallinn
Aasta: 2001
Originaalkeel:

ISBN: 9985204778
Lehekülgi: 208
Sari: Armastus käib kõhu kaudu


Seisukord: korralik raamat (raamatuselg punast värvi ja kirjega)
Mõõdud: 177 × 248 mm
Suurus: tavaformaadist veidi suuremas formaadis, kõvade kaantega


Sisu:
75 retsepti Hiina köögist koos eksklusiivsete fotodega. Lisaks kerge ülevaade ajaloost ja kultuurist.


Originaali pealkiri Kulinarische Streifzüge durch China. Eesti keeles

Märksõnad
rahvustoidud
hiina
toiduvalmistamine
rahvustoidud
toiduvalmistamine
Hiina
kokaraamatud

Sari: Armastus käib kõhu kaudu

Hind: 9,00 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1983, hind: 1,50 eurot
Koostanud: Valli Järve, Pudrud, pudingud, piima- ja püreesupid, AED, 1998, hind: 6,00 eurot
Koostanud Õie Jaagomäe, Seenenäitus, Eesti NVS Kultuuriministeerium, 1972, hind: 4,00 eurot
Koostanud: E. Randoja, Kondiitritöö tehnoloogia. Õppekonspekt, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1988, hind: 23,00 eurot
Tekst ja retseptid ning toidud valmistanud ja pildile seadnud: Maido Maiste, Meelis Maiste, Maiste söömingute aeg. Kodune gurmee, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 8,00 eurot
Pitsa, pasta, lasanje. Itaalia köögist, ICA Media, 2002, hind: 4,00 eurot
Alfred Elmar Lepp, Toortaimtoitlaste toitude valmistamisõpetus, Ilutrükk, 1992, hind: 3,00 eurot
Lynda Brown, Traditsioonilised ja uued hoidised, Varrak, 2012, hind: 9,00 eurot
Anu Jõesaar, Taluperenaiste hoidised, Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised, Varrak, 2010, hind: 24,00 eurot
Malle Järvan ja Laine Vihermets, Paprika aias ja köögis, Maalehe Raamat, 2002, hind: 7,00 eurot
Leopold Meensalu, Toivo Niiberg ja Väino Pallum, Kapsas aias ja köögis, Maalehe Raamat, 2001, hind: 8,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Soolased hoidised, ATA-Raamat, 2000, hind: 5,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised, ATA-Raamat, 2001, hind: 5,00 eurot
Toivo Niiberg, Endel Kuppar, Aia- ja metsasaaduste säilitamine. Säilitamine, Maalehe Raamat, 2003, hind: 6,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine, Maalehe Raamat, 1998, hind: 4,00 eurot
Koostanud: Marika Vingissar, Tervislikud naudingud. Kaaluhoidja kokaraamat, Suur Eesti Raamatuklubi, 2004, hind: 6,00 eurot
Koostanud Selma Vitsur, Neli lindu- kui palju roogi!, Valgus, 1976, hind: 2,50 eurot
Benjamin Bartlett, Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid, TEA Kirjastus, 2013, hind: 18,00 eurot
Arja Lindstedt, parimad jõuluhõrgutised, Sinisukk, 1995, hind: 8,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1974, hind: 4,50 eurot
Niina Buteikis ja Robert Kengis, Jahust kondiitritoodete valmistamine, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1965, hind: 21,00 eurot
Adeline Tannbaum. Toimetanud: Argo Sieger, Moodne perenaine, Pandekt OÜ, 2013, hind: 26,00 eurot
Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia, Valgus, 1968, hind: 13,00 eurot
Vilma retseptiraamat, 2.osa, Kalev, 2008, hind: 2,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1257 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901