Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Mitut moodi sealihaAutor(id): Harri Ilves, Heli Sepp. Toimetanud: Velve Saar
Kujundaja: Külli Kuusik
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2010
Originaalkeel:
ISBN: 9789949476060
Lehekülgi: 128
Sari: 100 rooga
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 175 × 246 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 076
Sealiha on eestlastele asendamatu toiduaine, millest saab valmistada nii kiireid kui aeganõudvamaid, nii kallimaid kui odavamaid, nii klassikalisi kui uudselt maitsvaid roogasid. Nutikas kokk kasutab ära kogu sea n-ö ninast sabani.
Sellest raamatust leiategi üle 50 isuäratava pildiga retsepti, mis aitavad nii tööpäeva lõpu tõhusa kõhutäie valikul kui ka peolaua üllatusterohke menüü tegemisel. Samuti saate teada, miks sealiha süüa ja mida kasulikku me sellest saame.
Märksõnad:
sealiha
lihatoidud
toiduvalmistamine
kokaraamatud
100 rooga
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid ja tekst: Harri Ilves, Grillime aasta ringi,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 10,00 eurot
Tekst ja retseptid ning toidud valmistanud ja pildile seadnud: Maido Maiste, Meelis Maiste, Maiste söömingute aeg. Kodune gurmee,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 8,00 eurot
Herbert Feldkamp, Annegret Weilandt, Kodused pasteedid ja terriinid,
Tormikiri, 2003, hind: 10,00 eurot
Harri Ilves, Kala ja mereannid,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 9,00 eurot
Maire Suitsu, Raili Mikk, Sõbraks sojaga,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 8,00 eurot
Ahjus küpsetatud linnuliha,
International Masters Publishers AB, 2009, hind: 6,00 eurot
Grillitud toidud,
International Masters Publishers AB, 2012, hind: 5,00 eurot
Retsepte piimast,
Eesti Piimandusmuuseum, 2012, hind: 4,00 eurot
Nadežda Kaarma, Nadja koogid,
Menu, 2011, hind: 10,00 eurot
Mart Vabar, Küüslauk koduaias ja -köögis,
Aabitsakukk, 2007, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2245 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!