Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kala. 80 klassikalist ja tänapäevast roogaAutor(id): Joanna Farrow
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2007
Originaalkeel:
Tõlkija: Ingrid Järv
ISBN: 9789985313053
Lehekülgi: 128
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 275x160
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Üks kala valmistamise kõige ahvatlevamaid aspekte on selle kiirus ja uskumatu lihtsus. Kõigest mõnest maitsvast põhikomponendist ja loomulikult võimalikult värskest kalast saab valmistada suurepäraseid hõrgutisi.
Sellest raamatust leiate 80 maitsva ja lihtsalt valmistatava kalaroa retsepti: tavalise ahjukala ja Jaapani sushi, Hispaaniast pärit paella, kalamehe piruka, kalasupid ja –hautised ning palju muud. Lisaks on raamatus palju infot erinevate kalade ja nende töötlemise kohta: alatest värske kala ostmisest, puhastamisest ja fileerimisest kuni maitsestamise ja kastmeteni.
Originaali pealkiri Fish : 80 of the best recipes. Eesti keeles
Märksõnad:
Varrak
kalatoidud
kokaraamatud
Hind:
13,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Alvar Andres Virkus, Lia Virkus, Poisid köögis,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 15,00 eurot
Marika Sinkkonen, Torditeadus 2,
Tordikool OÜ, 2022, hind: 31,00 eurot
Alfred Elmar Lepp, Toortaimtoitlaste toitude valmistamisõpetus,
Ilutrükk, 1992, hind: 5,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 3,50 eurot
Maire Suitsu, Kodukoka tarkuseraamat. Asendamatu abimees köögis. Köögileksikon A-Y,
Varrak, 2002, hind: 18,00 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Lena Holmsäter, Ulukiroad. Kaasaegne toit metsast,
Maalehe Raamat, 2005, hind: 15,00 eurot
Helgi Oras, Koduveinid,
Katherine, 1991, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, Kehva aja kokaraamat,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
E. Reeder, Toiduainete säilitamine kodus,
Valgus, 1988, hind: 3,50 eurot
Kokaraamatud all on 2306 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!