Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste, Vein ja toit, 2006 Ajakirjade Kirjastus

Milline vein? Milline toit? Milline vein millise toiduga? Kuidas leida külluslikelt veinilettidelt just endale õige jook? Nõuande- ja retseptiraamat Vein ja toit on mõeldud kokandus- ja maitsehuvilisele, kes soovib pakkuda meeldejäävat ja huvitavat einet ning sobitada seda täiusliku veiniga. Raamatus avavad veini ja toidu sobitamise mitmekülgset maailma Eesti esisommeljeed Kadri Kroon ja Urvo Ugandi. Retseptid valis ja valmistas Cordon Bleu kokk Andrus Laaniste. Vastuse saab ka küsimustele, millise veiniga millist juustu serveerida ning kuidas sobitada veini ja järelrooga. Variantpealkiri: Vein & toit Märksõnad: vein toidud serveerimine toitumistavad käsiraamatud toiduretseptid kokaraamatud Sari: 100 rooga

Raamatu autoriks on Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste kasutatud raamatud pealkirjaga Vein ja toit on raamat kirjastuselt Ajakirjade Kirjastus aastast 2006

mille on kirjutanud Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste antud 2006 aasta raamat Vein ja toit on Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste, Vein ja toit vanaraamat.ee raamatupood Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste, Vein ja toit
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Vein ja toit",
teema: Kokaraamatud

Vein ja toit
Pealkiri: Vein ja toit
Autor(id): Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste
Illustraator: Fotod Egle Haidak, Jaan Heinmaa, Kristjan Lepp ja Meelis Piller
Kujundaja: Rein Seppius

Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel:

ISBN: 9949427126
Lehekülgi: 239
Sari: 100 rooga


Seisukord: pisut kulunud ja määrdunud kaaned, raamatukogu ja sealt mahakandmise templid sees, sisu olemas ja korralik
Mõõdud: 175 × 245 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis kõvade kaantega


Sisu:
Milline vein? Milline toit? Milline vein millise toiduga? Kuidas leida külluslikelt veinilettidelt just endale õige jook?
Nõuande- ja retseptiraamat "Vein ja toit" on mõeldud kokandus- ja maitsehuvilisele, kes soovib pakkuda meeldejäävat ja huvitavat einet ning sobitada seda täiusliku veiniga.
Raamatus avavad veini ja toidu sobitamise mitmekülgset maailma Eesti esisommeljeed Kadri Kroon ja Urvo Ugandi. Retseptid valis ja valmistas Cordon Bleu kokk Andrus Laaniste.
Vastuse saab ka küsimustele, millise veiniga millist juustu serveerida ning kuidas sobitada veini ja järelrooga.

Variantpealkiri: Vein & toit

Märksõnad:
vein
toidud
serveerimine
toitumistavad
käsiraamatud
toiduretseptid
kokaraamatud

Sari: 100 rooga

Hind: 14,00 EUR
Otsing autori järgi:

Angeelika Kang, Kadri Kroon, Tee, AS Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 9,00 eurot
Kadri Kroon, Eesti memmede varjatud saladused. Retsepte minu lapsepõlvest. The Best Kept Secrets of Estonian Grannies. Recipes from my Childhood, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 19,00 eurot
Kairi Kroon, Pühendan sul sõnad..., Kairi Kroon, 2016, hind: 8,00 eurot
Kalle Kroon, Kolme lõvi ja greifi all Põhjasõjas. Eestlased ja lätlased Rootsi armees, nähtuna sotsiaalmajanduslike muutuste taustal 17. sajandi lõpul – 18. sajandi alguses, Argo, 2007, hind: 18,00 eurot
Koostanud: Jaan Isotamm, Kalle Kroon, Mart Orav, Tanel Rütman, Album doctorum honoris causa sociorumque honorariorum Universitatis Dorpatensis/Tartuensis. Tartu Ülikooli audoktorid ja auliikmed 1803-1997, Tartu Ülikooli Kirjastus, 1997, hind: 5,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Soojad eelroad, International Masters Publishers AB, 2012, hind: 5,00 eurot
Praetud lihatoidud, International Masters Publishers AB, 2012, hind: 5,00 eurot
Raili Mikk, Kotletid, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 9,00 eurot
Maire Suitsu, Kastmed, Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 8,60 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad, Ata-Raamat, 2002, hind: 5,50 eurot
Peeter Kard, Ungari guljašid, 1992, hind: 2,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga, Ersen, 2002, hind: 12,00 eurot
Michele Simonon ja Francoise Viroux, Väikese koka retseptiraamat, Egmont Estonia, 2002, hind: 8,00 eurot
Koostanud Maire Suitsu, Kana ja muna, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 3,50 eurot
Koostanud Franco Ambrosi, Hõrgutavad seenetoidud, Tormikiri, 2003, hind: 5,00 eurot
Tervislik ja maitsev. Supid - salatid - pearoad - magustoidud, Ühinenud Ajakirjad OÜ, 2015, hind: 4,50 eurot
Mari Lajos, Károly Hemzö, Wild- und Fischgerichte, Corvina, 1987, hind: 5,00 eurot
Birgitta Rasmusson, Cecilia Lundin ja ICA prooviköök, Mahlad, moosid ja muud hoidised, Maalehe Raamat, 2005, hind: 11,00 eurot
Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa, Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda, Agitaator, 2012, hind: 11,00 eurot
Karin Padernik, Köögiviljatoidud, Põllumajandusliku Kirjastusühistu Agronoom Kirjastus, 1943, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, O. Relve, M. Eesmaa, A. Küüsvek, Seenetoidud. Lihatoidud. Valik toiduretsepte, Valgus, hind: 9,00 eurot
Sonja Carlsson, Piimakokteilid, Sinisukk, 2000, hind: 5,00 eurot
Anne Wilson, Hiina köök, Koolibri, 2008, hind: 3,50 eurot
Linda Petti, Mitu uut ja maitsvat suutäit, Maalehe raamat, 1997, hind: 2,50 eurot
Linda Petti, Munatoite, Valgus, 1987, hind: 3,00 eurot
Eva Olsson, Janne Olsson, Jenny Olsson ja Linda Olsson, Kalad vees ja pannil. Käsiraamat harrastuskalastajale ja retseptikogu kalasõbrale, Ilo, 2009, hind: 8,00 eurot
Hõrgud panniroad, Egmont Estonia, 2004, hind: 7,00 eurot
Peatoimetaja: Katrin Kuusemäe, Kodukiri. Köök. Oktoober 1997, AS Kodukiri, 1997, hind: 2,00 eurot
Koostanud: Mare Kull, Pudrud, Perioodika, 1993, hind: 3,00 eurot
S. Kalvik, Eesti rahvusköök, Периодика, 1987, hind: 3,20 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1751 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2020 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901