Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste, Vein ja toit, 2006 Ajakirjade Kirjastus

Milline vein? Milline toit? Milline vein millise toiduga? Kuidas leida külluslikelt veinilettidelt just endale õige jook? Nõuande- ja retseptiraamat Vein ja toit on mõeldud kokandus- ja maitsehuvilisele, kes soovib pakkuda meeldejäävat ja huvitavat einet ning sobitada seda täiusliku veiniga. Raamatus avavad veini ja toidu sobitamise mitmekülgset maailma Eesti esisommeljeed Kadri Kroon ja Urvo Ugandi. Retseptid valis ja valmistas Cordon Bleu kokk Andrus Laaniste. Vastuse saab ka küsimustele, millise veiniga millist juustu serveerida ning kuidas sobitada veini ja järelrooga. Variantpealkiri: Vein & toit Märksõnad: vein toidud serveerimine toitumistavad käsiraamatud toiduretseptid kokaraamatud Sari: 100 rooga

Raamatu autoriks on Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste kasutatud raamatud pealkirjaga Vein ja toit on raamat kirjastuselt Ajakirjade Kirjastus aastast 2006

mille on kirjutanud Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste antud 2006 aasta raamat Vein ja toit on Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste, Vein ja toit vanaraamat.ee raamatupood Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste, Vein ja toit
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Vein ja toit",
teema: Kokaraamatud

Vein ja toit
Pealkiri: Vein ja toit
Autor(id): Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste
Illustraator: Fotod Egle Haidak, Jaan Heinmaa, Kristjan Lepp ja Meelis Piller
Kujundaja: Rein Seppius

Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel:

ISBN: 9949427126
Lehekülgi: 239
Sari: 100 rooga


Seisukord: pisut kulunud ja määrdunud kaaned, raamatukogu ja sealt mahakandmise templid sees, sisu olemas ja korralik
Mõõdud: 175 × 245 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis kõvade kaantega


Sisu:
Milline vein? Milline toit? Milline vein millise toiduga? Kuidas leida külluslikelt veinilettidelt just endale õige jook?
Nõuande- ja retseptiraamat "Vein ja toit" on mõeldud kokandus- ja maitsehuvilisele, kes soovib pakkuda meeldejäävat ja huvitavat einet ning sobitada seda täiusliku veiniga.
Raamatus avavad veini ja toidu sobitamise mitmekülgset maailma Eesti esisommeljeed Kadri Kroon ja Urvo Ugandi. Retseptid valis ja valmistas Cordon Bleu kokk Andrus Laaniste.
Vastuse saab ka küsimustele, millise veiniga millist juustu serveerida ning kuidas sobitada veini ja järelrooga.

Variantpealkiri: Vein & toit

Märksõnad:
vein
toidud
serveerimine
toitumistavad
käsiraamatud
toiduretseptid
kokaraamatud

Sari: 100 rooga

Hind: 14,00 EUR
Otsing autori järgi:

Angeelika Kang, Kadri Kroon, Tee, AS Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 9,00 eurot
Kadri Kroon, Eesti memmede varjatud saladused. Retsepte minu lapsepõlvest. The Best Kept Secrets of Estonian Grannies. Recipes from my Childhood, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 19,00 eurot
Kalle Kroon, Kolme lõvi ja greifi all Põhjasõjas. Eestlased ja lätlased Rootsi armees, nähtuna sotsiaalmajanduslike muutuste taustal 17. sajandi lõpul – 18. sajandi alguses, Argo, 2007, hind: 18,00 eurot
Koostanud: Jaan Isotamm, Kalle Kroon, Mart Orav, Tanel Rütman, Album doctorum honoris causa sociorumque honorariorum Universitatis Dorpatensis/Tartuensis. Tartu Ülikooli audoktorid ja auliikmed 1803-1997, Tartu Ülikooli Kirjastus, 1997, hind: 5,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Salme Masso, Õunaraamat, Valgus, 1985, hind: 2,50 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat, Valgus, 1984, hind: 6,00 eurot
E. Reeder, Toiduainete säilitamine kodus, Valgus, 1988, hind: 4,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite, Valgus, 1970, hind: 5,50 eurot
Peeter Kard, 33 omletti, Perona, 1990, hind: 2,50 eurot
Maire Suitsu, Minimood köögis. Kõik toidud muffinipanniga, Menu, 2013, hind: 5,00 eurot
Epp Eelmaa, Toiduainete külmutamine, Valgus, 1985, hind: 3,00 eurot
Kaljo Valgma, Ravitoitlustamine, Valgus, 1967, hind: 2,30 eurot
Jane Komussar, Beebitoitude kokaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 11,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1983, hind: 4,50 eurot
Martha Day, Jõulutoidud, Varrak, 2005, hind: 7,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Maire Suitsu, Rabarberikoogid ja -magustoidud, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 13,00 eurot
Helger Aava ja Aivar Hanson, Kokteilid pühendusega, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 11,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1983, hind: 2,40 eurot
Pärnu Lahe Partnerluskogu MTÜ, Romantilise Rannatee retseptiraamat. Recipes from Pärnumaa Romantic Coastline, Pärnu Lahe Partnerluskogu, 2018, hind: 5,00 eurot
Koostaja: Pille Petersoo, Nami-Nami. Maailma maitsed, Varrak, 2013, hind: 8,00 eurot
teksti autor Birgitta Rasmusson, Kokaraamat, Sinisukk, 2000, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1974, hind: 2,80 eurot
Anne Wilson, Tai köök, Koolibri, 2008, hind: 3,50 eurot
Salme Masso, Salatid ja mahlajoogid, Valgus, 1969, hind: 1,50 eurot
Marju Külaots, Triinu Pääsik, Kuidas valmib argine beebigurmee?, Ajakirjade Kirjastus AS, 2017, hind: 7,00 eurot
koostanud ja toimetanud Katrin Reinmaa, Soojendavad supid. Köögivilja-, mereanni- ja lihasupid, Ühinenud Ajakirjad, 2017, hind: 5,00 eurot
Ellen Brown, Stiilne Sushi. Abiks nii algajale kui meistrile, Eesti Päevaleht, 2010, hind: 13,00 eurot
Egle Koppel, Maksa puhastamine taimetoiduga. 10 päeva toitumiskava ja retseptid maksa puhastamiseks ja kaalulangetamiseks, Kirjastus Cum Laude OÜ, 2015, hind: 11,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite metsloomade ja -lindude lihast, Valgus, 2004, hind: 14,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1720 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901