Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Juust. Avasta. Maitse. NaudiAutor(id): Kadri Kroon
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2011
Originaalkeel:
ISBN: 9789949476732
Lehekülgi: 208
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 260x210 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Kirgliku juustuarmastaja paeluvad lood rohkem ja vähem tuntud juustusortidest aitavad teil end nii Eestis kui ka reisidel juustuleti ees kindlamana tunda ning uusi maitseid avastada. Ühtlasi saate targemaks juustu ajaloost ja valmistamisest. Järeletegemist ja sõpradega nautimist ootavad 40 originaalset retsepti. Autorilt saate nõuandeid juustu ostmiseks, säilitamiseks, lõikamiseks ja külalistele pakkumiseks. Lisaks leiate vihjeid juustu ja veini parimaks kokkusobitamiseks ning juustu maitseid täiendavate lisandite serveerimiseks.
Kadri Kroon on mitmete toidu- ja veiniraamatute autor. Prantsuse restorani pidades avastatud juustumaailm pani ta südame kiiremini põksuma ning õhutas uusi maitseid ja juustusorte rohkem tundma õppima. Autor on pidanud sommeljeedele ja asjaarmastajatele juustuloenguid ning konsulteerinud juustuleti valikuid.
Viimased aastad Belgias ja USA-s elades tahaks ta end juustupoodi või turule juustuleti ette unustadagi, nii palju on jätkuvalt imestada ja avastada.
Hind:
20,00 EUROtsing autori järgi:
Angeelika Kang, Kadri Kroon, Tee,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 15,00 eurot
Kadri Kroon, Eesti memmede varjatud saladused. Retsepte minu lapsepõlvest. The Best Kept Secrets of Estonian Grannies. Recipes from my Childhood,
Ajakirjade Kirjastus, 2009
Kalev Kesküla, Siiri Kirikal ja Kadri Kroon, Suur veinijuht. Kalev Kesküla uuendatud veinileksikon,
Eesti Ekspress, 2014
Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste, Vein ja toit,
Ajakirjade Kirjastus, 2006
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
koostaja Maire Suitsu, Sõbranna kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 4,00 eurot
Marje Sepp, Saledaks saada, saledaks jääda,
Perioodika, 1994, hind: 4,00 eurot
Marguerite Patten, Jeannette Ewin, Toitumissoovitused artriidi leevendamiseks. Eneseabiplaan ja üle 60 toiduretsepti. Jätke valuga hüvasti loomulikul teel,
Ersen, 2003, hind: 14,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Angelica Uudeküll, Potiemanda parimad palad. Parimad palad argipäevaks. Parimad palad pühapäevaks,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 12,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Šokolaad. Lihtsatest küpsistest hõrkude kookideni,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 20,00 eurot
tekst: Maire Suitsu ; toimetaja Lia Virkus ; retseptid: Harri Ilves, Lia Virkus, Eesti köök. Estonian cooking,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2340 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!