Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Vein ja toitAutor(id): Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste
Kujundaja: Rein Seppius
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel:
ISBN: 9949427126
Lehekülgi: 239
Sari: 100 rooga
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 175 × 245 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis kõvade kaantega
Sisu:
Milline vein? Milline toit? Milline vein millise toiduga? Kuidas leida külluslikelt veinilettidelt just endale õige jook?
Nõuande- ja retseptiraamat "Vein ja toit" on mõeldud kokandus- ja maitsehuvilisele, kes soovib pakkuda meeldejäävat ja huvitavat einet ning sobitada seda täiusliku veiniga.
Raamatus avavad veini ja toidu sobitamise mitmekülgset maailma Eesti esisommeljeed Kadri Kroon ja Urvo Ugandi. Retseptid valis ja valmistas Cordon Bleu kokk Andrus Laaniste.
Vastuse saab ka küsimustele, millise veiniga millist juustu serveerida ning kuidas sobitada veini ja järelrooga.
Variantpealkiri: Vein & toit
Märksõnad:
vein
toidud
serveerimine
toitumistavad
käsiraamatud
toiduretseptid
kokaraamatud
Sari: 100 rooga
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Vein ja toit, Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste, Ajakirjade Kirjastus 2006Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
NSV Liidu Kaubandusministeerium, Kaubanduse ja Ühiskondliku Toitlustamise Teadusliku Uurimise Instituut; toimetanud K. Padernik, Roogade koostisnorme ühiskondliku toitlustamise ettevõtteile,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1951, hind: 26,00 eurot
Louise Avery, Kombucha ehk teeseenejook,
Koolibri, 2018, hind: 11,00 eurot
Maria Zashtshirinski, Roman Zashtsherinski, Igor Andrejev, Русская кухня (Vene köök),
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Maire Suitsu, Maire Suitsu retseptiraamat,
Varrak, 2001, hind: 10,00 eurot
August Alop, Martti Koppel, Geniaalsed grillroad,
AS Erahariduskeskus, Mainori Kirjastus, 2001, hind: 6,00 eurot
Koostanud Michiel Postma, Hõrgutavad sushid,
Tormikiri, 2003, hind: 7,00 eurot
Tiko Tuskadze, Supra. Gruusia köögi pidu,
Sinisukk, 2018, hind: 16,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 5,50 eurot
Toimetanud: Anna-Maija Tanttu, Viivi Variksaar, Head isu! Suur küpsetamisraamat. Parimad kodused retseptid küpsetamiseks,
Suur Eesti Raamatuklubi, 2001, hind: 12,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2228 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!