Kaia-Kaire Hunt, Koduleivaraamat. Leiva saamise ja tegemise lugu koos retseptidega, 2009 Pilgrim

Rohkete fotodega illustreeritud ja kaunilt kujundatud raamatust leiab leivategemise tarkusi ja õpetusi; sekka leiva lugusid läbi ajaloo ja legendide, leivaga tervise tagasitoomisest ja rida erinevaid leivaretsepte koduperenaistelt, linnaprouadelt, profikokkadelt ja lihtsalt leivaarmastajatelt. Raamat selgitab, et leivategu ei ole vaid leivaahjuga maainimeste privileeg, sellega saab hakkama igaüks ja selleks polegi vaja erilisi nõusid, vahendeid või ahju. Maitsva leiva saab ka poest ostetud toorainete, kraanist tuleva vee ja koduse elektriahjuga. Leivateos on midagi lihtsat ja igiomast, samas südamlikku ja pühendumist nõudvat. Pole midagi maitsvamat armastusega tehtud leivast. Märksõnad leib leivategu kokaraamatud

Raamatu autoriks on Kaia-Kaire Hunt kasutatud raamatud pealkirjaga Koduleivaraamat. Leiva saamise ja tegemise lugu koos retseptidega on raamat kirjastuselt Pilgrim aastast 2009

mille on kirjutanud Kaia-Kaire Hunt antud 2009 aasta raamat Koduleivaraamat. Leiva saamise ja tegemise lugu koos retseptidega on Kaia-Kaire Hunt oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Kaia-Kaire Hunt, Koduleivaraamat. Leiva saamise ja tegemise lugu koos retseptidega vanaraamat.ee raamatupood Kaia-Kaire Hunt, Koduleivaraamat. Leiva saamise ja tegemise lugu koos retseptidega
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Koduleivaraamat. Leiva saamise ja tegemise lugu koos retseptidega",
teema: Kokaraamatud

Koduleivaraamat. Leiva saamise ja tegemise lugu koos retseptidega
Pealkiri: Koduleivaraamat. Leiva saamise ja tegemise lugu koos retseptidega
Autor(id): Kaia-Kaire Hunt
Illustraator: Jarek Jõepera
Kujundaja: Angelika Schneider

Kirjastus: Pilgrim
Linn: Tallinn
Aasta: 2009
Originaalkeel:

ISBN: 9789985997888
Lehekülgi: 216


Seisukord: korralik raamat
Mõõdud: 220 × 225 mm
Suurus: tavaformaadist veidi suuremas formaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Rohkete fotodega illustreeritud ja kaunilt kujundatud raamatust leiab leivategemise tarkusi ja õpetusi; sekka leiva lugusid läbi ajaloo ja legendide, leivaga tervise tagasitoomisest ja rida erinevaid leivaretsepte koduperenaistelt, linnaprouadelt, profikokkadelt ja lihtsalt leivaarmastajatelt. Raamat selgitab, et leivategu ei ole vaid leivaahjuga maainimeste privileeg, sellega saab hakkama igaüks ja selleks polegi vaja erilisi nõusid, vahendeid või ahju. Maitsva leiva saab ka poest ostetud toorainete, kraanist tuleva vee ja koduse elektriahjuga. Leivateos on midagi lihtsat ja igiomast, samas südamlikku ja pühendumist nõudvat.

Pole midagi maitsvamat armastusega tehtud leivast.


Märksõnad
leib
leivategu
kokaraamatud

Hind: 19,00 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Peeter Kard, Kotletid & kastmed, Varrak, 1993, hind: 4,00 eurot
Olga Kesk, Toit on tervis. III vihk. Kala- ja munatoidud, Loodus, 1940, hind: 10,00 eurot
Olga Kesk, Supid ja nende lisandid, Loodus, 1938, hind: 12,00 eurot
Olga Kesk, Salatid, Loodus, 1938, hind: 8,00 eurot
Kaarel Koržets, 76 Koržetsi kalarooga, A-meediagrupp, 2013, hind: 7,00 eurot
Gerda Kroom (koostaja), Läti köök, Odamees, 2008, hind: 5,50 eurot
Л. Н. Сопина, С. Г. Хозяева, Пособие для повара (учеб. пособие), Экономика, 1985, hind: 8,00 eurot
Marje Mäekalle, Irina Bogdanova, Eve Kärblane, Tiiu Toompuu, Dina Aarma, Tiina Parm, Inge Laur, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Lulli Taavet; Koostanud: Sirje Rekkor, Kulinaaria. Õpik, Riiklik Eksami- ja Kvalifikatsioonikeskus, 1997, hind: 24,00 eurot
Pille Enden ja Maire Suitsu, Vorstiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 14,00 eurot
Krõbedad ahjuküpsetised. Ahjuroad, pitsad ja pirukad, Kaalujälgijad, 2001, hind: 6,50 eurot
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite, Valgus, 1970, hind: 5,00 eurot
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, Põllumajandusministeerium; tekstid on koostanud ja retseptid kirja pannud Sirje Rekkor, Hautamisretsepte. Projekti Oma pott raames väljavalitud retseptid, Kuma, 2006, hind: 4,00 eurot
Tiina Trolla, 101 argirooga (2 osa) Lihtsalt, soodsalt, maitsvalt, Presshouse, 2007, hind: 6,00 eurot
Koostanud Karl-Kristjan Nigesen ja Kersti Rea, Eesti pühade maitsed (sobivad argipäeva ka), Isamaa ja Res Publica Liit, 2015, hind: 5,00 eurot
Pille Enden; Peatoimetaja: Malle Pajula, Kodukirja parimad palad 2010, Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 7,00 eurot
Retseptid: Riitta Rantanen, Kaalujälgijate kokaraamat. Retsepte ja kaalujälgijate-liikumisest osavõtjate saavutusi, Kaalujälgijad, 1996, hind: 7,00 eurot
Hõrgud peoroad, Egmont Estonia, 2005, hind: 5,00 eurot
Peatoimetaja Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit! Juuni 1996, Jääkülm, 1996, hind: 2,00 eurot
Carla Bardi, Rosalba Gioffrè ja Mollie Thomson, Vorstid, Sinisukk, 2003, hind: 2,00 eurot
Epp Eelmaa, Toiduainete külmutamine, Valgus, 1985, hind: 3,00 eurot
Gönül Paksoy, Türgi köök, Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Peatoimetaja Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit! Juuli-august 1996, Jääkülm, 1996, hind: 2,00 eurot
Margit Hakomaa, Laura Kallasvee, Ester Kannelmäe, Kirg. Toit, Pilgrim, 2008, hind: 20,00 eurot
Koostanud Jill Elegeer, Hõrgutavad retseptid ühele inimesele, Tormikiri, 2003, hind: 2,00 eurot
Joanna Farrow, Liha, Varrak, 2006, hind: 12,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1214 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2017 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901