Kaia-Kaire Hunt, Koduleivaraamat. Leiva saamise ja tegemise lugu koos retseptidega, 2009 Pilgrim

Rohkete fotodega illustreeritud ja kaunilt kujundatud raamatust leiab leivategemise tarkusi ja õpetusi; sekka leiva lugusid läbi ajaloo ja legendide, leivaga tervise tagasitoomisest ja rida erinevaid leivaretsepte koduperenaistelt, linnaprouadelt, profikokkadelt ja lihtsalt leivaarmastajatelt. Raamat selgitab, et leivategu ei ole vaid leivaahjuga maainimeste privileeg, sellega saab hakkama igaüks ja selleks polegi vaja erilisi nõusid, vahendeid või ahju. Maitsva leiva saab ka poest ostetud toorainete, kraanist tuleva vee ja koduse elektriahjuga. Leivateos on midagi lihtsat ja igiomast, samas südamlikku ja pühendumist nõudvat. Pole midagi maitsvamat armastusega tehtud leivast. Märksõnad leib leivategu kokaraamatud

Raamatu autoriks on Kaia-Kaire Hunt kasutatud raamatud pealkirjaga Koduleivaraamat. Leiva saamise ja tegemise lugu koos retseptidega on raamat kirjastuselt Pilgrim aastast 2009

mille on kirjutanud Kaia-Kaire Hunt antud 2009 aasta raamat Koduleivaraamat. Leiva saamise ja tegemise lugu koos retseptidega on Kaia-Kaire Hunt oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Kaia-Kaire Hunt, Koduleivaraamat. Leiva saamise ja tegemise lugu koos retseptidega vanaraamat.ee raamatupood Kaia-Kaire Hunt, Koduleivaraamat. Leiva saamise ja tegemise lugu koos retseptidega
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Koduleivaraamat. Leiva saamise ja tegemise lugu koos retseptidega",
teema: Kokaraamatud

Koduleivaraamat. Leiva saamise ja tegemise lugu koos retseptidega
Pealkiri: Koduleivaraamat. Leiva saamise ja tegemise lugu koos retseptidega
Autor(id): Kaia-Kaire Hunt
Illustraator: Jarek Jõepera
Kujundaja: Angelika Schneider

Kirjastus: Pilgrim
Linn: Tallinn
Aasta: 2009
Originaalkeel:

ISBN: 9789985997888
Lehekülgi: 216


Seisukord: korralik raamat
Mõõdud: 220 × 225 mm
Suurus: tavaformaadist veidi suuremas formaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Rohkete fotodega illustreeritud ja kaunilt kujundatud raamatust leiab leivategemise tarkusi ja õpetusi; sekka leiva lugusid läbi ajaloo ja legendide, leivaga tervise tagasitoomisest ja rida erinevaid leivaretsepte koduperenaistelt, linnaprouadelt, profikokkadelt ja lihtsalt leivaarmastajatelt. Raamat selgitab, et leivategu ei ole vaid leivaahjuga maainimeste privileeg, sellega saab hakkama igaüks ja selleks polegi vaja erilisi nõusid, vahendeid või ahju. Maitsva leiva saab ka poest ostetud toorainete, kraanist tuleva vee ja koduse elektriahjuga. Leivateos on midagi lihtsat ja igiomast, samas südamlikku ja pühendumist nõudvat.

Pole midagi maitsvamat armastusega tehtud leivast.


Märksõnad
leib
leivategu
kokaraamatud

Hind: 19,00 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

S. Masso, O. Relve, Supid ja ühepajatoidud, Valgus, 1984, hind: 3,50 eurot
S. Masso, O. Relve, Lihatoidud, Valgus, 1976, hind: 3,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud, Valgus, 1972, hind: 2,50 eurot
Koostanud Anne Kangur, Hispaania köök, Odamees, 2003, hind: 6,00 eurot
Marja Järvelin, Kartuliraamat. Sada hõrgutavat kartulitoitu igale maitsele, AS Kodukiri, 1994, hind: 3,20 eurot
Laine Remmelgas, Magustoidud (käsiraamat), Valgus, 1985, hind: 3,20 eurot
Urmas Jalakas, 76 magustoitu, Forma Media, 2007, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Õunaraamat, Valgus, 1985, hind: 1,92 eurot
Laine Remmelgas, Küpsetame ise II, Eesti Ühing, 1992, hind: 3,00 eurot
A. Bezrukov, R. Kvitnitskaja, F. Uspenski ja K. Volkov, Ühiskondliku toitlustamise ökonoomika ja planeerimine. Õpik, Eesti Riiklik Kirjastus, 1963, hind: 5,50 eurot
Koostanud Õie Jaagomäe, Seenenäitus, Eesti NVS Kultuuriministeerium, 1972, hind: 4,00 eurot
Peatoimetaja Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit! Aprill 1996, Jääkülm, 1996, hind: 2,00 eurot
M. Tamkivi; Eesti NSV Riiklik Kutsehariduskomitee õppemetoodika kabinet, Jahuliste kondiitritoodete valmistamise tehnoloogia. 2, Eesti NSV Riiklik Kutsehariduskomitee, 1986, hind: 9,00 eurot
M. Tamkivi; Eesti NSV Riiklik Kutsehariduskomitee õppemetoodika kabinet, Jahuliste kondiitritoodete valmistamise tehnoloogia. 3, Eesti NSV Riiklik Kutsehariduskomitee, 1986, hind: 9,00 eurot
Jamie Oliver, Jamie Ameerika, Pegasus, 2010, hind: 26,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1989, hind: 5,00 eurot
Maire Suitsu; Toimetanud: Lia Virkus, Algajale kodukokale, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 5,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, 100 pirukat, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 11,00 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Vormiroad, OÜ ATA-Raamat, 2000, hind: 4,50 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat, Valgus, 1984, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, 33 omletti, Perona, 1990, hind: 1,80 eurot
Toimetanud Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust, Пищепромиздат, 1963, hind: 10,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök, Koolibri, 2008, hind: 3,50 eurot
76 kiiret rooga, Forma Media, 2006, hind: 3,00 eurot
Koostanud: Silvi Kuuse-Kohu, Salatid. Toorsalatid. Kausisalatid. Kokteilsalatid, Ata-Raamat, 1996, hind: 3,50 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1205 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2017 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901