Kaia-Kaire Hunt, Koduleivaraamat. Leiva saamise ja tegemise lugu koos retseptidega, 2009 Pilgrim

Rohkete fotodega illustreeritud ja kaunilt kujundatud raamatust leiab leivategemise tarkusi ja õpetusi; sekka leiva lugusid läbi ajaloo ja legendide, leivaga tervise tagasitoomisest ja rida erinevaid leivaretsepte koduperenaistelt, linnaprouadelt, profikokkadelt ja lihtsalt leivaarmastajatelt. Raamat selgitab, et leivategu ei ole vaid leivaahjuga maainimeste privileeg, sellega saab hakkama igaüks ja selleks polegi vaja erilisi nõusid, vahendeid või ahju. Maitsva leiva saab ka poest ostetud toorainete, kraanist tuleva vee ja koduse elektriahjuga. Leivateos on midagi lihtsat ja igiomast, samas südamlikku ja pühendumist nõudvat. Pole midagi maitsvamat armastusega tehtud leivast. Märksõnad leib leivategu kokaraamatud

Raamatu autoriks on Kaia-Kaire Hunt kasutatud raamatud pealkirjaga Koduleivaraamat. Leiva saamise ja tegemise lugu koos retseptidega on raamat kirjastuselt Pilgrim aastast 2009

mille on kirjutanud Kaia-Kaire Hunt antud 2009 aasta raamat Koduleivaraamat. Leiva saamise ja tegemise lugu koos retseptidega on Kaia-Kaire Hunt oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Kaia-Kaire Hunt, Koduleivaraamat. Leiva saamise ja tegemise lugu koos retseptidega vanaraamat.ee raamatupood Kaia-Kaire Hunt, Koduleivaraamat. Leiva saamise ja tegemise lugu koos retseptidega
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Koduleivaraamat. Leiva saamise ja tegemise lugu koos retseptidega",
teema: Kokaraamatud

Koduleivaraamat. Leiva saamise ja tegemise lugu koos retseptidega
Pealkiri: Koduleivaraamat. Leiva saamise ja tegemise lugu koos retseptidega
Autor(id): Kaia-Kaire Hunt
Illustraator: Jarek Jõepera
Kujundaja: Angelika Schneider

Kirjastus: Pilgrim
Linn: Tallinn
Aasta: 2009
Originaalkeel:

ISBN: 9789985997888
Lehekülgi: 216


Seisukord: korralik raamat
Mõõdud: 220 × 225 mm
Suurus: tavaformaadist veidi suuremas formaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Rohkete fotodega illustreeritud ja kaunilt kujundatud raamatust leiab leivategemise tarkusi ja õpetusi; sekka leiva lugusid läbi ajaloo ja legendide, leivaga tervise tagasitoomisest ja rida erinevaid leivaretsepte koduperenaistelt, linnaprouadelt, profikokkadelt ja lihtsalt leivaarmastajatelt. Raamat selgitab, et leivategu ei ole vaid leivaahjuga maainimeste privileeg, sellega saab hakkama igaüks ja selleks polegi vaja erilisi nõusid, vahendeid või ahju. Maitsva leiva saab ka poest ostetud toorainete, kraanist tuleva vee ja koduse elektriahjuga. Leivateos on midagi lihtsat ja igiomast, samas südamlikku ja pühendumist nõudvat.

Pole midagi maitsvamat armastusega tehtud leivast.


Märksõnad
leib
leivategu
kokaraamatud

Hind: 15,00 EUR
Adik Levin. Koostanud Kaia-Kaire Hunt, Dr. Levini tervisenõuanded. Tervisest ja toitumisest kogu perele, Pilgrim, 2014, hind: 7,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Koostanud: S. Kuuse, Küpsised, ATA-Raamat, 1994, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1985, hind: 3,00 eurot
Anne Kangur (koostaja), Portugali köök, Odamees, 2004, hind: 7,00 eurot
retseptid: Nikita Ulitin ja Ülle Saar ; tekstid: Signe Adamberg, Tiiu-Maie Laht, Tagli Pitsi, 20 toredat retsepti piimatoodetest, Kiige RB, 2015, hind: 7,00 eurot
Õile Aavik, Marika Kasvand, Liia Saatre, Eha Raal, Inge Rego, Taisi Talviste, Eliise Välja, Hädi Välja. Toimetanud Piibe Kohava, Eesti gluteeni- ja laktoosivabad toidud. 75 toitu, milles ei ole gluteeni ega laktoosi!, Ilo, 2015, hind: 7,00 eurot
Lena Holmsäter, Ulukiroad. Kaasaegne toit metsast, Maalehe Raamat, 2005, hind: 14,00 eurot
Peeter Kard, 33 pannkooki, Perona, 1992, hind: 1,50 eurot
Peatoimetaja Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit! 1996/10, Jääkülm, 1996, hind: 2,00 eurot
Maire Suitsu (peatoimetaja), Head isu! Bon appetit! juuli 1995, AS Capella, 1995, hind: 2,00 eurot
Maire Suitsu (peatoimetaja), Head isu! Bon appetit! nr 7, nr 8 1995 Jõulud, AS Capella, 1995, hind: 3,50 eurot
Peatoimetaja Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit! Aprill 1996, Jääkülm, 1996, hind: 2,00 eurot
Peatoimetaja Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit! Juuli-august 1996 (7/8), Jääkülm, 1996, hind: 2,00 eurot
Maire Suitsu (peatoimetaja), Head isu! Bon appetit! august 1995, AS Capella, 1995, hind: 2,00 eurot
Frank McKibbin, Jean McKibbin, Piibliaja toidud. Kokaraamat, Eritrade, 1994, hind: 2,80 eurot
Koostanud Maris Abel, Jõulutoidud. Vanad head eesti retseptid, Markleis, 2004, hind: 5,00 eurot
Terence Conran, Vicki Conran, Conrani kokaraamat. Kodune, lihtne ja rahuldustpakkuv toit, Varrak, 2004, hind: 23,00 eurot
Valerie Ferguson, Lahjad unelmate magustoidud, Sinisukk, 2000, hind: 8,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1980, hind: 4,50 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat, Valgus, 1984, hind: 6,50 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria, Argo, 2008, hind: 14,00 eurot
Head isu! Bon appetit 1999/3. Lihavõttetoidud, sool, TV-retseptid, AS Jääkülm, 1999, hind: 2,00 eurot
Linda Petti, Ervin Pihu, Meie kalad meie laual, Valgus, 1991, hind: 4,00 eurot
Ulrika Jidström Claesson, Lena Holmsäter, Lauakatmised ja peod. Palju ideesid õhtusöögi õnnestumiseks: lauakatmised, retseptid ja isevalmistatavad dekoratsioonid, Sinisukk, 2001, hind: 10,00 eurot
Laine Remmelgas, Magustoidud (käsiraamat), Valgus, 1985, hind: 3,20 eurot
Alexander Ettl, Raamat juustust. 75 pikantset retsepti kogu maailmast, Helios, 2011, hind: 11,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1250 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901