Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Keeduvorsttoodete tootmine. Metoodiline juhendAutor(id): Koostanud Meili Rei
Kirjastus: ENSV Liha- ja Piimatööstuse Ministeerium
Linn: Tallinn
Aasta: 1983
Originaalkeel:
Lehekülgi: 102
Seisukord: kasutatud raamat, kaaned veidi kulunud ja määrdunud, sisu olemas ja loetav
Suurus: tavaformaat, pehme köide
Sisu:
Käesolevas metoodilises juhendis on toodud keeduvorsttoodete (mustriliste vorstide, keeduvorstide, viinerite, sardellide ja lihaleibade) tootmise põhinõuded. Juhendu on ette nähtud lihatööstuse tööliste väljaõpetamiseks, kuid võib olla kasulik ka Eesti Põllumajanduse Akadeemia lihatehnoloogia osakonna üliõpilastele.
Märksõnad:
toiduainetööstus
lihatööstus
lihatooted
vorstid
tootmistehnoloogia
juhendid
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Keeduvorsttoodete tootmine. Metoodiline juhend, Koostanud Meili Rei, ENSV Liha- ja Piimatööstuse Ministeerium 1983Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 8,00 eurot
Peeter Kard, Soome köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Lia Virkus, Angeelika Kang (retseptid), Maire Suitsu (tekst), Õunakoogid,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
Erika Casparek-Türkkan, Kalad ja mereannid,
Avita, 2001, hind: 13,00 eurot
Kati Ambo-Vaher, Appi, külalised! ehk Paanikata peolaud,
Kati Ambo-Vaher, 2020, hind: 20,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat (vene keeles),
Valgus, 1988, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Ungari guljašid,
1992, hind: 3,00 eurot
Hilda Ottenson, Aiasaaduste, metsamarjade ja seente säilitamine,
Teaduslik Kirjandus, 1945, hind: 5,00 eurot
Linda Petti, Austria köök,
Ilmavalgus, 1996, hind: 7,50 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2358 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!