Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet CookbookAutor(id): Koostanud Siiri Kirikal
Kujundaja: Mart Nigola
Kirjastus: Eesti Ekspressi Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel:
Tõlkija: Indrek Arula, Tiit Blaat, Meelis Jääger, Vallo Kruuser, Kristjan Lepp, Ingmar Muusikus ja Jüri Seljamaa
ISBN: 9985974353
Lehekülgi: 122
Seisukord: pisut määrdunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 220 × 280 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
"Eesti Gourmet Kokaraamat" viib sind lähemale Eesti haute cuisine´le ning selle kulinaarsetele saladustele. Ahjusoojad odrajahukaraskid võiga, suitsutatud lambakarre, ahjukartulid, vürtsikilu ja sült – kõik need parimaist parimate kokkade valmistatud iidsed Eesti road kutsuvad ergutama maitsemeeli.
Eesti ja inglise keeles.
Märksõnad
toidud
toiduvalmistamine
Eesti
kokaraamatud
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook, Koostanud Siiri Kirikal, Eesti Ekspressi Kirjastus 2006Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Otsing autori järgi:
AS Ajakirjade Kirjastus ; peatoimetaja Monika Kelle, tegevtoimetaja Siiri Kirikal, Oma Maitse 2008/9. Eesti suurim toiduajakiri,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 1,50 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus ; peatoimetaja Monika Kelle, tegevtoimetaja Siiri Kirikal, Oma Maitse 2009/10. Eesti suurim toiduajakiri,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 1,50 eurot
Siiri Kirikal, Toidutare.ee hitid,
Ajakirjade Kirjastus, 2014, hind: 20,00 eurot
Koostaja Siiri Kirikal, Veinijutud. Oma Maitse veinivihik,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 4,00 eurot
Kalev Kesküla, Siiri Kirikal ja Kadri Kroon, Suur veinijuht. Kalev Kesküla uuendatud veinileksikon,
Eesti Ekspress, 2014
Angeelika Kang, Maru, Kaie Mei, Raili Mikk; Koostanud: Siiri Kirikal, Oma Maitse retseptiraamat. Retseptiraamat 2005-2010,
Ajakirjade Kirjastus, 2010
AS Ajakirjade Kirjastus ; peatoimetaja Monika Kelle, tegevtoimetaja Siiri Kirikal, Oma Maitse 2016/6. Eesti suurim toiduajakiri,
Ajakirjade Kirjastus, 2016
AS Ajakirjade Kirjastus ; peatoimetaja Monika Kelle, tegevtoimetaja Siiri Kirikal, Oma Maitse 2008/10. Eesti suurim toiduajakiri,
Ajakirjade Kirjastus, 2008
Merrit Kiho, Siiri Kirikal, Kaili Maide ja Lia Virkus, Tšilli - päike või saatan? Kuum raamat tšillidest. Retseptid ja kasvatusnõuanded,
Ajakirjade Kirjastus, 2014
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Terence Conran, Vicki Conran, Conrani kokaraamat. Kodune, lihtne ja rahuldustpakkuv toit,
Varrak, 2004, hind: 25,00 eurot
Alexander Ettl, Raamat juustust. 75 pikantset retsepti kogu maailmast,
Helios, 2011, hind: 9,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1980, hind: 2,50 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Sue Maggs, Jõulutoidud. 50 retsepti jõuluajaks,
Varrak, 1997, hind: 6,00 eurot
Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 7,50 eurot
Anni Arro, Sepamaa talu köök. The Kitchen of Sepamaa Talu,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 16,00 eurot
Merrit Kiho, Püssiga köögis. 50 maitsekat ulukirooga,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 17,00 eurot
Penny Doyle, Audrey Deane, 100 parimat oomega-3-rasvhappeid sisaldavat toitu. Vähenda südamehaiguste ohtu. Tõsta oma aju aktiivsust,
Sinisukk, 2009, hind: 5,00 eurot
Margit Kirsipuu ja Urmas Kokassaar, Pähkliraamat,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2008, hind: 12,00 eurot
Kokaraamatud all on 2225 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!