Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Meie kalad meie laualAutor(id): Linda Petti, Ervin Pihu
Kujundaja: Ants Säde
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1993
Originaalkeel:
ISBN: 5-440-01026-2
Lehekülgi: 142
Seisukord: pisut kulunud ja määrdunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 143 × 210 mm
Suurus: tavaformaadis pehme kaanega
Sisu:
Antikvariaat: SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Raamatus käsitletakse Eesti vetes - jõgedes, järvedes, riimvetes ja kalakasvatusmajandites - leiduvaid kalu nende süstemaatilises järjestuses, kusjuures kalade omadusi ja «elulugu» tutvustab ihtüoloog Ervin Pihu ja retseptid iga kalaliigi juurde kirjutab Linda Petti. Raamatu lõpus viidatakse lühidalt ka ühele populaarsele merekalale, heeringale, ning lisatakse muud vajalikku teavet kalakastmetest, maitseainetest ja lisanditest.
Kokaraamat
Hind:
3,60 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Toivo Niiberg, Priit Põldma, Aia- ja metsasaaduste säilitamine. Hapendamine,
Maalehe Raamat, 1997, hind: 7,00 eurot
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine,
Eesti Ãœhing ''Teadus'', 1991, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, 33 pannkooki,
Perona, 1992, hind: 4,00 eurot
Ãœhepajatoidud,
International Masters Publishers, 2012, hind: 6,00 eurot
Klassikalised küpsetised,
International Masters Publishers, 2012, hind: 7,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 5,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 10,00 eurot
Michael Jackson, Suur õllemääraja,
Eesti Entsüklopeediakirjastus, 2002, hind: 20,00 eurot
Angeelika Kang, Jäised ahvatlused,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Enn Tobreluts, Priit Toomits, Tiit Treve; Toimetanud: Velve Saar, Grillimine ja barbecue,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 16,00 eurot
Kokaraamatud all on 2210 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!