Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kääritamine – alustame algusest. Võta aeg maha ja valmista toitu, mis säilibAutor(id): Mark Diacono
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2022
Originaalkeel:
Tõlkija: Evelin Arak
ISBN: 9789949082384
Lehekülgi: 176
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 190x138
Suurus: tavaformaadis, pehmes köites
Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.
Kääritamine on õrn kunst, mis võimaldab või soodustab toidul kasulike bakterite toimel millekski maitsvaks ja toitvaks muutuda.
„Kääritamine – alustame algusest“ õpetab teile kõike, mida on kääritamisoskuste omandamiseks vaja.
Raamatust õpid:
—mis on kääritamine
—millest ja kuidas alustada
—millised on põhikoostisained
—kuidas saavutada erakordseid maitseid
Lihtsate näpunäidetega raamatust leiad lisaks mitmeid retsepte, et valmistada näiteks kimtšit, hapukurke või kombucha’t.
Originaali pealkiri Ferment From Scratch: Slow Down, Make Food to Last. Eesti keeles
Märksõnad:
Sinisukk
kokaraamatud
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Kääritamine – alustame algusest. Võta aeg maha ja valmista toitu, mis säilib, Mark Diacono, Sinisukk 2022Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1964, hind: 3,50 eurot
retseptide autorid: Õile Aavik, Terje Jürgens, Heli Kruusamägi, Marina Madisson, Elle Möller, Rosa Paimets, Ingrid Ploom, Elle Pool-Juhkanson, Liia Saatre, Taisi Talviste, Sergei Tšekmarjov, Kadi Viks, Viiu Viks, Eesti jõuluküpsetised ja -joogid. Eesti retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 8,00 eurot
Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2006, hind: 20,00 eurot
Marina Neri, Hõrgud ja ahvatlevad koogid. 140 magusat retsepti,
Koolibri, 2013, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!