Mirja von Knorring, Elav gastronoomia, 2008 Ajakirjade Kirjastus

Mirja von Knorring on gastronoom ja kosmopoliit, Cordon Bleu diplomiga kokk, kes viib lugeja retkele gastronoomia ajalukku ja tänapäeva. Raamatus peatub ta pidude ja pidustuste ajalool, toitude kujunemislugudel ning vaatleb põhjalikult mõjutusi, mis on kujundanud tänase toidukultuuri. Eraldi peatükk on toiduvalmistamisest innustunud kunstnikest, nende kunstist ja hõrgutistest. Raamat on sarjast: Oma Maitse raamat Märkused: Bibliograafia lk. 190-191 Märksõnad: toiduvalmistamine maitsmine toiduretseptid toitumistavad lauakombed kultuuriajalugu kunstiajalugu

Raamatu autoriks on Mirja von Knorring kasutatud raamatud pealkirjaga Elav gastronoomia on raamat kirjastuselt Ajakirjade Kirjastus aastast 2008

mille on kirjutanud Mirja von Knorring antud 2008 aasta raamat Elav gastronoomia on Mirja von Knorring oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Mirja von Knorring, Elav gastronoomia vanaraamat.ee raamatupood Mirja von Knorring, Elav gastronoomia
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Elav gastronoomia",
teema: Kokaraamatud

Elav gastronoomia
Pealkiri: Elav gastronoomia
Autor(id): Mirja von Knorring
Kujundaja: Einike Soosaar, Fotod: Egle Haidak ja Kristjan Lepp

Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel: soome keel
Tõlkija: Vesta Reest
ISBN: 9789949443000
Lehekülgi: 192


Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 171 × 246 mm
Suurus: tavaformaadist veidi suuremas formaadis ja kõvade kaantega raamat.


Sisu:
Mirja von Knorring on gastronoom ja kosmopoliit, Cordon Bleu diplomiga kokk, kes viib lugeja retkele gastronoomia ajalukku ja tänapäeva.
Raamatus peatub ta pidude ja pidustuste ajalool, toitude kujunemislugudel ning vaatleb põhjalikult mõjutusi, mis on kujundanud tänase toidukultuuri.
Eraldi peatükk on toiduvalmistamisest innustunud kunstnikest, nende kunstist ja hõrgutistest.

Raamat on sarjast: "Oma Maitse" raamat

Märkused:
Bibliograafia lk. 190-191

Märksõnad:
toiduvalmistamine
maitsmine
toiduretseptid
toitumistavad
lauakombed
kultuuriajalugu
kunstiajalugu

Hind: 13,00 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Peeter Kard, 33 punast suppi, Perona, 1991, hind: 2,50 eurot
Martti Koppel, Peibutavad pirukad, Erahariduskeskuse Kirjastus, 2002, hind: 7,00 eurot
Rex Stout, Nero Wolfe´i kokaraamat, Elimelto, 2002, hind: 14,00 eurot
AS Clik, Natüürmort, Clik, 2010, hind: 8,00 eurot
Linda Petti, Ervin Pihu, Meie kalad meie laual, Valgus, 1991, hind: 3,60 eurot
Angeelika Kang, Jäised ahvatlused, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 9,00 eurot
Toimetanud: Sarah Ainley, Lembi Kaasik, 450 retsepti kogu maailmast, Varrak, 2008, hind: 16,00 eurot
Koostanud: Tiiu Väinsaar, Taimetoidud. Laiast maailmast igale maitsele, Maalehe Raamat, 2007, hind: 13,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1983, hind: 4,50 eurot
Linda Petti, Jaapani köök. Eksootiline ja tervislik, Valgus, 2000, hind: 5,00 eurot
Carol Bowen, Põhjalik mikrolaineahju käsiraamat, Sinisukk, 2000, hind: 10,00 eurot
Sara Lewis, Lapsed köögis. 60 toredat ja lihtsat retsepti lastele, Sinisukk, 2004, hind: 8,00 eurot
Hans Joachim Döbbelin, Hermann Bulling, Peod perekonnaringis. 15 esmaklassilist peomenüüd terveks aastaks, AS Bit, 2000, hind: 9,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult, Varrak, 2012, hind: 13,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1985, hind: 3,00 eurot
Heivi Peterson, Ahjusoojad saiad-leivad. Samm-sammult, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 9,00 eurot
Dr Oetker, Salatid, Sinisukk, 2013, hind: 30,00 eurot
Dr Oetker, Panniroad, Sinisukk, 2012, hind: 26,00 eurot
Emily Quah, Gordon Ramsay, Mark Sargeant, Tervisetoidud, Varrak, 2015, hind: 21,00 eurot
Liivia Orm, Imre Kose naudingute kunst, Pegasus, 2012, hind: 26,00 eurot
Maria Öhrn, Laste oma kokaraamat, Ilo, 2005, hind: 13,00 eurot
retseptid: Marika Vingissar; koostanud ja toimetanud: Marika Vingissar, Tervisesmuutid. Kollased, oranžid, punased, rohelised ja valged, Ühinenud Ajakirjad, 2017, hind: 7,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Koostanud: Margit Kirsipuu, Köögikiusatused I osa, Eesti Päevaleht, 2005, hind: 9,00 eurot
Road odavatest toiduainetest. Pizza. Road makaronitoodetest. Pudrud, Ersen, 1995, hind: 4,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1278 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901