Mirja von Knorring, Elav gastronoomia, 2008 Ajakirjade Kirjastus

Mirja von Knorring on gastronoom ja kosmopoliit, Cordon Bleu diplomiga kokk, kes viib lugeja retkele gastronoomia ajalukku ja tänapäeva. Raamatus peatub ta pidude ja pidustuste ajalool, toitude kujunemislugudel ning vaatleb põhjalikult mõjutusi, mis on kujundanud tänase toidukultuuri. Eraldi peatükk on toiduvalmistamisest innustunud kunstnikest, nende kunstist ja hõrgutistest. Raamat on sarjast: Oma Maitse raamat Märkused: Bibliograafia lk. 190-191 Märksõnad: toiduvalmistamine maitsmine toiduretseptid toitumistavad lauakombed kultuuriajalugu kunstiajalugu

Raamatu autoriks on Mirja von Knorring kasutatud raamatud pealkirjaga Elav gastronoomia on raamat kirjastuselt Ajakirjade Kirjastus aastast 2008

mille on kirjutanud Mirja von Knorring antud 2008 aasta raamat Elav gastronoomia on Mirja von Knorring oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Mirja von Knorring, Elav gastronoomia vanaraamat.ee raamatupood Mirja von Knorring, Elav gastronoomia
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Elav gastronoomia",
teema: Kokaraamatud

Elav gastronoomia
Pealkiri: Elav gastronoomia
Autor(id): Mirja von Knorring
Kujundaja: Einike Soosaar, Fotod: Egle Haidak ja Kristjan Lepp

Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel: soome keel
Tõlkija: Vesta Reest
ISBN: 9789949443000
Lehekülgi: 192


Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 171 × 246 mm
Suurus: tavaformaadist veidi suuremas formaadis ja kõvade kaantega raamat.


Sisu:
Mirja von Knorring on gastronoom ja kosmopoliit, Cordon Bleu diplomiga kokk, kes viib lugeja retkele gastronoomia ajalukku ja tänapäeva.
Raamatus peatub ta pidude ja pidustuste ajalool, toitude kujunemislugudel ning vaatleb põhjalikult mõjutusi, mis on kujundanud tänase toidukultuuri.
Eraldi peatükk on toiduvalmistamisest innustunud kunstnikest, nende kunstist ja hõrgutistest.

Raamat on sarjast: "Oma Maitse" raamat

Märkused:
Bibliograafia lk. 190-191

Märksõnad:
toiduvalmistamine
maitsmine
toiduretseptid
toitumistavad
lauakombed
kultuuriajalugu
kunstiajalugu

Hind: 19,00 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Pille Enden ja Lia Virkus, Nutika perenaise kokaraamat. Kuidas valmistada perele süüa 30 kuni 70 krooniga?, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 19,00 eurot
Ulrika Davidsson, GI kogu perele, Viola, 2008, hind: 29,00 eurot
Marje Mäekalle, Irina Bogdanova, Eve Kärblane, Tiiu Toompuu, Dina Aarma, Tiina Parm, Inge Laur, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Lulli Taavet; Koostanud: Sirje Rekkor, Kulinaaria. Õpik, Riiklik Eksami- ja Kvalifikatsioonikeskus, 1997, hind: 23,00 eurot
Koostanud Mai Maser ja Anneli Zirkel, Leivaraamat, Eesti Leivaliit, 2006, hind: 8,00 eurot
Eva Olsson, Janne Olsson, Jenny Olsson ja Linda Olsson, Kalad vees ja pannil. Käsiraamat harrastuskalastajale ja retseptikogu kalasõbrale, Ilo, 2009, hind: 10,00 eurot
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi (3. osa). Liha, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 3,50 eurot
Maire Suitsu, Säästlikult ja suupäraselt, Varrak, 2009, hind: 16,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine, Maalehe Raamat, 1998, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Aeduba, 1992, hind: 2,00 eurot
Koostanud: Maurice Duroy, Hõrgutavad toidud 25 minutiga, Tormikiri, 2002, hind: 2,50 eurot
Malle Peterson, Elli Vendla, 76 vormirooga, Forma Media, 2010, hind: 4,50 eurot
Kartulitoidud, Kaalujälgijad, 1998, hind: 3,50 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust, Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 19,00 eurot
Maria Öhrn, Maiustused. Vanad ja uued lemmikud magusasõpradele, Varrak, 2005, hind: 12,00 eurot
Caroline Ellwood, Chinese Cooking, Chancellor Press, 1994, hind: 14,00 eurot
Anneli Viik, Dolce vita, Manfred, 2006, hind: 9,00 eurot
S. Kalvik, Eesti rahvusköök, Периодика, 1987, hind: 3,70 eurot
Maire Suitsu (peatoimetaja), Head isu! Bon appetit! mai 1995, AS Capella, 1995, hind: 2,50 eurot
Jevgeni Mihhailovitš Aleksejev, Niina Mihhailovna Miftahudinova, Arvestus ja kalkulatsioon ühiskondliku toitlustamise ettevõtetes (õppevahend kutsekoolidele), Valgus, 1970, hind: 8,00 eurot
Jill Norman, Vürtsid, Koolibri, 1998, hind: 4,50 eurot
Vürtsikad hoidised eksootilistest viljadest, Ilo, 2012, hind: 4,50 eurot
Salme Masso, Salatid ja mahlajoogid, Valgus, 1971, hind: 3,00 eurot
Katrin Aasmäe, Epp Mihkels, Gudrun Noormets ja Lia Virkus, Lastepere kokaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 15,00 eurot
Linda Petti, Juust, Valgus, 1978, hind: 2,50 eurot
Peeter Kard, Hoidised aedviljadest, kirjandusühistu Teadus, 1992, hind: 3,50 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1233 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901