Õie Jaagomäe, Salme Masso, Seened toidulaual, 1966 Eesti NSV Kultuuriministeerium

Eesti metsades kasvab umbes 300 liiki söödavaid seeni, neist ligi 50 kuulub heade ja väga heade hulka. Kuid harilikult kasutatakse toiduks ainult 10-15 seeneliiki. Paljusid häid söögiseeni ei tunta ning nad jäetakse metsa. Seente tutvustamiseks korraldab Loodusmuuseum igal aastal seenenäitusi, samuti populariseeritakse vähe tuntud seeneliike ja nende toiduks tarvitamise võimalusi. Brošüüri esimeses osas antakse lühiülevaade kübarseente ehitusest, bioloogiast ja toiteväärtusest ning mürgistest seentest. Teine osa sisaldab seenetoitude retsepte ja juhendeid seente säilitamiseks. seenetoidud, toiduretseptid, kokaraamatud, Eesti NSV Kultuuriministeerium, Eesti NSV Riiklik Loodusmuuseum

Raamatu autoriks on Õie Jaagomäe, Salme Masso kasutatud raamatud pealkirjaga Seened toidulaual on raamat kirjastuselt Eesti NSV Kultuuriministeerium aastast 1966

mille on kirjutanud Õie Jaagomäe, Salme Masso antud 1966 aasta raamat Seened toidulaual on Õie Jaagomäe, Salme Masso oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Õie Jaagomäe, Salme Masso, Seened toidulaual vanaraamat.ee raamatupood Õie Jaagomäe, Salme Masso, Seened toidulaual
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Seened toidulaual",
teema: Kokaraamatud

Seened toidulaual
Pealkiri: Seened toidulaual
Autor(id): Õie Jaagomäe, Salme Masso
Kujundaja: T. Laanemaa

Kirjastus: Eesti NSV Kultuuriministeerium
Linn: Tallinn
Aasta: 1966
Originaalkeel:

ISBN:
Lehekülgi: 90


Seisukord: pisut kulunud ja määrdunud kaaned, sisu olemas ja korralik
Mõõdud: 133 × 197 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega


Sisu:
Eesti metsades kasvab umbes 300 liiki söödavaid seeni, neist ligi 50 kuulub heade ja väga heade hulka. Kuid harilikult kasutatakse toiduks ainult 10-15 seeneliiki. Paljusid häid söögiseeni ei tunta ning nad jäetakse metsa.
Seente tutvustamiseks korraldab Loodusmuuseum igal aastal seenenäitusi, samuti populariseeritakse vähe tuntud seeneliike ja nende toiduks tarvitamise võimalusi.

Brošüüri esimeses osas antakse lühiülevaade kübarseente ehitusest, bioloogiast ja toiteväärtusest ning mürgistest seentest. Teine osa sisaldab seenetoitude retsepte ja juhendeid seente säilitamiseks.


seenetoidud, toiduretseptid, kokaraamatud, Eesti NSV Kultuuriministeerium, Eesti NSV Riiklik Loodusmuuseum

Hind: 4,00 EUR
Otsing autori järgi:

Koostanud Õie Jaagomäe, Seenenäitus, Eesti NVS Kultuuriministeerium, 1973, hind: 4,00 eurot
Koostanud Õie Jaagomäe, Seenenäitus, Eesti NVS Kultuuriministeerium, 1976, hind: 4,00 eurot
Koostanud Õie Jaagomäe, Seenenäitus. Ekskursioonijuht, Eesti NSV Riiklik Loodusmuuseum, 1968, hind: 4,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust, Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 12,00 eurot
Koostanud Karl-Kristjan Nigesen, Kersti Rea, Eesti maa maitsed (ja mõned vetelt ka). Retseptiraamat rahvuslikule köögisõbrale, Isamaa ja Res Publica Liit, 2013, hind: 4,50 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1980, hind: 4,50 eurot
Ulla Lehtonen, Taimetoidud, Maalehe raamat, 1995, hind: 4,50 eurot
Klassikaline kreeka köök, Varrak, 2000, hind: 9,00 eurot
Jüri Pino, Teise päeva toidud ehk abiks algajale mehepojale, Tammerraamat, 2011, hind: 7,00 eurot
Anne Willan, Supid, Koolibri, 1998, hind: 4,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1989, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1974, hind: 2,80 eurot
Salme Masso ja Olga Relve, Supid ja ühepajatoidud, Valgus, 1981, hind: 3,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1979, hind: 3,50 eurot
Kuldne magustoiduraamat. Üle 250 suurepärase retsepti, Varrak, 2010, hind: 15,00 eurot
Peeter Kard, Ungari köök, Varrak, 1994, hind: 7,50 eurot
Angeelika Kang, Kodukirja parimad palad, AS Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 4,00 eurot
Solomon Mihhailovitš Bremener, Ühiskondliku toitlustamise hügieen. Anatoomia ja füsioloogia alustega. Õpik ühiskondliku toitlustamise ja nõukogude kaubanduse tehnikumidele, Eesti Riiklik Kirjastus, 1958, hind: 12,00 eurot
Pagaritoodete valmistamise tehnoloogilised instruktsioonid, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1964, hind: 14,00 eurot
A. Kuznetsov, A. Romadin, L. Tompakov, D. Davõdov ; Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, Pagari tehmiinimum tarbijate kooperatiivide leivatööstuses, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1958, hind: 10,00 eurot
Margit Arndt-Kalju, Tuuli Mathisen ja Raili Mikk, Söögimosaiik. Retsepte ja toidumälestusi 1970.-80. aastatest, Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 16,00 eurot
Toimetanud Riina Lõhmus, Maailma toiduainete entsüklopeedia. 1000 toiduainet sõnas ja pildis, TEA Kirjastus, 2006, hind: 45,00 eurot
Adeline Tannbaum, Keedu- ja majapidamisjuht Moodne perenaine, Postimees, 1937, hind: 22,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1983, hind: 2,40 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Võileivaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 8,00 eurot
Vladislav Koržets. Toimetanud: Katrin Kuusemäe, Koržetsi kalaraamat, Forma Media AS, 2006, hind: 25,00 eurot
Angeelika Kang, Monika Kelle, Juusturaamat, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 11,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1746 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2020 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901